Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-06-2005
    Postime
    127

si po kalohet muaji i ramazanit?

Selam alejkum

Ne fillim do doja t'ju uroja te gjithve agjerim te lehte dhe zoti na e pranofte.Dhe me hapjen e kesaj teme do doja te gjithe te tregonim si po e kalojme kete muaj,si po na shkon agjerimi,apo ku i falim teravit,ose ndonje organizim qe mund te jete bere pasi ne kete forum shkruajne njerez nga vende te ndryshme
    selam alejkum
    ruela

bravo

Citim Postuar mė parė nga ruela Lexo Postimin
    Selam alejkum

Ne fillim do doja t'ju uroja te gjithve agjerim te lehte dhe zoti na e pranofte.Dhe me hapjen e kesaj teme do doja te gjithe te tregonim si po e kalojme kete muaj,si po na shkon agjerimi,apo ku i falim teravit,ose ndonje organizim qe mund te jete bere pasi ne kete forum shkruajne njerez nga vende te ndryshme
    selam alejkum
    ruela
    Tashti nje tem te mir se me duket se temat me hadithe te cilat po i hapi po jan si nje komion i mbushur me ekxplosiv te tipit tritoulium ose (tnt) po mir po ja kaloina faliminderi shum prej all llahu qe po na jep forc ne kete muaj edhe pse une jeoti ne nje fshat po kam kallamoq(MISER) ME QIru shum mir po ja kaloi as nuk po kam etje dhe as oreks flm shum perj krijusit tim qe po me ndion inshAll llah edhe juve ju ndimon sikurse mu flm selam tem e qilluar

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Alejkum selam ruela...

Zakonisht ne agjerim jan dy kategori njerzish ...

Grupi1. - Disa : ia bejne te veshtire vetes agjerimin,qe ne fillim duke thene ,eshte vere dhe vapė,dita eshte gjatė,do na kap etja per ujė etj...d.m.th ia bene llugė vetes qe ne fillim dhe realisht sipas tij agjerimin eshte impossible apo i pamundur...dhe nuk agjerojn

Grupi 2. - Disa : Ia bejne te leht agjerimin vetes se tyre ,qe ne fillim,duke ia mbeshtetur faktin se Allahu nuk e ngarkon njeriun ne obligime per tej mundesive te tij,dhe mbeshtetja tjeter eshte besimi i sinqert dhe llogarit se ky muaj eshte dhuratė per tė dhe kete dhurat e shijon me kenaqesi dhe pretė shperblim gjatė shijimit te kesaj dhurate,dhe sakrifica qe eshte ne gjendje ta beje per Allah eshte me e madhe se pengesa qe i del para rruge gjat agjerimit...

Unė elhamdulilah (falenderimi takon Allahut) i perkas kategoris se grupit te dytė te nerzeve qe ia bej te leht vetes qe ne fillim agjerimin dhe e perfundoj me suksese...

Inshallah jeni edhe ju ne kategorin e gurpi te dytė
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga ruela Lexo Postimin
    Selam alejkum

selam alejkum
    ruela
    Te falemnderit per urimet,shpresoj se edhe ti mire ja kalon.
    Une nuk jam ne Kosove(fatkeqesisht),dhe ketu "lezeti" i ramazanit nuk eshte si atje.Por po mundohem qe te krijoj atmosfere te mire ne shtepi.
    Keto dite e kam pushim ,pasi qe deri tash kam punuar.Nuk eshte lehte te punosh(me turne) dhe te agjerosh,sidomos kur te bie te hashe yftarin e nganjehere edhe syfyrin ne vendin e punes.
    Mirepo kur njeriu fillon nje pune me zemer dhe vullnet te madh ia del.

Zoti na e befte mundimin tone kabull(na e pranofte)!

Pershendetje nga Daja

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Kalohet me begati dhe lumturi te madhe , eshte muaji me i bukur i tere vitit.
    Sui generis

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    hahahaha lol ,''Si po e kaloni muajin e Ramazanit?" Kjo po qe ishte e forte mo shoku,po ce pyete ka ku te veje me mire se te rrish pothuajse gjithe diten pa ngrene lol Sorry per ju qe po agjeroni,po nuk mund t'i rezistoja pa i kthyer pergjigje nje pyetje kaq frymezues per humor!lol

Respekte
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    hahahaha lol ,''Si po e kaloni muajin e Ramazanit?" Kjo po qe ishte e forte mo shoku,po ce pyete ka ku te veje me mire se te rrish pothuajse gjithe diten pa ngrene lol Sorry per ju qe po agjeroni,po nuk mund t'i rezistoja pa i kthyer pergjigje nje pyetje kaq frymezues per humor!lol

Respekte

I verberi nuk mund te dalloj ndryshimin e ngjyrave.

Nuk mund te flasesh per nje teme ,e cila eshte e panjohur per ty.

Pershendetje

Perjashtuar Maska e BuB@
    Anėtarėsuar
    15-05-2007
    Vendndodhja
    Nė Planetin e kaltėr !
    Postime
    102
    Allahu na pranoft ibadetėt tona, dhe e lusim qė t'na shpėrblej prej Mirėsive Tij !

Elhamdulilah, shum mir po e kaloj ! Ushqimi e pirja ujit nuk jan duke m'mungue kur po e mendoj se pėr Allah po agjėroj !

Juve vllezėr dhe motra nė Islam, ju dėshiroj agjėrim sa mė tė leht dhe Zoti i Lartmadhėruar ju shpėrbleft per gjitha punt e mira, dhe ua pranoft Agjėrimin ! (Amin)

Me Selam,
    Bub@

Ultras Maska e KUSi
    Anėtarėsuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    3,049
    deri tashi jam mire me ramazn shyqyr prej zotit
    ju uroj te gjithve besimtareve islam muajin e shejt te ramazanit
    ” UNĖ JAM MIRĖ KUR ASHT MIRĖ SHQYPNIA! ”

i/e regjistruar Maska e aadili
    Anėtarėsuar
    21-09-2006
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    295
    All-llahu na pranoft agjėrimin dhe na jepė tė mira nė kėte bot dhe botėn tjetėr.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Agjerimi Dhe Urtesia E Tij
    Nga xhenisi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 72
    Postimi i Fundit: 12-08-2009, 09:27
  2. Ditet e SHevalit dhe agjerimi i tyre?
    Nga ORIONI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 10:21
  3. Feja Islame
    Nga Muslimane nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  4. Urtesia e Agjerimit te Ramazanit!
    Nga Klevis2000 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 17-11-2004, 13:36

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •