Close
Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 193
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga DardanG Lexo Postimin
    Hajde, hajde mendje e sëmurë, hajde! Rugova e paska krijuar FARK-un për ta "përcarë" popullin! E ai FARK, i krijuar për ta "përcarë" popullin ia theu hundët serbit në Loxhë dhe hapi kufirin në Koshare, mbajti frontin atje përball serbit! Më thuaj o ali baba, cilat beteja më të lavdishme ishin se sa ajo e Kosharës dhe e Loxhës?! Më thuaj o ali baba sekush komandonte në Loxhë( e di ti fort mirë se komandant në Loxhë ishte Tahir Zema, të cilin, më pas, e vranë hajdutet tu) e në Koshare (Agim Ramadani me shokë, të cilët dhanë edhe jetën atje)?! Pra, FARK-u paska "përcarë" popullin, pasi që paska luftuar serbin!
    Dihet fort mirë se kush nuk e donte FARK-un dhe kush e lufonte dhe e pengonte atë të luftojë, kush i vriste kuadrot ushtarake të tij(Ahmet Krasniqin, Tahir Zemën...), e di ti fort mirë edhe vet se dorë në këtë përcarje e vrasje tradhëtare kishte, kush tjetër, vecse hajdutet e ali babës!
    Rugova kurrë nuk e ka përcarë popullin, por ai e ka bashkuar atë për t´iu kundërvënë Serbisë në të gjitha format e mundshme dhe atë me shumë sukses!
    Po e argumentoj, o ali baba, me 40 jo po me 400 hajdut!
    Posa plasi lufta në Kroaci, ishte Rugova dhe intelektual të tjerë, të cilët e bashkuan popullin (700 mijë shqipëtarë të Kosovës, nënshkruan për Rugovën) dhe iu kundërvuan Serbisë, duke krijuar sistemin paralel të qeverisjes, duke shpallë Kushtetuten e Kacanikut, duke organizuar Referendumin Popullor për Pavarësi, duke kërkuar intervenim nga NATO dhe ndihmë nga shtetet perendimore, ndihmë që edhe erdhi në momentet e caktuara dhe njëherit duke i bërë edhe përgatitjet për luftë të armatosur e pjellë e këtyre përgatitjeve ishte FARK-u, i cili më vonë u bë halë në sy për hajdutet e ali babës!
    Më thuaj, o ali baba, kush e votoj disa herë rresht Rugovën, edhe pasi që NATO intervenoj dhe e shporri Serbinë nga Kosova, dhe kush i fitoj votat e shumëta të popullit të "përcarë"?! Shumica e bashkuar votonte për Rugovën, ndërsa pakica përcarëse e hajdutve të ali babës tashmë ankohet se Rugova e paska "përcarë" popullin!
    Dhe, së fundi, funerali madhështorë i mortit të Ibrahim Rugovës a ishte argument i një "përcarje" të popullit nga Rugova, apo shënjë e bashkimit të tij dhe besnikërisë dhe e dhëmbjes ndaj liderit historik,ku me e qindra e mijëra njerëz morën pjesë, në varrimin e Presidentit të parë të Kosovës! Në funeral nuk morën pjesë, e di ti vet, vetëm hajdutet e ali babës, të cilët, atë ditë( ndoshta atë ditë kishin qëlluar në Bagdad duke ushtruar zejën e lashtë të tyre!) ishin fshehur në birë të minit, jo nga turpi, se turp ata nuk kanë, që u kishte zënë, por nga frika dhe urrejtja që kishin ndaj asaj mase popullore të paparë, që donin t´i jepnin përshëndetjen njerëzore Njeriut të madh, Dr. Ibrahim Rugova, i cili, për të gjallë dhe të vdekur të tij, e bashkoj popullin dhe kurrë nuk e përcau atë!
    Këtë e di fort mirë ali baba, e dinë edhe hajdutet e tij! Por, ata nuk skuqën së shpifuri, nuk e përmbajnë urrejtjen dhe nuk dijnë se cështë etika njerëzore dhe se c´thotë fjala e urtë latine"Për të vdekurit vetëm fjalë të mira"! Nuk kanë faj hajdutët e shkretë! Edhe pas Rugovës, populli nuk është i përcarë, ai është vetëm i habitur dhe i trishtuar kur shikon, mes tyre, përcarësit dhe hajdutet! Ruena Zot nga ata, pra nga shpifësit, nga intrigantet, trullanët, urrejtësitë dhe hajdutet!
    pse pre po ia permen emrin Agim Ramadanit e po e detyro me u kthy n'vorr mer flliqsin.

qysh more po thu se Agim Ramadani paska luftu per FARKUN e shkijeve o katil?

beteja e koshares asht lavdia e UCK

farkistat vec dishin me pi birra e me nguc femna neper tiran.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e tullumi
    Anëtarësuar
    26-09-2007
    Postime
    92

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Ani ani, le t'i vizitojë, se i duhen votat këtij.
    Alibaba dhe perkunder dhimbjes qe ka pas plaku per Fatmirin ne hag ,ka gjetur kohë qe ti vizitoj familjet e Deshmorve. Pra fotoja është ber gjat kohes sa limaj ka qen padrejtsisht i mbajtur ne hag.

i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anëtarësuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    Citim Postuar më parë nga tullumi Lexo Postimin
    Alibaba dhe perkunder dhimbjes qe ka pas plaku per Fatmirin ne hag ,ka gjetur kohë qe ti vizitoj familjet e Deshmorve. Pra fotoja është ber gjat kohes sa limaj ka qen padrejtsisht i mbajtur ne hag.

nnncnncnc . leni more me kketo gjera se smundeni me mashktru nje popull me keto budallakina. Kishe po jam patriot , kishe po vizitoj " familjet e deshmoreve" ncncncnncncc ncncncnnc e ju PDK - istat ncncncn jeni per te ardhur keq.

AKR do fitoj
    Always do right - this will gratify some and astonish the rest.

i/e regjistruar Maska e tullumi
    Anëtarësuar
    26-09-2007
    Postime
    92
    Merita dhe LDK e perbuzi gjakun dhe vlerat e luftes, por ku është sot?!!
    Me gjith rrespektin per ju kam nje pyetje:
    Sa po te paguan Behgjet bosi per fushaten qe po ja ben?

i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anëtarësuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    Citim Postuar më parë nga tullumi Lexo Postimin
    Merita dhe LDK e perbuzi gjakun dhe vlerat e luftes, por ku është sot?!!
    Me gjith rrespektin per ju kam nje pyetje:
    Sa po te paguan Behgjet bosi per fushaten qe po ja ben?

tullumi nuk me paguan askush, nuk i njoh ata njerez personalisht ncncncncn zot si eshte shqiptari ncnncnc menjehere paragjykon .
    Ju jeni ata qe beni fushate - se jeni te paguar....

Po shihet ne cdo postim flsini per PDK ti dhe LLAPI --- por dije qe PDK -- njerezit qe jane aty , jane vetem deshtak njerez, jane per te ardhur keq. ik more Duke fillu prej kryetarit Hashimit e deri te keta me te rinjet...

Sju vjen turp juve PDK-istave qe perpiqeni dhe po luani me gjkun e deshmoreve. Po mendoni qe populli nuk e kupton kete gje.
    ikik

J
    Always do right - this will gratify some and astonish the rest.

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    pse pre po ia permen emrin Agim Ramadanit e po e detyro me u kthy n'vorr mer flliqsin.

qysh more po thu se Agim Ramadani paska luftu per FARKUN e shkijeve o katil?

beteja e koshares asht lavdia e UCK

farkistat vec dishin me pi birra e me nguc femna neper tiran.
    Mos të kanë ngucë e edhe ty, në e ndonjë coshe të Tiranës, sepse, sipas postimeve s´po dihet cfarë je!

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Mos të kanë ngucë e edhe ty, në e ndonjë coshe të Tiranës, sepse, sipas postimeve s´po dihet cfarë je!
    Çka të bani njeri, veç e kallxoi ni t'vërtetë, që ka ndodhë në Shqipëri e e ka pa me syt e vet?

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Çka të bani njeri, veç e kallxoi ni t'vërtetë, që ka ndodhë në Shqipëri e e ka pa me syt e vet?
    Po, po! Edhe ai ka pa shumëcka nepër Tiranë e gjetkë dhe tani flet dhe bënë sikur mbronë dikë! Bredharakët, përplot mburrje, me apo pa uniforma e kokëkëpërpjetë ( si nuk ju vje turp), sot sillen sikur "heronj", shesin mend se ishin në shumë fronte, sejcili të paktën ishte "komandant" edhe pse ato fronte nuk i panë as me sy dhe krismat as që i dëgjuan me vesh! E ata që vërtetë luftuan kanë mbetur të menjanuar, të deshpëruar, të injoruar, besa ndonjë edhe ka marrë plumb b...e besa e quajnë edhe drogaxhi, dezertor", tradhëtar...! Nuk është e cuditshme! Edhe kësaj here ata që luftuan nuk e gëzuan! E gëzuan ata që nuk luftuan!
    Dhe prapë do vijë një ditë kur duhet kapur armët(eshtë një paqë e rrejshme në Kosovë) dhe sërish ata që i rrokën armët do jenë në front dhe ata që përfituan sërish do të sillen nepër Tiranë dhe pastaj do të sjellin "dëshmi" nga "frontet" dhe "komandantët" "heronjtë" e gjallë, përplot mburrjje e krekosje sërish do ta gëzojnë! Mos e gëzofshin kurrë!

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga DardanG Lexo Postimin
    me ni fjal po e prano se paskan "luftu" neper tiran tu nguc njerez

se pri ka jam un ska rensi, se paske ba ne kerkime neper postime te mija me e gjet se pri ka jam.

mjafto qe jam shqiptar.

Po te thush se Agim Ramadani paska luftu me Farkun e luften e koshares e bani farku asht marri.

Ani se mas do postimesh do na thush se ne Adem Jashari o kon komandant i Farkut.

Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    u djeg e verteta Alibaba nuk u pelqe, se e din se jan te zhyt deri ne fyt

Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Bisedimet për statusin e Kosovës në tetor 2005
    Nga Harudi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-10-2005, 16:27
  2. Strategjia e opozitës në zgjedhjet lokale
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •