Close
Faqja 8 prej 20 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 193
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Citim Postuar më parë nga DardanG Lexo Postimin

Dihet si nuk dihet se kush ishte Rugova! I votuar gjithmonë nga populli, i përkrahur nga populli, i dashur nga populli, i nderuar dhe i rrespektuar, i njohur po se po, në qarqe diplomatike ndërkombëtare, të cilat, jo njëherë, i dhanë mirënjohje për kurajon e tij, për urtësinë dhe mencurië e tij, për largëpamësinë e tij dhe njëherit për këmbëngulësinë e tij që cështja e Kosovës të zgjidhet me pavarësinë e saj! Rugova nuk ishte i paguar nga askush, por vetëm i përkrahur nga amerikanët, anglezët, francezët, gjermanët, italianët , pra nga këto shtete e qeveri të tyre, të cilat nuk i duan hajdukët e Bagdatit dhe aq më pak ata të Serbisë! Po, po, hajdukat, me ali babët e tyre vjedhin në Bagdad e legenin, ku hanë, e kanë në Beligrad!

Nuk të ka sundu ty o i mjerë! E ka udhëhequr popullin kundër Serbisë! T´i ke qenë i sunduar dhe je i sunduar nga urrejtja dhe ambicja e sëmurë për të qenë dikushi, o kurrkushi ali babë i 400 hajdukëve!

Ata që e shanë për së gjalli e vranë Tahir Zemën! Ata që e vranë dhe e shanë dhe e shajnë, trillojnë cdo gjë kundër tij, për ta përligjur krimin dhe për ta fshehur atë, sikur ti ali babë i hajdukëve! I gjallë u pengonte Tahir Zema, i vdekur i frikëson ata që e vranë!
    Vetëm pak ditë para se ta vrisnin u bë përpjekje ta vrisnin, në një kafiteri të Pejës! Po atë natë, më kujtohet, "Zëri i Amerikës" e mori në intervistë dhe ja se c´patë thënë burri i botës:" së pari kur vendosa të shkojë në Kosovë dhe të luftojë kundër serbit, t´u dalë në ndihmë bashkëmbësve dhe vendit tim, jam betuar se arma e ime kurrë nuk do të kthehet kundër shqipëtarit! Dhe, edhe pse jam i rrezikuar, arma e ime kurrë nuk do të kthehet kundër shqipëtarit!" Me gjasë, kjo ishte intervista e tij e fundit! Dhe ti ali baba së bashku me hajdukë mund të shkosh në Loxhë dhe të pyesish se kush ishte Tahir Zema! Ti nuk shkon atje, e dij, se nuk ta mbanë!

Po pasi i luftoj serbët, për ty, FARK-u dhe të gjithë luftëtarët janë ndyrësira! Logjikë e hajdukëve është kjo, e ali babëve!

Kjo më lartë është dëshmi e ngritjes tënde, e primitivizmit tënd, e idiotizmit tënd! Populli ka ditur kënd ta zgjedhë për prijës dhe m.. sikur ti gjithmonë, i ka hedhur pas gardhit!

Ai shkoi dhe edhe ne, një ditë, pas tij do të shkojmë! Por të gjithë do të deshironin, të paktën, një funeral madhështorë ta kishim, sic e pati ai, Ibrahim Rugova: i nderuar nga populli, i mirënjohur nga Bota!
    E sa për ty, ali baba i 400 e ca hajdukave, ke qenë dhe ke mbetur, "cucë mbas gardhi" dhe ashtu sic je, nuk je as ushqim për qenë e sorra! Fundja mirë je ashtu si je dhe aty ku je!
    Përse nuk shërohesh nga droga, ti serb i fëlliçur?
    Shiko çfarë ke shkruajtë, ke kalu në delir, pothuajse je duke u çmendur, unë nuk dashta me të lëndu kaq shumë, po ti qenke i ndijshëm e i prekshëm.
    Më dhimbsesh me të vërtetë. Ok mos u mërzit, se ju keni mjaft aso burra si Tahir Zema që shesin drogë, e keni mjaft burra si Ibrahim Rugova që e shesin atdheun.
    Ndryshuar për herë të fundit nga alibaba : 17-10-2007 më 04:14

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Përse nuk shërohesh nga droga, ti serb i fëlliçur?
    Shiko çfarë ke shkruajtë, ke kalu në delir, pothuajse je duke u çmendur, unë nuk dashta me të lëndu kaq shumë, po ti qenke i ndijshëm e i prekshëm.
    Më dhimbsesh me të vërtetë. Ok mos u mërzit, se ju keni mjaft aso burra si Tahir Zema që shesin drogë, e keni mjaft burra si Ibrahim Rugova që e shesin atdheun.
    Nuk marrë drogë dhe as që jam duhanxhij, dhe as që pi alkool, pra nuk jam i mpirë! I urrej shpifësit, hajnat, deshtakët dhe nihilistët, të cilët mohojnë cdo gjë për ta ngritur vetën disi! Jamë shumë i qetë, nuk kam frikë nga lendimet e tua që do të mund t´i sjellësh, natyrisht duhet të kem kujdes se do të me përlyesh dhe pastaj ecë e hiqe atë erë të keqe!
    Megjithatë, deshta ta bëjë vetëm një pyetje, sepse në postimet e mëparme nuk je përgjigjur, i bënë bisht përgjigjës!
    Më thuaj të lutëm se cilat beteja ishin më të lavdishme krahasuar me atë të Kosharës dhe të Logjës?! Përse luftëtarët e FARK-ut, të cilët luftuan dhëmbë për dhëmbë me serbin, në këto dy betaeja, por edhe në të tjera, i quan flliqësira?!
    Mendoj se janë pyetje korrekte dhe presë përgjigje korrekte, ali babë i 400 hajdukëve!
    Hajt e përgjigju tash! Thuaj se përse luftëtarët e FARK-ut (që ranë për Atdhe në luftë ballë për ballë kundër shkaut (Agim Ramadani me shumë shokë të tij, ra në Koshare në luftë kundër serbit) përse përcanë popullin dhe përse ata ishin dhe janë "flliqësira!"
    Hajt përgjigju ali babë i 400 hajdukave!

i/e regjistruar Maska e tullumi
    Anëtarësuar
    26-09-2007
    Postime
    92
    Citim Postuar më parë nga DardanG Lexo Postimin
    Hajt e përgjigju tash! Thuaj se përse luftëtarët e FARK-ut (që ranë për Atdhe në luftë ballë për ballë kundër shkaut (Agim Ramadani me shumë shokë të tij, ra në Koshare në luftë kundër serbit) përse përcanë popullin dhe përse ata ishin dhe janë "flliqësira!"
    Brigada 138 nuk ka qen FARK o njeri por UQK Luftetaret e kesaj brigade kan hyr me emblem te UQK-s e jo farkut.Para se me hy ne betej është nda shapi prej sheqerit ata qe kan hy kan qen UQK e ata te FARKUT kan mrizu neper kazerma te Shqiperis Ky eshte realiteti .Tjeter është qe te gjallet i marrin me vete edhe deshmoret per poena politik.

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Më thuaj të lutëm se cilat beteja ishin më të lavdishme krahasuar me atë të Kosharës dhe të Logjës?! Përse luftëtarët e FARK-ut, të cilët luftuan dhëmbë për dhëmbë me serbin, në këto dy betaeja, por edhe në të tjera, i quan flliqësira?!
    O injorant, UÇK, ka luftuar për një vit e gjysmë ka zhvilluar qindra beteja, edhe shko q.iju me gjith FARK, se ajo që ka hy në histori është UÇK-ja. Nuk po e përmend askush Farkun e as nuk do t'a përmend asnjëherë. As në kronika, as në programe dokumentare e as në këngë.
    FARK-u është marrja dhe faqja e zezë.
    Mos u mundoni t'i ngritni në piedestal ushtarët të cilët i manipuluat, e i detyruat që të luftojnë kundër UÇK-së.

i/e regjistruar Maska e DardanG
    Anëtarësuar
    18-02-2006
    Postime
    441
    Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    O injorant, UÇK, ka luftuar për një vit e gjysmë ka zhvilluar qindra beteja, edhe shko q.iju me gjith FARK, se ajo që ka hy në histori është UÇK-ja. Nuk po e përmend askush Farkun e as nuk do t'a përmend asnjëherë. As në kronika, as në programe dokumentare e as në këngë.
    FARK-u është marrja dhe faqja e zezë.
    Mos u mundoni t'i ngritni në piedestal ushtarët të cilët i manipuluat, e i detyruat që të luftojnë kundër UÇK-së.
    Mos u nxej ali babë i hajdukëve, mos u nxej! Gjithëcka mund të vidhet, edhe historia përkohësisht mund të vidhet, ndaj edhe në kët zanat e keni të vidhni!
    Pastaj as sopata në një vend nuk të pret! Në një postim tëndë më lartë thua se UCK ka deshtuar( e unë kamë thënë se UCK nuk ka deshtuar përderisa ajo ka luftuar me armë në dorë) e tash thoni se ajo ka bërë qindra beteja! Unë bëra pyetje, dhe ti ende nuk je përgjigjur, cilat beteja janë më të lavdishme krahasuar me atë të Kosharës dhe Loxhës! Përgjigju përse FARK-u ishte "faqja e zezë", o faqezi, o hajduk i Bagdadit që ha në legenin e Beligradit! A mos mbanë zi për shkijet që mbetën sikur duajt arave nga trimat e Tahir Zemës dhe të FARK-ut, në Loxhë e Koshare!

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    A mos mbanë zi për shkijet që mbetën sikur duajt arave nga trimat e Tahir Zemës dhe të FARK-ut, në Loxhë e Koshare!
    Hej Tahir Zema ka qenë dezerter, dhe i ka lënë djemt shqiptarë në duar të serbit, kurse beteja e Koshares, ka qenë betejë e UÇK-së.
    Ti edhe ashtu po tregon se je kundër UÇK-së. Dmth ti je shpijun i Serbisë.
    E UÇK-ja me të vërtetë ka dështu, sepse sot jemi të okupuem, prej UNMIK-ut, dhe zgjedhjet janë vetëm një vegël sa për të mashtru shqiptarët kinse këtu paska liri e institucione.
    Luftën e fundit nuk e kanë fitu as shkijet, se s'kanë pças çka na bajnë, e nuke kanë fitu as shqiptarët se hyni KFOR-i e na murr lirinë.

i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anëtarësuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    AKR me Behgjet Pacollin do ti fitoj zgjedhjet . Isha te behem anetare e AKR para dy javeve dhe me erdhi mire sa njeri ishte aty per te njejten arsye si timen.. U gezova shume....padyshim do ti fitoj zgjedhjet AKR . urime tash per atehere
    Always do right - this will gratify some and astonish the rest.

Anëtarësuar
    26-09-2007
    Postime
    92
    Citim Postuar më parë nga Meritaaa Lexo Postimin
    AKR me Behgjet Pacollin do ti fitoj zgjedhjet . Isha te behem anetare e AKR para dy javeve dhe me erdhi mire sa njeri ishte aty per te njejten arsye si timen.. U gezova shume....padyshim do ti fitoj zgjedhjet AKR . urime tash per atehere
    Urime antarsia Merita ,Kesaj here zgjedhjet do ti fitoj PDK.por edhe AKR nuk eshte per tu nenqmuar.Do t'me vinte mir sikur se paku te behej pjes e pushtetit.se na mbyten qeta piratet e tipit Sabri Novosella...

Anëtarësuar
    26-09-2007
    Postime
    92
    Kadri limaj ne vizit familjes se Deshmorit
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Citim Postuar më parë nga tullumi Lexo Postimin
    Kadri limaj ne vizit familjes se Deshmorit
    Ani ani, le t'i vizitojë, se i duhen votat këtij.

Faqja 8 prej 20 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Bisedimet për statusin e Kosovës në tetor 2005
    Nga Harudi në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 08-10-2005, 16:27
  2. Strategjia e opozitës në zgjedhjet lokale
    Nga Albo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 08-08-2003, 11:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •