nuk jam vetem un ajo qe duhet, se nqs nuk duan te shohin me mire i le ne verberine e tyre.
nuk jam vetem un ajo qe duhet, se nqs nuk duan te shohin me mire i le ne verberine e tyre.
Mendoj se frika per te dashururar pas nje zhgenjimi varet nga disa faktore.
1-mosha ne te cilen e ke pesuar kete zhgenjim:nqs kete zhgenjim e pesojme ne nje moshe adoleshente dhe pak pas saj mendoj se harresa eshte me e shpejte dhe frika nuk ka ate forcen reale te saj,nqs e kemi pesuar ne nje moshe me te pjekur atehere eshte shume me e veshtire per te fituar besimin ne vetevete,eshte shume e veshtire per te mposhtur friken,eshte shume e veshtire te dashurosh perseri,por asgje e PAMUNDUR
2-kohezgjatja e kesaj lidhjeje:dmth sa me shume vite te kesh qene i lidhur aq me veshtire per te harruar kete zhgenjim,aq me veshtire per te rifituar besimin ne vetevete
3-menyra se si e ke pesuar kete zhgenjim
Por mire eshte te nxjerrim mesime nga ky zhgenjim dhe te mos fillojme nje lidhje te re menjehere,por te qartesohet truri,se mund te bejme kete gabim per se dyti ,i cili do te ishte nje vetevrasje.
urime per temen e cila ka prekur nje aspekt te bukur dhe te dhimbshem te jetes
DASHURINE DHE HUMBJEN E SAJ
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
Te jap te drejte...megjithese zhgenjimi fatkeqesisht nuk njeh dhe nuk respekton moshe!
Mund te ndjehemi te pjekur dhe te bejme gabimet e nje adoleshenti..
Mund te jemi te lidhur per nje kohe te shkurter me dike dhe te na duket sikur kemi vite dhe arrijme te dashurojme me nje force te mbinatyrshme.
Menyrat e pesimit dihen...tradhetia,genjeshtra,tallja,humbja e dashurise nga njeri ose te dy,e shume te tjera.
Eshte e vertete kur thua qe nuk eshte e pamundur per te dashuruar dike tjeter,po edhe per te qene e mundur ndonjehere eshte teper e veshtire,ka njerez te tille qe kur rrezohen e kane shume te veshtire per tu ngritur dhe ecur perpara.
respekte
"Carpe Diem"
Ndaj frikes se zhgenjimit dhe vuajtjes nuk ka shqiptare qe te kete imunitet, por ama une per vete them se ne Shqiptaret jemi nje nder popujt me me shume force arsyje se cdo komb tjeter qe kam pas rastin te flas apo te bisedoj me ta. Jemi njerez me kom ne toke e koke mbi supe. Frika duhet te egzistoje por jo ne rast dashurie marrdhenie imtime, frika duhet te egzostoje vetem ne ato qe Zoti na ka shkrujt neve. Per tjerat une cdo her mundem te gjej nje arsyje dhe ta llogjikoj drejte.
Edhe ate qe thua qe Shqiptaret i hyjne me lehte uftes se dashurise? une ket se besoj, perkundrazi ne Shqip[taret dijme te duajme me shum se cdo lloj kombi, por ama kemi pak frike ambjentin dhe shoqerine qe na rrethon (ne rastin e femnrave) por jo tjeter gje.
rresp per ty Di Ana.
Rikonsideroj friken per tu dashuruar perseri.
Frike apo jo, a mund ta kontrollojme ne te renit ne dashuri?
Dashuria asnjere nuk na pyet, nuk pyet as frikat tona, ajo thjesht shfaqet papritur, dhe ne ndodhemi para nje fakti te kryer.
"Te dashurosh eshte bukur"- kisha vite pa menduar nje gje e tille.
per kete qe lexova me lart jam mese e sigurt se eshte e vertete.puna eshte,frika te mos ekzistoje pa u dashuruar akoma,se pastaj nuk jeton dashuri por dhimbje dashurie.isn`t right?
Mos keni frike nga dashuria, pranojeni ate ashtu sic eshte servuar. Le te ju dergoje ne boten e cudirave!
Keni frike urrejtjen ajo te vdes.
PS: Jam pak jashte teme por........
- The rest is silence.
Krijoni Kontakt