Close
Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 160

Tema: Mitrovica

Puck Love Maska e Black_Mamba
    Anėtarėsuar
    01-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    2,501
    Pershendetje Mitrovica.

e_panjohura dhe bili99 ju lumt dora.

Vetem dicka desha te them per Mitrovicen se ka qen eshte dhe do te mbetet e jona,e nese ndokushi mundohet qe tja shes Serbis do te jet i mallkuar gjithmon deri sa te zduket fara e Shqiptarit.

Dhe ndegjova ne lajme se Serbiapo i pagunte mire pronat e Shqiptareve vetem e vetem te bej pastrim te ngelin vetem Serbet qe ta ket me leht per ta marur pjesen e Mitrovices,po ata qe e shesin vendin e vet ne kete kohe ta dine se nuk jane Shqiptar.

Mos u mashtroheni me para Shqiptar.
    SIKUR EDHE 1 MILION SHQIPTAR DO VRITEN NGA SLLAVET JU PERSERI DO THONI MIRE JEMI!!TURP

Charlie's Angel
    Anėtarėsuar
    07-08-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA
    Postime
    10
    Une qe kam lindur ne durres dhe jetoj ne prishtine e pranoj qe mitrovica TA shpif edhe brezovica sepse eshte e mushurrrrr me serb germia ESHTE E POR ME E BUKURA PRISHTINA PLISATTT plisat

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Citim Postuar mė parė nga profitech
    Une qe kam lindur ne durres dhe jetoj ne prishtine e pranoj qe mitrovica TA shpif edhe brezovica sepse eshte e mushurrrrr me serb germia ESHTE E POR ME E BUKURA PRISHTINA PLISATTT plisat
    Askush i nderuar nuk e quajti prishtinen te keqe por ketu flitet per Mitrovicen nese une e kuptoj....Asnje qytet i Kosoves nuk eshte per tu perbuzur por Mitrovica ka mbet ne mjerim....E ndar,e lodhur nga skamnoret qe dikur i ushqente TREPQA.Kjo nuk ka lidhje me komentin tuaj qe e dhat per plisat.....Kerkoj falje nese gabova!!!!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

mall Maska e bili99
    Anėtarėsuar
    05-04-2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    1,804
    .
    Mitrovica*

.Dhe tymi dhe plumbi,
    N'Mitrovice ka lezet .
    Mos e lejme te humbi,
    Bukurine qe na vret.

Ajrin prej argjendi,
    Token ka prej ari.
    I minatorve vendi,
    O, ky lot kristali...

Djersa e shqiptarit,
    nen toke shtate kat.
    Minator .. ju te parit,
    Cohuni...Me Fat !

Do lejme ne te ndahet,
    shtate here Shqiperia?
    Ne zinxhire nuk mbahet,
    Na therret prape, liria.

Me nderime per Mitrovicen... nje vit kam thithur ajrin- fafosin....'82--'83...kam banuar tek "Aradha e xehtareve".....Ta kethej ate kohe( kisha 19 vjet)...ne ate Mitrovice..gumezhinte nga studentat dhe nxenesit....gjalleri e lezecme...shume....Kur isha vitin e kaluar ne pushime ...vizitova Kullen e Isa Boletinit....fola pak me bacen Ise ashtu si vetmevete....

bili99
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bili99 : 08-08-2007 mė 16:01

Master of Disaster Maska e ThRaLL
    Anėtarėsuar
    28-07-2007
    Vendndodhja
    Kosova
    Postime
    42
    Profitech me te vertete po behesh i merzitshem, nese do te flasesh per Prishtinen, beje nje teme tjeter.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ThRaLL : 16-08-2007 mė 06:02

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Qyteti ime i ndar!!

Me ka marr malli shum
    Ta kaloj nje ure mbi nje lum
    Te frymoj ne vendin tim
    Pa te jam si jetim!

Fyti me ngushtohet
    Malli me kaploj
    Ta shof qytetin tim t'bashkuar
    Athua do ta perjetoj?

Malli i zjart me kaplon
    Kur nga larg e veshtroj
    Shof pullazin e shtepis sime
    Por s'mund ta vizitoj!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750

M-a ndan qytetin tim
    I-dhan varferi e mjerim
    T-repca u tret pa fund
    R-inija mbeti ne rruge
    O-h sa me mallengjim
    V-eshtroj qytetin tim
    I-ndar e i coptuar
    C-ili eshte ai qe pajtohet
    A-thua me trup e pa koke jetohet?

Ti qe do nenshkruash
    Nuk ke gjak Shqiptari
    Per ndarje nuk luftuan
    ADEM E HAMEZ JASHARI!

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    -------------------------------------------------------------

Gabimin qe beri UCK-ja menjehere ne mbarim te luftes,e vazhdon edhe sot e kesaje dite politika e Kosoves.Te paret ne vend se te postohen ne Zvecan u postuan ne Tavnik.Lejuan serbet te cilet veqme kishin ikur prap te kthehen.Ndersa politikajt tone edhe tani 8 vite pas perfundimit te luftes nuk kan guximin te dalin ne anen tjeter te Ibrit dhe te vizitojne e keshillojne qytetaret qe kan mbetur ne meshiren e kohes,KFOR-it dhe serbeve.Nga zyret e tyre ne Prishtine percjellin mesazhet per popullin,mos te shesin shtepite,por nuk cajne koken se a kan keta njerez te hane e te pine apo jo.Edhe per shqiptaret e veriut qe kan qene te detyruar te largohen nga shtepite e tyre dhe tani jan te shkepur kudo neper Kosove,duke ndejur me qera,nuk interesohet kush.Ne te njejten kohe qeveria e Serbise ka formuar nje fond te posacem,nga i cili fond duhet te blehet pasuria e shqiptareve te veriut.Kurse qeveria e Kosoves ka fond te posaqem per ndertimin e banesave per Serbet qe done te kthehen ne Kosove.
    Pse shqiptaret nuk shesin shtepite dhe pasurite e tyre ne veri te Mitrovices,duhet falenderuar vetem atdhedashurise se tyre,por kursesi shqiptareve te tjere,e aq me pak politikajve.
    Mitrivica defakto eshte e ndare.Se a do te ndahet dejure,mbetet te shifet.Une kam frike se do te ndahet,dhe fajin per kete nuk do ta kene mitrovicasit,por shqiptaret

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    une nuk jam nga Mitrovica por studijoj ne Mitrovic

mund te them qe osht zemera (pasuria)e kosoves Trepqa

ishalla me ndihemen e ZOTIT edhe Amerikes +++... bashkjohet mitrovica edhe pavarsohet kosova

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga geezer Lexo Postimin
    une nuk jam nga Mitrovica por studijoj ne Mitrovic

mund te them qe osht zemera (pasuria)e kosoves Trepqa

ishalla me ndihemen e ZOTIT edhe Amerikes +++... bashkjohet mitrovica edhe pavarsohet kosova

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Zoti nuk do ta ndryshoj gjendjen e veshtire te nje populli, perderisa ai popull mos ta ndryshoj vet veten!

Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rexhep Mitrovica
    Nga PORTI_05 nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 06-04-2011, 08:15
  2. Mitrovica mon amour, eshka qė pret shkėndijen
    Nga gentius nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 01-02-2008, 19:15
  3. Mediat Ne Kosove
    Nga ARIANI_TB nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 26-03-2006, 19:08
  4. ICG: - UNMIK-u ka lejuar ndarjen e Kosovės
    Nga kosovar nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 10-06-2002, 06:51

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •