Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 60
    OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

male brain

Ja ēa truni kan meshkujt
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 06-09-2007 mė 13:08
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Gabim jeni shum mbrapa jeni me lexime, Franca ka studju dhe ka ba konkludin qe femrat jan shum te zgjuara se masjkujt dhe sot femnat nuk jan te rezervuara per lindje e pastrim shtepie por ju ka dhen e drejta me mesu baraz me mashkuj. Sot femrat Europiane bejn te gjitha punt si mashkujt.te gjitha profesionet , nuk jan vetem me lind femij e me pastru burrin ...zaten burrat po vishen e po hajn shum keq se spo din me gatu .....

...studimi qe kan ba (ju po thuni mashkujt vetem se ju pelqen apo se keni ndegju nga te paret),por e verteta qe kam pa testet ne TV qfar truni dhe perseptori kan mashkujt dhe qfar kan femnat .
    Nji mashkull apo te rrall jan ata qe mbajn nji femij ne gryk e perzin darken me lug e folin ne telefon ...ket femrat e bejn qdo nat ato qe kan femij punojn dhe jam te kerkuara ne telefon.
    2-....ka shku nji mashkull me ba komision ne vetsherbim disa her ka thirr me mobil ne shtepi me vet ku gjindet ,cfar marke e sasin e mallit qe ka dal me ble...do me then mashkujt jan te zgjut per nji caktim te vogel ata jan te zgjut per qka ju intereson e bejn nji gja por shum gjera smujn me ba se vetem tamporalja e majt ju punon perkundrazi femnave ju punojn te dyja....Pra Franca ju ka mundesu femrave te shkollohen ne disa degź , mendoj qe tash kam me kry ato qe kan fillu ket experiencź....
    Tjeter asht maqizmi ku mashkujt kur dojn me nenqmu nji femer perdorin fjale shum ofenduese,flokt e gjata mendja e shkurt e shum tjera.

Nji deputete i tha nji gazetari Kosovar ne vitin 1995 ne hotelin Sheraton ne Bxl(ne pergjegje te fjales qe ja tha ..."ju femnat keni flok te gjata e mend te shkurta",deputetja kishte nji bystek te bardh te gjat deri ne vithe) Ajo u pergjegj keshtu: neser do ju qoj nji femer me fol me ju ajo ka flok te shkurta po mendet i ka me te gjata se ti ... ......pse ? kur mora vesh e kishim pagu(diaspora ) me ardh me fol per flok a per gjendjen ne KS..........mashkujt e shkollum .....shqiptar ...te odave....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Female brain

Ja dhe truni i nje femre hahahahahahaha
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

zhapik buster Maska e drity
    Anėtarėsuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar mė parė nga Dorontina
    Franca ka studju dhe ka ba konkludin qe femrat jan shum te zgjuara se masjkujt ....
    Si e kishte emrin kjo zonja qe ka bere kete studimin?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga drity : 06-09-2007 mė 13:37
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    Nji mashkull apo te rrall jan ata qe mbajn nji femij ne gryk e perzin darken me lug e folin ne telefon ...ket femrat e bejn qdo nat ato qe kan femij punojn dhe jam te kerkuara ne telefon.
    Dhe kjo eshte arsyeja qe Franca jep per perfundimin se femrat jane me te zgjuara se meshkujt?

Tjeter asht maqizmi ku mashkujt kur dojn me nenqmu nji femer perdorin fjale shum ofenduese,flokt e gjata mendja e shkurt e shum tjera.
    Aha, tani e lexova. Me keto dy arsye ma mbushi mendjen Franca.

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga Borix Lexo Postimin
    Dhe kjo eshte arsyeja qe Franca jep per perfundimin se femrat jane me te zgjuara se meshkujt?

Aha, tani e lexova. Me keto dy arsye ma mbushi mendjen Franca.
    Mir spo ta prishi , vizioni juj asht ky....por vetem vozion qka kam shkru ketu shkurtimisht e jo qka asht tuj ndodh ne Francź e Europ...

Anėtarėsuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    Postime
    3,488
    Citim Postuar mė parė nga thekthi Lexo Postimin
    Gruja e fut shejtonin ne shishe e ku mbeti per zgjuarsi mo

gruja me mujt e shtin burrin n'shishe e jo shejtonin .....po tash valla kan ndrru kohrat ajo po i shtin edhe burrin e shejtonin bashk ne shishe ...eq ton burrat so hin do po refuzojn ....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-07-2007
    Vendndodhja
    Toronto
    Postime
    65
    Ka nje teori qe thote se meshkujt sigurojne trashegimin intelektuale te njerezimit ndersa femrat riprodhimin fizik te tij.Kjo dmth qe prej mijera vjetesh meshkujt kane kryer pune qe kerkojne zhvillimim intelektual me te larte se punet qe kane kryer femrat.Keshtumeshkujt jane me afer drejtimit te shtetit,shkences,kultures,dijeve etj,ndersa femrat me afer familjes,rritjes se femijeve etj.Dhe kjo ka ndodhur per mijera vjet,pra eshte krijuar ky hendek,i cili ne shoqerine moderne ka tendenca ngushtimi por do kohe te eliminohet

i/e regjistruar Maska e TOKIO HOTEL
    Anėtarėsuar
    19-07-2007
    Postime
    154
    kush tha qe mashkulli esht me inteligjent se gruaja:::?vertet ndryshon sgjuarsia tek mashkulli dhe femra sepse mashkulli perdor nje pjes te vogel te trurit kurse femra e ve ne pun te gjithin,femra ne dit thot 15000 fjal kurse mashkulli 5000.femra esht ne gjendje te bej shum pun pernjeheresh kurse mashkulli ben vetem nje .femra si madhesi e ka me te vogel trurin se mashkulli sepse truri i mashkullit esht plot me leng CEFALO_RADICHIDIANO qe kur burri fillon e plaket truri svoglohet
    Quando ti metti a saltare di gioia bada che qualcuno non ti tolga la terra sotto i piedi.

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Nuk mund te pergjithesohet,nga te dyja sekset ka persona te zgjuar.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Tema tė Ngjashme

1. Objektet fluturuese tė paidentifikuara, UFO
    Nga Darius nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 1059
    Postimi i Fundit: 01-04-2024, 14:01
  2. Suedia, aty ku femrat jetojnė parajsėn
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 78
    Postimi i Fundit: 13-05-2012, 12:02
  3. Pse femrat jetojnė mė gjatė se meshkujt?
    Nga Lumis nė forumin Mjeku pėr ju
    Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 25-09-2010, 17:58
  4. Femrat dhe meshkujt komunikojnė ndryshe
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 17-04-2009, 10:51
  5. Meshkujt vijnė nga Marsi, femrat nga Afėrdita’.
    Nga Tirana nė forumin Grupmoshat e komunitetit
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 07-11-2005, 13:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •