o artson e ke shume gabim se po qe zonje duhet tja vej nanjoni qe te krijoje dicka.(dmth duhet ta zoteroje dikush tjeter)ik se qeke cun mami fare.
o artson e ke shume gabim se po qe zonje duhet tja vej nanjoni qe te krijoje dicka.(dmth duhet ta zoteroje dikush tjeter)ik se qeke cun mami fare.
I dashur alien. Nese arrin ti ta kuptosh, une nuk flas per gjinine e tij reale se ndoshta ai/ajo nuk ka organ seksual mqs eshte ne vetmi totale. (s'besoj se i duhet vetem per masturbim ne fakt)
Une flas per emrin me te cilin e therrasin besimtaret : "Zoti".
Logjika jone, na detyron qe ne ta quajme Zonje dhe jo Zot![]()
Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi
lol sheh ti logjik te kjo qe ke shkruar???
si o burre thua,,,ajo qe te prodhon,,,factory,,,apo krijuesi quhet nene,,, shqip duhet krijuaesja quhet nene..
sa per nxemje keta,,,
tjetra deshe logjiken ti se perse Zoti eshte ne gjinine mashkullore e kane arsyetur te tjeret para meje,,, dmth keta lart... tjetra pse vazhdojme ta perdorim prape kete gjini,,, po ja dhe ti qe nuk beson .. puna jote kjo,,, e ben lemsh mashkulloren me femeroren...
tani vetem arsyetim qe nuk perdor ketu ,,,tjeter gje eshte nese kerkon t'u kundervihesh besimtareve,,, por gjej dicka me te logjikshme,,, tamam sipas logjikes njerezore...
.....................................
Krijuesi e them qe ta kuptosh ti, se po te them krijuesja, kushedi c'pjese te trupit i imagjinon ti asaj dhe nuk merrem me pasojat une.
Ate arsyetimin, pse quhet ne gjinine mashkullore dhe jo femerore e kane shpjeguar jobesimtaret, se besimtaret dridhen nga frika mos i dalin cicat "Zotit".
Krijoni Kontakt