E thot kete se ska c`te beje, nuk mund ta ruaj titullin e vitit kaluar dhe thot kshtu, po edhe sikur te flas edhe me shumm nuk do thot gje, lereni llafet dhe shiheni realitetin...
Lionel Messi #1, nuk do thot qe Kaka dhe tjeret nuk jane asgje, te mos lem anesh edhe C.Ronaldo edhe ky eshtee njesh, po kete titull mendoj se do ta fitoj argjentinasi i vogel ne moshe, po i madh ne Futboll..
une jam 100./' se kaka do ta mar topin r art se ai esht lojtari numer 1 ne bot, [
edhe vet ronaldinho ka then se kaka esht lojtari me i mir ne bot .,.,.,.,.
Topi i artė 2007!
Ricardo Kaka` e kishte mbishkrimin lart.
Ibrahimin e venduan perseri ne liste edhe Totkin se lane jasht ne fillim?Ka pasur ndryshime keto dite, apo juve keni vendu kot ???
Team: That team in Italy with 29 titles. Or was it 30?
Kaka ka mundsi mas shumti me fitu topin e art.... po une thjesht thash qe si lojtar, karakteristikat e tij jon shume ma t'mira se te cdokujt tjeter....
kshtu qe nese nuk lendohet, vitin tjeter patjeter qe ka me e fitu, e kete vit, u pa qart se cfar lojtar kan shti n'liste, e nuk o qudi mos me fitu Messi, noshta as Kaka, se FIFA vec per keq din me bo befasina, sikurse vitin e kalun qe nuk fitoj Ronaldinho qe e pat Champions League + La Ligen e fitune, e performanca t'jashtezakonshme.
Topi i arte do te jepet me 2 dhjetor ,ne Paris.Jane 50 pretendente
Kaka eshte me i favorizuesi por duhet te perballet me lojtare te tjere shoke apo kundershtare si Buffon, Gattuso, Inzaghi, Maldini, Pirlo, Toni, Totti,Thierry Henry, Cristiano Ronaldo, Samuel Eto’o , Ronaldinho,Lionel Messi,Ibra etj.
Informacionet nga gazzetta dello sport.
Krijoni Kontakt