Close

Rezultati i Sondazhit: Cilat dy ekipe kualifikohen ne raundin e dyte?

Votues
62. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Real MADRID

50 80.65%
  • Werder BREMEN

26 41.94%
  • Lazio

29 46.77%
  • Olympiacos

10 16.13%
Sondazh me disa zgjedhje
Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 184
    Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Urime fitoren Realit edhe pse me shume fat , pasi ne fund per pak sa nuk pesoi nje gol, edhe ate nga ekipi i Olimpiakosit me 10 lojtar , mirepo nga ai shanc lindi nje kundersulm i cili i solli edhe golin e 4 Realit , i cili edhe e vendosi kete ndeshje , urime fitoren madrileneve.

PS: Sa veta duhet ti nxjerin rezultatet ? apo nuk shihni ju se dikush e ka postuar njeher.
    Sui generis

Zot na rruaj , kisha pa pare top te tille per shume kohe , me placin syte e ballit qe greket i luanin madrilenasit me nje lojtar mangut dhe i sillnin verdalle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Lojtaret me te mire te madritit ishin Robihno , dhe portieri Kasijas!! Nuk e di cfare thote ndonje vogelush ketu por te ngelesh me 10 lojtare ne min e 10 te pjeses se pare , dhe ti kryesosh Realit ne fushen e saj 1-2 me 25 min te mbaroj loja !
    Golin e 4 e bene ne min e 94 spanjollet , une ve bast me ke rob te doje qe spanjollet nuk asnje cans perball ketij Olimpakosi ne greqi !
    Me medyshje e kisha kur u ula ta shoh por ishte hallall , Jam i sigurte qe greket do ta kalojne grupin , kane bere skuader fantastike !!
    Ndryshuar për herë të fundit nga apollon 23 : 24-10-2007 më 16:57
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Citim Postuar më parë nga apollon 23 Lexo Postimin
    Zot na rruaj , kisha pa pare top te tille per shume kohe , me placin syte e ballit qe greket i luanin madrilenasit me nje lojtar mangut dhe i sillnin verdalle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Lojtaret me te mire te madritit ishin Robihno , dhe portieri Kasijas!! Nuk e di cfare thote ndonje vogelush ketu por te ngelesh me 10 lojtare ne min e 10 te pjeses se pare , dhe ti kryesosh Realit ne fushen e saj 1-2 me 25 min te mbaroj loja !
    Golin e 4 e bene ne min e 94 spanjollet , une ve bast me ke rob te doje qe spanjollet nuk asnje cans perball ketij Olimpakosi ne greqi !
    Me medyshje e kisha kur u ula ta shoh por ishte hallall , Jam i sigurte qe greket do ta kalojne grupin , kane bere skuader fantastike !!

Pse sthua ti qeke gavraki:P hahahahaha reali nuk e vlerson Olympiacosin mor shoku aman dhe ti kur jeni kualifiku :P
    Futja kot

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anëtarësuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    thektho 5 gola ke tek Reali , Robinhon me hat-trick
    Sui generis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    thektho 5 gola ke tek Reali , Robinhon me hat-trick
    E kane shkruajtur dy here Robinho ne minuten e 84 ska gje!
    #VamosArgentina

Citim Postuar më parë nga Angjelini Lexo Postimin
    Pse sthua ti qeke gavraki:P hahahahaha reali nuk e vlerson Olympiacosin mor shoku aman dhe ti kur jeni kualifiku :P

Nuk di nga gavrot dhe larot , ne greqi as kam qene dhe as me hapet barku te vete robo , por te flasim sic duhet folur , une greket skuader i leshi9 i kam patur gjithe keto vite dhe kane qene skuader leshi , por jo sot ! Une nuk jam tifoz i tyre , me pelqen topi dhe aty kapem pa shikuar emrat dhe pordhet e kujtdo , ndeshjen e pashe dhe ai rezultati 4-2 tregon pordhe me rigon
    Be qejf
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Mekat qe sonte kane humbur greket e Olympiakosit.

