Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 71
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-05-2007
    Postime
    290
    Abramovic eshte budalla, duhet te kishte marre Kapelon.
    NENTORI I PARE: 28/11/1443
    NENTORI I DYTE: 28/11/1912
    NENTORI I TRETE: 28/11/2012???

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Ishte nje trainer i afte dhe shume punetor por presioni ben te veten dhe te lodh psikologjikisht.

Me pelqeu postimi i Davius ku thote: "Mourinho ishte ai qe solli te gjithe ato lojtare klasi dhe ate disipline ne skuader" Eshte mese e vertete pasi asnje trainer tjeter i Chelsea nuk e kishe arritur me pare.Mund te them qe Chelsea eshte ne gjendje te fitoje akoma ne te ardhmen pasi tashme eshte nje ekip me vlera dhe lojtare te medhenj.

Uroj qe traineri i ardhshem ta coje Chelesa aty ku Mourinho nuk e coi dot.

One for all , all for one Maska e Tetova's boy
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Tetova
    Postime
    84
    sipas mendimit tim ka bere shume mire qe ka dale ky sezon per te nuk ishte si sezonet e meparshme edhe ai vet e kishte pare dhe prandaj ka dhene doreheqje

Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Me pelqeu postimi i Davius ku thote: "Mourinho ishte ai qe solli te gjithe ato lojtare klasi dhe ate disipline ne skuader"
    Nuk po shkoj me tutje po ndal ketu !
    Ku jeton ti byrazer , ne nje kohe kur Terry , Ballak(ky nuk ishte ne planat e Mourinhos) , Lampard dhe shume te tjere kerkojn dhe marin 200 000$ ne jave dhe te gjithe ata qe ka sjelle portugezi jane ne kontrata jashtzakonisht te fryra !
    Besoj se e dini se deri ne keto momente Abramovic ka shpenzuar per ekipin Londrinez mbi 500 000 000 £
    , ec e me thuaj tani qe i solli Mourinho!!

Citim Postuar mė parė nga miki_al2001 Lexo Postimin
    Mua sme ka pelqyer si trajner.Mbase e kam gabim por asnjehere se kam pelqyer.Shiko se cben me Shevcenkon,Balak apo me pare Ruben etj.Celsi me cdo trajner do jete ekip pretendent per te gjitha trofete.
    Tani nuk mund te akuzoje njeri Mourinhon per lojtare qe nuk ishin levizje te tijat , pastaj portugezi e ka qejf disiplinen por ne nje skuader ku te gjithe jane overpaid(mbipaguar) te vetquajtur star dhe teper fodulle edhe nje person si Mourinho e pati te veshtire! Chelsea nuk eshte Porto !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga apollon 23 : 22-09-2007 mė 06:15
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Nuk e di se c'fare do te thuash me kete qe nuk ka lidhje me temen.

Une thashe qe ai solli disipline dhe lojtare sh te mire ne skuader sepse Abramovic nuk mund te sjelle pa u konsultuar me trainerin dhe drejtuesit teknik.Pastaj po nuk i shpenzoi per ekipin e tije ato leke,ku do coje ? Jo per gje,por kam frike se do i kalben.Ti mos e ki aq merak se sa ka shpenzuar ai,sepse i ka bo llogarite me mire se ne ai

Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Nuk e di se c'fare do te thuash me kete qe nuk ka lidhje me temen.

Une thashe qe ai solli disipline dhe lojtare sh te mire ne skuader sepse Abramovic nuk mund te sjelle pa u konsultuar me trainerin dhe drejtuesit teknik.Pastaj po nuk i shpenzoi per ekipin e tije ato leke,ku do coje ? Jo per gje,por kam frike se do i kalben.Ti mos e ki aq merak se sa ka shpenzuar ai,sepse i ka bo llogarite me mire se ne ai
    Ne ralle te pare cdo gje e shkruajtur nga une ka lidhje me temen !
    Cfare te shtyn te mendosh se me ha meraku per parat qe shpenzon rusi , thjesht dua te jap te kuptosh qe jane investuar para teper serioze dhe pritej dicka me shume , po te ishte ndryshe nuk ja priste buxhetin sic ja beri sivjet dhe e detyroi te skonte ne market te ulet
    Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.

ish- Ballisti_Tetove Maska e Cimo
    Anėtarėsuar
    11-12-2004
    Postime
    2,441
    Destinacioni i mundshem i Murinjos: Barcelona ose Juventus

Burimi: Vet une mendoj ashtu

i/e regjistruar Maska e Beni_The_Great
    Anėtarėsuar
    19-10-2006
    Vendndodhja
    Nou Camp
    Postime
    379
    Citim Postuar mė parė nga Ballisti_Tetove Lexo Postimin
    Destinacioni i mundshem i Murinjos: Barcelona ose Juventus

Burimi: Vet une mendoj ashtu

Ballisti, kam filluar edhe une te mendoj ashtu, sidomos per tek Barcelona. Megjithate, nuk do me pelqente kjo levizje. Sonte ne takimin Barca-Sevilla do te vendoset gjithcka!
    we will rock you

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Cka te duhet ne Barc more e kemi Rajkardin qe sivjet do ti kthej dy tituj te rendesishem CHL dhe Kampionatin
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

KuMaNoVa Maska e strong_07
    Anėtarėsuar
    06-01-2007
    Vendndodhja
    Ku sjeton ty
    Postime
    2,169
    Fergusonit i mbetet shishja e veres nė dorė

Menaxheri i Manēester Junaitid, Sėr Aleks Fergusoni, nuk di ē’tė bėjė me shishen e shtrėnjtė tė verės sė kuqe, tani qė Hoze Mouriunjo u largua nga Ēelsi. Ēėshtja e verės ishte njė pikė kulmore diskutimesh midis dy rivalėve tė vjetėr tė Premier Ligės, qysh kur tri vjet mė parė Ferguson u paraqit nė “Stemford Brixh” me njė shishe verė pėr ta pirė me Mourinjon pas ndeshjes, pavarėsisht se cili do tė ishte pėrfundimi i takimit. Skocezi prej kohėsh kishte pėrzgjedhur shishen mė tė shtrenjtė tė verės pėr ta pirė me portugezin kur Manēesteri dhe Ēelsi tė pėrballeshin kėtė tė diel nė “Old Traford”. Mediat angleze thonė se pirja e verės me zėvendėsuesin e Mourinjos, Grant, nuk do tė t’i japė tė njėjtėn kėnaqėsi Fergusonit. “Unė nuk e di se ēfarė tė bėj me verėn time tani”, - tha duke qeshur Aleksi. “Largimi i Hozesė nga Ēelsi ėshtė njė humbje pėr lojėn. Ai solli diēka tė freskėt dhe tė dhe unė e shijoja rivalitetin me tė. Mua do tė mungojė kjo sfidė personale. Ai shijoi suksese tė pakrahasueshme me Ēelsi dhe do tė jetė njė test i madh pėr kėdo qė do ta zėvendėsojė atė. Pėr momentin ky person ėshtė Avram Grant. Gjithsesi unė nuk jam fokusuar te Ēelsi. Ēfarė po ndodh atje nuk ėshtė ēėshtja ime”. Fergusoni nuk ka mbajtur sekret dashurinė pėr Mourinjon, ndoshta se kjo bėn pjesė edhe personalitetin e tij pėr ish-trajnerin e Portos, pėr tė cilin flitet se mund tė marrė drejtimin e Kombėtares sė Portugalisė pas largimit tė deturuar tė brazilianit Felipe Skolari. Marrėdhėniet midis Fergusonit dhe Mourinjos mbetėn tė forta, pavarėsisht se takimet midis dy klubeve prodhuan jo pak herė debate dhe deklarata tė nxehta. Gjithė kjo ngrohtėsi pėr Mourinjon, dhe dėshira e fortė e tij pėr ta parė atė sėrish nė fushėn e lojės sa mė shpejt tė jetė e mundur, tregon edhe njėherė karakterin e shkėlqyer tė njė trajneri tė madh si Fergusoni.

http://www.albania-sport.com/mat.php?idm=5635
    Nje gje thuaje:ZOT me ruaj prej MIQEVE se prej ARMIQEVE ruhem vet!!!!!!

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Si pozuan burrat e shtetit shqiptar?
    Nga DYDRINAS nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 07-02-2009, 09:28
  2. Lexo: "Marrėveshja Kornizė" - Ohėr 2001
    Nga StormAngel nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 14
    Postimi i Fundit: 01-04-2007, 06:13
  3. Chelsea Hotel
    Nga flurans ilia nė forumin Arti botėror
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-01-2007, 06:13
  4. Transferet verore pėr sezonin 2005/06
    Nga Davius nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 181
    Postimi i Fundit: 08-09-2005, 08:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •