o Billi ajo qe thua ti i bie kshu preferoj te jem gjahtari ne gjueti per femra plako sepse ne dashuri nuk meren parasysh kto gjera sepse esht e kot se shmang dot si te jesh gjahtari si te jesh gjahu perfundimi i njejte esht nese bie ne dashuri![]()
o Billi ajo qe thua ti i bie kshu preferoj te jem gjahtari ne gjueti per femra plako sepse ne dashuri nuk meren parasysh kto gjera sepse esht e kot se shmang dot si te jesh gjahtari si te jesh gjahu perfundimi i njejte esht nese bie ne dashuri![]()
If My Heart Could Talk,You Would See How Much I Love You.
uaaaaaa si komisar katanin? lol
qenkemi mbushur me gjahtare. megjithese si ne gjahun e vertete, ma pret mendja qe te pakte duhet te jene ata qe hane mish derri ose sorkadhe. shumica laraska sjellin, e shumta e shumta ndonje lepur.
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
Sa ka shku numri i sorrave engjellore?
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
cuno
i le te ikin une se jam gjahtare indiferente nga natyra
pastaj dhe pa cark efekti i njejte eshte
ec, mos e ca by.. , praktice makes perfect. shumica me sorra ka filluar, pervec atyre qe kane lindur gjahtare dhe filluan me T-rex direkt.
![]()
You were meant for me. Perhaps as a punishment.
eh e thash sa per humor
une jam njeriu me indifernt ne bote...as e kam marr mundimin me gjujt ndonjehere
edhe po te me gjuajne, jam aq tip i veshtire sa gjahatari me ne fund lodhet dhe heq dore nga gjuetia...
Po un qe kom vra vetem sorkadhe?
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
iiiii
sorkadhja thone eshte kafshe e zotit
mos i vri se te mallkojne
Krijoni Kontakt