Topi arte do shifet ne perfundim te chapions legue dhe kandidati kryesor mbetet gjithmone Kaka edhe pse nuk jam tifoz i milanit jam realist pasi esht kandidati me i forte per ket trofe.
Topi arte do shifet ne perfundim te chapions legue dhe kandidati kryesor mbetet gjithmone Kaka edhe pse nuk jam tifoz i milanit jam realist pasi esht kandidati me i forte per ket trofe.
If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.
Lionel Messi ose ose cesc fabregas
Gazzetta Dello Sport ka bėrė tė ditur emrat e pesė vendeve tė para , nė garėn pėr ēmimin prestigjioz , Ballon d'Or (Topi I Artė) dhe , sipas saj , nuk ka ndonjė befasi , pasi qė Kaka' ėshtė fituesi.
Superylli brazilian ėshtė favoriti pėr tė fituar ēmimin i cili do tė jepet nė Paris , gjatė kėsaj jave , pasi qė shkėlqeu gjatė 12 muajve tė kaluar , duke qenė prijės ne udhėheqjen e rosonerėve drejt trofeut tė Ligės sė Kampionėve.
Kaka' thuhet qė ka mposhtur anėsorin e Manchester United , Cristiano Ronaldo , i cili gjendet nė pozitėn e dytė pas fitores sė Premier Ligue-s Angleze , FA Kupės dhe arritjes deri nė gjysmėfinal tė Ligės Sė Kampionėve.
Lionel Messi , mban vendin e tretė , pasi pati disa paraqitje tė shkėlqyera pėr Barcelonėn , derisa sulmuesi i Chelseat , Didier Drogba , pasi qė shėnoi gjithsej 33gola nė tė gjitha garat sezonin e kaluar.
Mesfushori i Milanit , Andrea Pirlo , i cili ishte poashtu faktor kyē nė suksesin e kuqezinjėve pėr trofeun Evropian , mbyll top pesėshen e lojtarėve.
Gazeta italiane nuk zbulon se kush ėshtė nė vendin e gjashtė ose tė shtatė , por pėrmend se lojtari i Arsenalit , Cesc Fabregas , ka pėrfunduar i teti , derisa Robinho i Real Madridit i nėnti dhe Thierry Henry nė pozitėn e 10-tė.
Top Pesė Lojtarėt E Gazetta Dello Sport :
1. Kaka' (Milan)
2. C.Ronaldo (Man Utd)
3. L.Messi (Barcelona)
4. D.Drogba(Chelsea)
5. A.Pirlo(Milan)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Qendi : 30-11-2007 mė 11:49
HUHUHUHUHUHU Ku e keni Messin mo Barcelonista, Fituesin e padiskutueshem e Topit te Arte?? Ja ku e keni ne vend te trete pas Kaka dhe C. Ronaldo!
kjo nuk do te thot qe jane rrezultatet finale! heret eshte te themi qe ka fituar ky apo ai.
edhe nese gazetat e thojne kete hala nuk jan marre votat nga trajneret.
Me gjithe mend ,akoma nuk besoni se e ka marre kaka kete top te arte??????????????
Krijoni Kontakt