Ari e ka bukurinė dhe vlerėn pasi qė gjendet nė thellėsi tė nėntokės.
Kujtojeni diamantin. Herė-herė gjindet nė thellėsi tė paarritshme tė nėntokės dhe nė masė tepėr tė vogėl.
Gjėrat e vlershme nuk duhet tė jenė lakuriqe. Sė paku duhet tė jenė tė mbuluara me njė tis tė hollė mjegullor.
Tė dalėsh lakuriq nuk ėshtė kultur. S' ėshtė as liri. Mbase kjo ėshtė liri shtazarake...
Me bredhjen NUDO nė pishinė a plazh pallogaritshėm humb GJINIA E BUKUR.
Sidoqoftė, mirmėngjes Jetė!
Problemi eshte ketu: emancipimi i mashkullit "topless" pranohet, i femres jo. Dhe mua do me terhiqte shume me teper gjoksi i meshkujve sikur te mos dilnin tere kohes ne boxershorts(ose ne rastin me te keq speedo-s) ne plazh. Ju meshkujt doni enigem tek femra duke e mbuluar, po dhe ne duam enigem por ju s'po mbuloheni... keshtu qe le te zhvishen dy sekset![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Blue_sky : 23-11-2007 mė 15:25
Kam vetem nje limit: qiellin!
Pse jo dhe pa breke?
FLUCTUAT NEC MERGITUR
Mendoje mire... nese heq funksionin higjenik te intimos, mbas ca kohesh do mesoheshin njerezit dhe me nje D@mian pa breke. Kjo puna e "turpit" eshte te fshehesh ate qe kane gjithe ato te gjinise tende e ate qe kane pare gjithe te seksit te kundert. Mos harro qe ne Mesjete ishte shpesh normale te shetisje zhvesh. Me forcimin e doktrines kishetare, sidomos doktrines anglikane, u ingranua kjo fobia e pjeseve te trupit te zhveshura. Pra, ku i dihet? Ndoshta nje dite mund te rikthehemi ne nudizem te perditshem.![]()
Kam vetem nje limit: qiellin!
Une spermenda as fitore as humbje. Gjithsesi te ftoj te lexosh edhe postimin tim te meparshem ndoshta mund te jesh pak me i qart:
Jam pro ndarjes se plazheve ne familjare dhe nudiste. Une spermenda meshkuj, dhe as ato qe mendoj ose do bej une, thjesht ajo cka eshte me e llogjikshme qe te krijohet nje grupim per ata qe duan e sduan...Mendoj se plazhet mund te ndahen ne nudista dhe familjare sic jane jasht ne shumicen e vendeve. edhe pse topless lejohet edhe ne plazhet familjare.
gjithsesi mendoj se shqiperise i duhen edhe shume vite, shqiptaret duhet te rigjenerojne mentalietetin me pare, e me pas te mendojne per modernizimin e tepert.
Jemi shume mbrapa!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Glamorous : 23-11-2007 mė 15:36
Puthja eshte ushqimi i zemres...
Po te bejn o cte dojn , pik e zez , ne duan me dal te dalin , ne sduan mos qesin gjo , pastaj spermbyset bota se dolen fembrat me gjoks jasht .
Esht e drejta e tyre qe e kerkojne nje gje te tille dhe mundesisht te ishte dhe ne shqiperi ketu te dilnin topless gocat por ktu kur erdhen suedezet ne sarande u vu gjendje alarmi ,grate larguan femijet dhe moren policine ne telefon per ti larguar nderkohe qe policet i shikonin per qejf mbas 1 dite te lodhshme![]()
Krijoni Kontakt