Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 34
    sigurisht qe nuk do ishte i dashuri im nqs mua nuk do me pelqente e kaluara e tij, se ujku qimen e nderron po zakonin se harron, dhe kjo pune kshu e ka, sado te duket ty se nje njeri ka ndryshuar ... e ke shum gabim... e kaluara eshte baza ku ai ka ndertuar ate qe eshte sot si person.

i/e regjistruar Maska e ^AngeL^
    Anëtarësuar
    14-08-2002
    Vendndodhja
    U.k . London
    Postime
    2,169
    po te kete nje te shkuar anormale dhe veprime anormale normal qe do te ndahesha.
    psh sikur ai te kishte there ndonje, ose te kishte vrare ndonje,ose te kishte pire drog,ose te kete qene alkolist,ose te kete ndonje semundje qe rrjedh ne family, besoj se keto jane mjaft,
    Two Heart, Two Minds, In Time, Did Find, One Love, One Aim, Two Paths, The Same

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Zombi Lexo Postimin
    Nese ai do te ishte i sinqerte ndaj bullallakinave te te kaluares se tij, cfaredoqofshin - Nuk do e ndaja!
    E cfare te ben ty te mendosh qe ai e ka humbur ate ves?
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e larguar Maska e Studenti-Te
    Anëtarësuar
    09-09-2002
    Vendndodhja
    Ne pluhur
    Postime
    215
    Citim Postuar më parë nga jesu Lexo Postimin
    Jo te gjith femrat kane te kaluaren e trishtueshme ashtu si e ke quajtur edhe ti.
    Po ju burrat skeni te kaluar???Apo jeni burra ju?
    Mos kerkoni me teper nga ajo cka jeni e jepni.

Burrave ju falet gabimi sepse gabimi i burrave nuk dallohet aq shume ashtu sic e fut edhe e nxjer. Ndersa femrave s'ju falet dhe nese e dashura ime do te kishte te kaluar te till do te ndahja ne momentin qe do kuptoja.

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Citim Postuar më parë nga stripper Lexo Postimin
    E c'fare motivi mund te ishte ai qe tju conte deri ne kete pike?
    Nqs ajo do vazhdonte ta perjetonte akoma ate te shkuar duke me perfshire dhe mua me shume sec duhet,atehere sejcili ne rruge te vet me mire.

Citim Postuar më parë nga stripper Lexo Postimin
    Pershendetje,

kam nje pyetje per te gjithe ju anetaret e forumit: a mund ta ndani te dashuren/in me motivin se e shkuara e saj/tij nuk ju pelqen? E c'fare motivi mund te ishte ai qe tju conte deri ne kete pike?
    Një pyetje kisha për hapësin e temës.
    Si mund të dashurohesh me një njeri që nuk ja di pak a shumë te kaluarën!

Motivi i vetëm që mund të ndahesha,do ishte vetëm përsëritja e disa gabime që kishte bërë në të kaluarën.
    Gabime që të bëjnë të ndihesh keq normalisht.
    E kaluara është e kaluar si për të edhe per mua. Por përsëritja e tyre do të thotë që asaj i pëlqejnë ato veprime që ka pas bërë më parë pa praninë time edhe vazhdon ti përsërisi.
    Të vazhdojë të rrijë vetëm sepse ndjehet mirë edhe pa mua.
    Më mirë një fund me dhimbje sesa nje dhimbje pa fund.
    Ndryshuar për herë të fundit nga ShocK : 17-10-2007 më 07:36

Carpe Vinum Maska e Zombi
    Anëtarësuar
    27-08-2007
    Vendndodhja
    Postime
    1,035
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    E cfare te ben ty te mendosh qe ai e ka humbur ate ves?
    Besimi i krijuar
    • The rest is silence.

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga Studenti-Te Lexo Postimin
    Burrave ju falet gabimi sepse gabimi i burrave nuk dallohet aq shume ashtu sic e fut edhe e nxjer. Ndersa femrave s'ju falet dhe nese e dashura ime do te kishte te kaluar te till do te ndahja ne momentin qe do kuptoja.
    Ne rradh te pare tregoheni shum mendje ngusht!
    Me pare the se s'ka vajza pa te kaluar te hidhur. Urdhero e dashura jote nga doli? Nuk doli nga kjo toke, si ajo ka dhe shume te tjera te jesh i bindur.
    Dhe sa per femrene te dish se kur jepet, jepet me shpirt dhe virgjerine e ka si nje dhurate te vecante per partnerin e saj, Se ai qelloj perfituas i ndjenjave te saje, femra e ka fajin???Ato qe lini dhe perfitoni ne nje te kaluar kush do ti mari??? Po perseri ju do i merni ne nje te ardhme, me vjen keq po kjo eshte e verteta. Kurse mashkulli ku jepet jepet me trup e me shpirt te ftoht ne shumicen e rasteve dhe kjo si te duket???Dmth qe meshkulli e ben me qellim dhe kjo eshte ajo cka eshte e pa falshme dhe jo ne rastin efemres. Por sic thash dhe me larte dukeni mjaft mendje ngusht dhe se kandari nuk ju punoj ne rregull, peshoi gjerat sakte dhe me realizem.
    Ndryshuar për herë të fundit nga jesu : 17-10-2007 më 10:05
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    Citim Postuar më parë nga Studenti-Te Lexo Postimin
    sipas mendimit tend gabimi mund te behet vetem kur nuk dallohet !!! hajde mendje hajde !!! te gjithe njesoj jemi edhe femrat edhe meshkujt !!! gabimi si te mos dallohet si te dallohet njesoj eshte !!! ate qe mbjell kor njeriu !!! nese ti je i virgjer kerkoje te virgjer nese nuk ke pse e kerkon te virgjer te dashuren tende !!!!
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

i/e regjistruar Maska e vesaaa
    Anëtarësuar
    25-02-2007
    Vendndodhja
    U.K. London
    Postime
    27
    Natyrisht se E kaluara pasqyron sa do pak te tashmen dhe te ardhmen ...mirpo e kaluara mund te rikuperohet nese existon vullneti i aitj personi qe qendron peng e se kaluares dhe vendos qe te lidhet per hapat e se ardhmes

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Personin qe dashuron i ngjason babait/mamas.
    Nga *~Rexhina~* në forumin Pyetni psikologun
    Përgjigje: 63
    Postimi i Fundit: 24-08-2010, 10:03
  2. Sondazhi i rrevistes "El Mundo" mbi personin me me influence ne bote.
    Nga DEN_Bossi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-02-2007, 09:50
  3. Revista Time shpall personin e vitit 2006
    Nga Cimo në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 21-12-2006, 05:40
  4. Do te ndaheshit?
    Nga romeoOOO në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 35
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 07:50
  5. Fanatizmi Nje E Keqe Per Personin Dhe Shoqerine
    Nga Anton në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 50
    Postimi i Fundit: 09-09-2002, 16:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •