Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 17
    Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028

Wink Cilat janë "mundësitë" e përdorura për të treguar pëlqimin ndaj tjetrit?

Disa nga keto mundesi :

1. Vetem t'i tregoni se me pelqen ?

2. Ti besh flirt si i/e çmendur ?

3. Te kerkosh nga shoket / shoqet e tu qe te bisedosh me te ?

4. Te kerkosh nga shoket / shoqet e tij / saj qe te bisedosh me te ?

5. Ti dergosh nje leter ?

6. Te marresh numrin e tij/saj nga dikush tjeter dhe ta therrasesh ?

7. Ti dergosh nje email nga nje " admirues sekret " / " " admiruese sekrete "
    ( fjala eshte se ti je admiruesi sekret ) ?!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Keto 2 te fundit jane SHAKA

8. Te vendosesh masken dhe ta grabisesh ? Ashtu sic ka ndodhur nga koha e gurit e gjere me sot ? ( SHAKA )

9. E fundit nese nuk ju don , kercenoju se do te fillosh t'ia duash vllaun / motren ?! (SHAKA )

( kjo me ka ndodhur mua , i thashe kam respekt ndaj teje si shoqe ( nuk jam ndjenja me shume se aq , thjeshte s'dua te te lendoje ) , me tha nuk me pelqen kur me thua ashtu , nese nuk me don ... me eshte kercenuar se do te filloj ta dashuroj vllaun tend meqe ti nuk me don mua ?! )
    pergjigja ime ishte e thjeshte : " PAQ FAT "

P.S. KJO FOTO NUK DO TE THOTE SE DUHET TE VENDOSENI NE SHINA TE TRENIT ME QELLIM QE AI / AJO T'JU VEREJ SE AI/AJO JU KA PELQYER ?!

Lirisht mund te shprehni mendimet e juaja.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gimi3 : 20-11-2007 më 06:55
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    une thjesht i bej te mundur qe ta kuptoje vet qe e pelqej, me anen e flirtit, por pa e zgjatur shume, nje vajze qe une e dua, e dyshon nje gje te tille brenda javes, dhe e kupton qarte brenda muajit.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Meshkujt qe bien ne depresion pse nuk i do nje femer jane te dobet.

Flirt i bej nje femre qe nuk kam kontakte,por me rastis t'a shoh diku,nese me pelqen paraqitja e saj dhe nese e shikoje qe jep shenja nuk pertoje fare shkoje ne tavoline dhe i them dicka sipas rastit...,dhe vendit!Sa per ''letrat'' dhe ''e-mail-et'' nga admiruesi sekret mu duken shume metoda te prapambetura dhe ne shumicen e rasteve pa efikasitet! Pastaj nga momenti qe ajo fillon e shoqerohet me mua,duke pare dhe duke vepruar,kur e shikoje qe eshte momenti i pershtatshem per t'u hedhur ne aksion nuk i them qe me pelqen apo brockulla te tilla,thjeshte filloje dhe ve ne pune gjuhen e trupit!Te pakten qe na moshe adoleshences keshtu kam vepruar,dhe kjo metode me ka rezultuar me goxha sukses...
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Meshkujt qe bien ne depresion pse nuk i do nje femer jane te dobet.

varet nese e do me te vertete ate femer apo thjesht si dashnore.

Self Confidence Maska e Gimi3
    Anëtarësuar
    24-10-2006
    Vendndodhja
    Atje ku Fati i përcjell Guximtarët !
    Postime
    1,028
    haha okay , flm Endless e lexova postimin mirepo desha te ndalem tek kjo qe thua :

Endless:Sa per ''letrat'' dhe ''e-mail-et'' nga admiruesi sekret mu duken shume metoda te prapambetura dhe ne shumicen e rasteve pa efikasitet!
    Jo cdo here " email - at " jane metoda te prapamendura dhe ne shumicen e rasteve pa efikasitet ! ( fjala bie mund te besh shoqeri edhe ketu ne forum shqiptar e pastaj te pish kafe me noj goce )

Tani sikur te bej nje pyetje Endless :

Shembull konkret e marim ketu ne Forumin Shqiptar njeres nga gocat te forumit deshiron t'i besh flirt , si eshte e mundur te ulesh prane tavolines se saj ( fjala eshte ... kur gjindemi ne nje vend virtual ?! ) , nese fillimisht nuk e mer email-in e saj ( i anashkalojme admiruesit sekret ) ?!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gimi3 : 20-11-2007 më 07:25
    Fitorja Vjen Me Durim , Gëzimi Vjen Pas Dëshprimit Dhe Pas Çdo Veshtirësie Ka Lehtësim .

Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin

varet nese e do me te vertete ate femer apo thjesht si dashnore.
    Po ke te drejte aty,po edhe kur e do si femer...mashkulli duhet te behet i forte dh te vazhdoje jeten,eshte normale te vuash,pas nje ndarjeje me nje person qe e ke dashur(ose te pakten mendon qe ke qene i dashuruar me te ) se edhe meshkujt me ndjenja jane,po jo dhe t'a leshosh veten sa te biesh ne faze deprseioni,se nuk i shkojne mashkullit keto(te pakten mendimi im)!

p.s Gimi,se dija qe e kishe llafin per ne virtualitet,megjithese e dhe ketu ate opsionin;qe t'i dergosh nje e-mail dhe t'i thuash qe jam nje admruesi jot e heq nga lista!Ka plot menyra te tjera per t'a bere per vete ate person qe t'i simpatizon nga shkrimet e saje!Se vetem ideja qe t'i do i shprehesh direkte simpatizmin tend asaj,kur ajo nuk te njeh,normalisht te ule piket ty,dhe te jesh i sigurte qe ajo as do e marri mundimin me te vogel qe te ta ktheje,'email-in'' ose thjeshte per miresjellje do te thoje rrofsh!lol Nejse pak a shume te njejten gje po themi,keshtu qe po ndaloje ketu per sot!Boll leksione moret dhe ju per sot,neser po isha ne humor prape ndoshta shkruaje ndonje gje tjeter lol j/k

Kalofshi mire!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Po ke te drejte aty,po edhe kur e do si femer...mashkulli duhet te behet i forte dh te vazhdoje jeten,eshte normale te vuash,pas nje ndarjeje me nje person qe e ke dashur(ose te pakten mendon qe ke qene i dashuruar me te ) se edhe meshkujt me ndjenja jane,po jo dhe t'a leshosh veten sa te biesh ne faze deprseioni,se nuk i shkojne mashkullit keto(te pakten mendimi im)!
    po ke te drejte, jo depresion fare, po i merzitur do jete robi .

Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    ^Eshte normale,te kuptoje mate

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    te vishesh firmato dhe mundesisht te ulesh para lokalit nga ndonje benz apo bmw pse jo dhe limuzine
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

Talking

^Ne Shqiperi,ke 99% sukses te garantuar edhe po mos te jesh i parqitshem!Jashte shtetit ke 5% sukses te garantuar edhe po mos te jesh i paraqitshem(ne lidhje me femrat gjithmone)!lol

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjykata dënon Sali Veselin për vrasjen e Ekrem Rexhës, komandat Drinit
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 94
    Postimi i Fundit: 07-12-2011, 06:31
  2. Shkenca ne Islam
    Nga Shën Albani në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 18-08-2010, 11:10
  3. Kontributi i shkenctarëve islam në shkencë
    Nga Bleti002 në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 15-03-2009, 22:29
  4. Feja Islame pervec Kuranit!(Sahihu Buhari)
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 03-09-2005, 13:19
  5. Besimi dhe besimtari
    Nga Fjala e drejte në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 16:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •