Cfare mendoni per ato femra/meshkuj qe sipas tyre jane single dhe te lumtur dhe qe praktikojne one night stand-in si still jetese, i konsideroni imorale apo jo?
Cfare mendoni per ato femra/meshkuj qe sipas tyre jane single dhe te lumtur dhe qe praktikojne one night stand-in si still jetese, i konsideroni imorale apo jo?
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 02-11-2007 më 14:48
Ca mendoj? S'mendoj fare! Shqiperia mund te kete nr. me te madh te meshkujve te virgjer, pale te flasim per one-night-standsAman, na lini rehat
Kam vetem nje limit: qiellin!
E pra, nese ti do te dish mendimin tim gjeneral atehere urdhero: si paragjykoj fare ato njerez qe jetojne nje jete te tille, fundja ato e pranojne hapurazi qe kerkojne vetem seks. Nese dhe pala tjeter eshte ne kerkim te se njejten gje atehere ka gjetur tenxherja kapakun. Problemet fillojne aty ku njerezit mashtrojne e luajne me ndjenja vetem per i dore seks.
seks vetem per nje nate ??? flm i them bye bye aidsitgjeja me e shpifur ajo eshte one night standing !!! te kthen ne nje rob pa ndienja !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Meqe u nxehe po pergjigjem ashtu sic e mendoj.Cfare mendoni per ato femra qe sipas tyre jane single dhe te lumtura dhe qe praktikojne one night stand-in si still jetese, i konsideroni imorale apo jo
Mua nuk me shqeteson fakti se femrat edhe meshkujt kalojne nje one night stand.. nuk eshte kjo qe me shqeteson, me shqetson fakti se mund te marresh ndonje semundje seksualisht te trasmetueshme!!
Plus qe njerzit qe jan mesuar me gjera te tilla, su ben pershtypje aspak te tradhetojne partnerin edhe kur te jene te martuar, kshu qe tju them imoral, me vjen te qesh nga kjo fjale, se di pse me vjen te qesh.. lol
i quaj njerez me hormone te teperta edhe tradhtare ne maksimum.
Aman! Mesa kam kuptuar nga bisedat qe benin ne café shqipetare ato dy here te leshta qe isha ne Shqiperi, atje benin feste kur fusnin nje femer normale(s'po flas per prosti) ne krevat. Jam habitur. Si te egjer rrugeve duke ngacmuar. Kuptova dhe arsyen, ishin ngacmime hormonale te gjorit.
Krijoni Kontakt