Pershendetje Beratsve cbehet aty ne berat ore Bimi....Ja sa lezet paska kur shef patriotet e tu te shkruajne nga ane e mbane botes hajt pra mblidhuni djema dhe goca se nje dit te gjithe ketu do ktheheni ne vendin e lindjes![]()
Pershendetje Beratsve cbehet aty ne berat ore Bimi....Ja sa lezet paska kur shef patriotet e tu te shkruajne nga ane e mbane botes hajt pra mblidhuni djema dhe goca se nje dit te gjithe ketu do ktheheni ne vendin e lindjes![]()
Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh
Albi
Besoj se problemi eshte vetem te paraja? Nuk marin lek fare mesa kam degjuar.
Po te fitoj ndo nje lloto, do ta blija Tomorin direkt.
p.s. Bim Bum Bam po nuk e pate besdi te shkruash rezultatet mbas ndeshjes ketu edhe ca vendi jan ne renditje, mire do ishte.Tani ne kategori te trete jan ata?
Welt Meister 2014
Gjesi Juve Si Ju Kam
Bimi Kafen Mo E Bere
Diten E Mire Pra Pije Vet Se Une Do Iki Ne Shk Tani,byeeeeeeeee
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
bimo na bej nje kafe turke te mesme me pak !!! ta pime njehere me shoqnine !!! mos thuaj qe nuk ke drita se ka edhe gaz tani !!! hajde mos u vono se rakine e kam marr une !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Hi 4 All Si kaloni
I Am Alibaba Mbrapa me Vijne 40 Hajdut
E mo si mu gedhite? bimi ku je,se ti na thua ndonje te re nga memedheu![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
gjesi te gjithe mistrecave nga berati me ne krye mua !!! o bimo sa te permenda kafen ike u bere ere !!!![]()
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Krijoni Kontakt