Pershendetje,
kam nje pyetje per te gjithe ju anetaret e forumit: a mund ta ndani te dashuren/in me motivin se e shkuara e saj/tij nuk ju pelqen? E c'fare motivi mund te ishte ai qe tju conte deri ne kete pike?
Pershendetje,
kam nje pyetje per te gjithe ju anetaret e forumit: a mund ta ndani te dashuren/in me motivin se e shkuara e saj/tij nuk ju pelqen? E c'fare motivi mund te ishte ai qe tju conte deri ne kete pike?
po si lidhesh ti kshu ne ava !!! vetem per momentet qe kaloni ne te tashmen !!! hajde mendje hajde !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
Per mua nuk ka rendesi e kaluara...
Mos valle ti nuk ke pasur nje te tille?
Ku eshte ndryshimi?!
Dashuro njeriun ne rradhe te pare dhe lere mbrapa te kaluaren,vlereso te tashmen dhe momentet qe do kalosh me te mbrapa.
Dashuria nuk njeh pengesa dhe mos ja krijoni nje gje te tille.
"Carpe Diem"
Nese nuk me pelqen e kaluara e tij/saj, do te ndahesha???
Pyetja per mendimin tim nuk eshte ushtruar dhe aq drejte.
Nese e kaluara e saj/tij nuk me pelqen, shum thjesht sdo isha lidhur qe ne fillim.
Se pari, para se te lidhemi me dike, kemi mesuar te kaluaren e tij dhe nese kemi arritir te krijojme nje relacion dhe te jemi dashuruar me te, kjo do te thote se e duam kete person per ate cka eshte ,me te mirat e te keqiat e tij. Keshtu pasi kemi vendosur te pranojme gjithcka nga e kaluara, pasi lidhemi me te shohim te ardhmen pa kthyer koken mbrapa...mendimi im
Ndryshuar për herë të fundit nga jesu : 15-10-2007 më 19:05
Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!
Fuqia ekziston brenda teje!!!
Per mua ka shume rendesi nuk i falet e kaluara e femeres e cila ka bere. dhe sa do tolerues te jesh nje dit prej ditve te kujtohet budallalleku i saj. Andaj me pengon por skemi cbejem se te gjitha femrat sot kan te kaluara edhe ate te trishtueshme. Mjer buri shqiptar.
Eh, ka shume arsye. Por nje dashuri e vertet do ti tejkalonte te gjitha barierat.
Po i rradhis keshtu:
Nese ai do te ishte i sinqerte ndaj bullallakinave te te kaluares se tij, cfaredoqofshin - Nuk do e ndaja!
Nese ai ka fshehur dicka me vetedije qe eshte e papranueshme per mua (psh. homo, hoxhe...) - Do te ndahesha!
- The rest is silence.
Nuk eshte e kaluara ajo qe me shqeteson, por e ardhmja.
Njerzit sa do te thone qe kan ndryshuar, veshtire eshte te ndryshojne totalisht, veset zakonet e vjetra nuk harrohen kollaj, duhet nje shkendije ti rizgjoje perseri ato vese te shemtuara.
Nese me siguron totalisht se ka ndryshuar si njeri, atehere sme shqeteson aspak e kaluara..
por....
Krijoni Kontakt