Kane luajtur qe nga fillimi i ndeshjes me 10 lojtar, ne mos gaboj aty tek 10 minutat e para.

Dhe kaluan ne avantazh, duke mos harruar qe ishin me 10 lojtar ne fushe.
    Pa harruar qe pati nje mori rastesh te humbura.
    Ne fund para se te pesonin golin e katert, humben dy raste te pastra per te shenuar.

Ndeshja e ardheshme ne Greqi eshte njeshi me i bukur i asaj vaje. ( Per ne lloto )

Madrilena : Kur te vi ndeshja ndaj Barcelones..... Pergatituni qe t'ju bejme nje sex te forte
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Real Madrid [4 - 2] Olympiakos Piraeus

ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

ReaL maDriD Maska e ReaLFan
    Anëtarësuar
    04-06-2007
    Vendndodhja
    N'Zvicerr
    Postime
    1,199
    Citim Postuar më parë nga AIRON^BOY Lexo Postimin
    Mekat qe sonte kane humbur greket e Olympiakosit.

Kane luajtur qe nga fillimi i ndeshjes me 10 lojtar, ne mos gaboj aty tek 10 minutat e para.

Dhe kaluan ne avantazh, duke mos harruar qe ishin me 10 lojtar ne fushe.
    Pa harruar qe pati nje mori rastesh te humbura.
    Ne fund para se te pesonin golin e katert, humben dy raste te pastra per te shenuar.

Ndeshja e ardheshme ne Greqi eshte njeshi me i bukur i asaj vaje. ( Per ne lloto )

Madrilena : Kur te vi ndeshja ndaj Barcelones..... Pergatituni qe t'ju bejme nje sex te forte

Shoki kur luajti Olympiakos me Bremen qe fitoj Olympiakos te Gjith Thonin se edhe ne Madrid do Fiton Olympiakos po ku jan ata Njerz tashi net Folin e jo para kOhes e Pranoj se nuk ishte nje loj e mir nga Reali po edhe nga Olympiakos nuk ishte edhe aq e mir...
    ReaL madriD
    Campeón de Liga 2007/08
    Repasa el triunfo de la Liga 07/08 del Real Madrid.

◄█ Lionel Messi █► Maska e AIRON^BOY
    Anëtarësuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    ♥ Camp Nou ♥
    Postime
    2,012
    Citim Postuar më parë nga PriinCi_3nt Lexo Postimin
    Shoki kur luajti Olympiakos me Bremen qe fitoj Olympiakos te Gjith Thonin se edhe ne Madrid do Fiton Olympiakos po ku jan ata Njerz tashi net Folin e jo para kOhes e Pranoj se nuk ishte nje loj e mir nga Reali po edhe nga Olympiakos nuk ishte edhe aq e mir...

Olipmiakosi nese do kishte luajtur me 11 lojtar ne fushe..... Do e kishte fituar ndeshjen. Me 10 lojtar qe nga minuta e 10, e per pak moren barazimin.

Olimpiakosi ka bere nje loje shume shume te shkelqyer. Me 10 vete ne loje dhe ben shume raste per gol.
    Ndryshuar për herë të fundit nga AIRON^BOY : 24-10-2007 më 17:21
    ◄█ Barcelona e MADHE █►

Faqja 11 prej 19 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  2. Real Madrid vs FC Barcelona
    Nga Davius në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 79
    Postimi i Fundit: 12-04-2005, 09:21
  3. Kur dhe kush e ka shkruajtur Kuranin?
    Nga Albo në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 05-02-2004, 16:47
  4. Vargjet e hequra nga Kurani
    Nga Seminarist në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 04-02-2004, 11:40
  5. Pershkrimi i parajses ne Kuran
    Nga deshmuesi në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2003, 15:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •