Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 15 prej 15
    i/e regjistruar Maska e Aerial
    Anëtarësuar
    03-07-2006
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    81
    I bera nje lexim te shpejte kesaj qe keni shkru, dhe per moderatorin (Fisnikun?) dhe te gjithe ata qe ndjejne se mund te pergjigjen, kisha nje pytje sa i perket ksaj teme! Kur permendet djali, vajza... me t'vertet permenden shume ne fe, por une do te ndalesha te dicka hyjnore - Hyrite symedha!! Keshtu pershkruhen ne Kuran (apo perkthehen) dhe, keto jane vajza te pergatitura per muslimanet e devotshem (muslimanet mashkuj?). Bile ipen sqarime shtese, se si ato xhelozojne atje nga Parajsa per tradheti te gruas kur i behet burrit. Po kisha nje pytje, cka me muslimanet femra?????

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga Aerial Lexo Postimin
    I bera nje lexim te shpejte kesaj qe keni shkru, dhe per moderatorin (Fisnikun?) dhe te gjithe ata qe ndjejne se mund te pergjigjen, kisha nje pytje sa i perket ksaj teme! Kur permendet djali, vajza... me t'vertet permenden shume ne fe, por une do te ndalesha te dicka hyjnore - Hyrite symedha!! Keshtu pershkruhen ne Kuran (apo perkthehen) dhe, keto jane vajza te pergatitura per muslimanet e devotshem (muslimanet mashkuj?). Bile ipen sqarime shtese, se si ato xhelozojne atje nga Parajsa per tradheti te gruas kur i behet burrit. Po kisha nje pytje, cka me muslimanet femra?????
    A ka mundesi te formulojsh pyetjet e tua me mire ?!! Nuk jam ne gjendje te kuptoj se cfar je duke pyetur .

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    BISMIL-LAHIRR-RRAHMANIRR-RRAHIM-Eshte Preambula e jetës

o studento na e perkthe pak mos te vdesim injorante!
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    BISMIL-LAHIRR-RRAHMANIRR-RRAHIM-Eshte Preambula e jetës
    perkthehet keshtu dhe ka kuptimin :

perdoret para qdo vepre te nje muslimani dhe duhet te perdoret edhe tek qdo njeri ne jetë.d.m.th para qdo vepre ne jetë perdoret kjo ...dhe ka kuptimin : "Ne Emer te Meshiruesit dhe Gjithëmeshirshmit"

Dhe kete thenje e kam formuluar unë si jurist dhe ne gjuhen e nje juristi d.m.th e kam perdorur termin "preambul" e cila ka kuptimin e hyrjes dhe perdoret zakonisht ne qdo hyrje te nje ndonje Kushtetute...

Keshtu qe tek njeriu besimtar BISMIL-LAHIRR-RRAHMANIRR-RRAHIM perdoret para qdo vepre qe bene apo qe ne hyrje te ndonje procesi te jetes qe bene njeriu musliman,shqiptohet kjo formulë ...
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e Aerial
    Anëtarësuar
    03-07-2006
    Vendndodhja
    Underground
    Postime
    81
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    A ka mundesi te formulojsh pyetjet e tua me mire ?!! Nuk jam ne gjendje te kuptoj se cfar je duke pyetur .
    Kam lexu ne Kuran, pastaj edhe neper disa libra tjere, t'cliat kane t;bejne me komentimin e Kuranit, se ne xhenet na presin "hyri symedha", bile bile, disa sosh. Pytja ishte, cka me femrat e ksaj bote, kush i pret ne xhenet ato?

Kerkoj ndjese nese jam jashte temes...

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •