ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
Postime
783
Postuar më parë nga ocean wave
po pse e lun pasanaj? apo do buffet?
nuk jam mesuar te kerkoj nga te tjeret te me kapin.gjahu eshte sporti im i preferuar.kush ka frike?
Postime
783
Postuar më parë nga ocean wave
hajt dhe nje here per here te fundit, bujrum
flm per ftesen,por keto kohe jam e ngopur.ndoshta nje here tjeter...
Postime
783
Postuar më parë nga billy the kid
Look at the answer..........M.P
cdo te thote ajo qe shkruan ne profil?sa kalon koha me le me shume me goje te hapur.
ps.My real name is AUGUSTA....
Sa te ASHPRA qe jeni me burrat moj gra,pa e nisur mire dicka,mendjen ku t'i thyeni zemren e keni!lol
Ehe, te ta shkulin zemren, t'ju ngulin thonjte ne zemer, te marrin nje çifte fisheket e te ciles ti kene mbush me casma kripe, te jua bejne shoshe ene ne fund ta hedhin ne toke dhe t'jua shkelin zemren me takat e cizmeve
Krijoni Kontakt