Sa komplekse inferioriteti keni mer jahu,ēa te them une Qyfyre,maj menien tate ti,qe jemi me te kqit e bots,jemi satani vet
Sa komplekse inferioriteti keni mer jahu,ēa te them une Qyfyre,maj menien tate ti,qe jemi me te kqit e bots,jemi satani vet
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
shum pa lidhje i ke kto shembujt
nuk besoj se ke nevoj te te bej krahasimin e krimeve te shqiptarve ne itali me ato te italianve ne shqiperi.
pastaj shteti nuk te fut dot plumbin e te te hedhi ne grope, po shqiptaret vete po
ne kemi mbytur me qindra kineze e kurde qe thjesht vinin per te kaluar ne itali e nuk ngacmonin njeri. u kan ven atomatikun kokes dhe u kan then hidhuni nga skafi ne mes te oqeanit.
Qyfyre ne radhe te pare ty te shohin si filan fisteku, nuk te sheh njeri si kombesi!!
Nese je i zoti ti besh vend vetes nuk do keshe probleme nga kombesia qe ke, ndaj nuk te thote njeri kriminel mos u merzit.. Por mundohu te ndjesh keqardhje per ate familje qe u shkaterrua ne vend te huaj, sepse po te ishim ne rregull neve ne vendin tone sdo te emigronim jashte shtetit, ku shume shqiptare po vdesin pa arsye.. por ngaqe skemi mundesi ekonomike ne shqiperi, ndaj emigrojme!
Ndaj kur je emigrant mundohu ti besh vend vetes tende te te njohin per kte qe je, jo per ate qe duan ata.. smund te thone ty kriminel sepse filani ka ber dy vrasje.. smund ti quash italianet te gjith Mafjoze.. sic nuk mund te quash te gjith shqiptaret kriminele.
Atehere?? Ca duhet te bejm pas ktyre qe the?? te vrasim veten?
Jo or shok jo, un jetoj per veten time, sme plas se ca thone te tjeret.. rendesi ka qe vete mos te bej te tilla pislliqe, te tjeret te bejn cte duan (ama te kene kujdes mos te me prekin mua) edhe me mua jan ne rregull!! Koken hengshin.
sic i thash dhe atij tjetrit un yzmetin ja kam bo vetes. nuk me prishin shum pun as ato grupet shqiptare te droges qe kapen ktej e as ata shqiptaret e "fort" qe kapen tu therr njerez apo tu vra njeri tjetrin ktu ne New York.
nuk kam then asnjehere qe jan gjith shqiptaret mafioze e kriminele, po ama eshte nje pjese shume me e madhe nga ce mendoja
Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.
spo flas as per ty e as per mua po per shqiptaret ne pergjithsi. e asgje s'ka per tna gjetur nga ky lajm, pervecse ndoni ndrydhje gishti tu shkrujt ktu ne forum.
po ama do me vite me mire te degjoja shqiptare qe benin ndonje shipkje, a kombtaren qe fitote a shum e shum gjera te tilla, se sa te degjoj kto lloj lajmesh
Krijoni Kontakt