Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 67
    R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Qe ka Shqiptare kriminele ka, por mafie eshte term i ekzagjeruar qe Europianet mundohen te na e vendosin neve, nderkohe qe Mafia e vertete eshte ajo qe komandon xhiro miliarda dollaresh dhe sidomos pasurohet nepermjet kredive dhe pronave ne te zeze.

Emri Mafie shqiptareve i eshte vene me shume nga organizimi familjar qe kane akoma si tribu/fis. Po ta shikosh veriu kryesisht jane 100 kushurinj qe rrine bashke, bejne cdo gje bashke, dhe levizin si nje trup. Italianet e jugut, qofte hakmarrjen(qe e kane bastarduar sepse e kane huazuar pa rregulla), qofte organizimin familjar e kane marre nga Arbereshet, prandaj dhe ky si fenomen gjendet vetem ne Italine e jugut, dhe prandaj Italia e veriut i urren Italianet e jugut. Jane keto forma qe i identifikon shqiptaret me mafie, por nga ana tjeter po spate gje ne dore, ose nese je hallka e fundit e nje zinxhiri qe e luan tjeter kush atehere car lesh mafie je ?

Nuk je
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga Hero i Popullit Lexo Postimin
    Ti derjans a cdreqin e ke emrin mos fyej kaq ligsht se kam pa dhe une gege duke qare e duke puth kembe e duar ne vitet e mbrapshta kur bene nja ca gabime! Kujdes me keto fyerje! Mish tosket Mish Geget, Gjak Tosket Gjak Geget, Kocke Tosket Kocke Geget!

Kujdes mos bej malokun se e dhjeve! Hajde ke mua qe jam me origjin Toske dhe ke per te pa kush qan!
    do qaj un prej teje ahahhahahahahahah me bone me qesh lol

Qeroja ofendoj i pari kshtu qe un u prergjijgja dakort o Hero i popullit (se ne ca lufte ke ra hero ti ni zot e di po hec mo)
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

zhapik buster Maska e drity
    Anėtarėsuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Qazimi eshte perēares kombetar profesionist.
    Hapni fjalorin per perkufizimin e fjales profesionist.
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

i/e regjistruar Maska e PRI-LTN
    Anėtarėsuar
    12-06-2006
    Vendndodhja
    Vlorė
    Postime
    671
    Qe te mund te themi nese ka nje mafie shqiptare, duhet te kuptojme dhe te dijme se cfare eshte mafia.
    Po citoj Enco Biaxhin, nje gazetar qe eshte marre shume me mafien italiane, aty ku ka lindur edhe mafia, ashtu si e njohim ne sot.
    "Cfare eshte mafia? Lexoj tek Palaci, Fjalori shume i ri i gjuhes italiane: Bashkimi i fshehte i njerezve te cdo shkalle dhe cdo lloji, qe i japin ndihme njeri-tjetrit ne interesa te ndersjellta pa respektim te ligjit dhe te moralit.
    Prej te gjitha percaktimeve, me e arrira, megjithate, me duket ajo e Mario Pucos, autori i filmit Il Padrino (Kumbari): Eshte nje biznes si te tjeret, me ndryshimin se here pas here qellohet me arme."

Nqs keto dy percaktime do ti marrim si te sakta, atehere une e them me bindje se ka mafie shqiptare ashtu sic ka mafie te cdo shteti te botes.

zhapik buster Maska e drity
    Anėtarėsuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar mė parė nga Merriam-Webster

Mafia, Maffia
    1 a: nje organizate e fshehte kriminele e Sicilise ose Italise b: nje organizate e ngjashme kriminale ne Shtetet e Bashkuara; gjithashtu: nje organizate e ngjashme gjetke <Mafja Japoneze> c: nje organizate kriminele e lidhur me nje trafik te caktuar <Mafja e kokaines>
    2 ne pergjithesi e shkruar me "m" te vogel: nje grup njerezish te lidhur me Mafian; veēanerisht: nje grup njerezish me interesa ose te kaluar te ngjashme te shquar ne nje sektor ose ndermarrje te veēante.

http://www.m-w.com/cgi-bin/dictionar...onary&va=mafia
    Citim Postuar mė parė nga Encyclopędia Britannica

hierarchically structured society of criminals of primarily Italian or Sicilian birth or extraction. The term applies to the traditional criminal organization in Sicily and also to a criminal organization in the United States.

http://www.britannica.com/eb/article-9049955/Mafia
    Cila nga te dyja ju ben te mendoni se mund te kete nje "Mafie" apo "mafie" Shqiptare?
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anėtarėsuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    do qaj un prej teje ahahhahahahahahah me bone me qesh lol

Qeroja ofendoj i pari kshtu qe un u prergjijgja dakort o Hero i popullit (se ne ca lufte ke ra hero ti ni zot e di po hec mo)
    Une as qe e diskutova qe Qerrimi feu dhe me duket se mbajta qendrim ndaj tij duke mos bere asnje ndarje krahinore. Kurse ti vazhdove lojen e Qerimit duke fyer mos e moho kete!

Sa per ku kam rene Hero, kam nje lapidar te madh qe e mbaj gjithmone me vete. Besoj se kjo mjafton o Derjan.
    Une nuk analizova apo gjykova ket nick-un tend qe me tingellon si serbo-kroatisht (vetem qe shqip nuk eshte as ne gegnisht e as ne toskerisht)

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Vetem shikojini statistikat kriminologjike ,per tarfikim qenjesh,drogash do kuptoni dallimin ne nuanca te mafis shqiptare prej mafive tjera (Triada,Jakuza,Kazanostra dhe Mafia Ruse)
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Ti idiot Shqipfoles(qe edhe ate e flet keq)mos bej me propagande antishqiptare,debil, nuk mer vesh ti nga kto muabete(shkruhet cosa nostra,jo kasanostra,ku eshte kjo? nga e gjete ti kete?),injorant
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga land Lexo Postimin
    Ti idiot Shqipfoles(qe edhe ate e flet keq)mos bej me propagande antishqiptare,debil, nuk mer vesh ti nga kto muabete(shkruhet cosa nostra,jo kasanostra,ku eshte kjo? nga e gjete ti kete?),injorant
    O jahu ...

ja qe nuk qenkam i noftuar me kete emer aq mire ,sepse nuk jam antar i kesaj siq ndoshta je ti...

Mos te te brengos estetika e emrit apo shkronje por domethenja dhe kuptimi i saj...

Ti je idiot qe perkrah nje gje te tille ...nuk na vyen shqipatri kriminel ,ai nuk ka vend tek ne...

Keta tipa kan arrituar qe e tere evropa ta na njef si te tille,d.m.th shkaku i ketyre qelbesirave...

Krimineli eshte kriminel edhe nese eshte i familjes apo vellai yni,ai nuk duhet te perkrahet...

N e duhet te i luftojm keta e jo ti justifikojm se per ndryshe do vazhdojm te quhemi te gjith me emrin mafi shqiptare dhe jo ndonje deg e cosa nostres...

dhe ne fund i thua "edhe pse te desha ,por ti nuk me deshe " Europes dhe Bashkimit europjan
    sepse nuk guxon te te njef si shtet evrope me nje strukur te tille kriminale...

qdo krim qe behet ne per shetetet evropjane ,shikoje listen apo statistikat prej atyre dominanteve jan shqiptaret...ky eshte turp bre dhe duhet te brengosemi te gjith ne per kete ...

E jo ta perkrahim nje gje te tille...

ai qe e perkrah nje gje te tille ,nuk ka pik dyshimi se ai eshte prej tyre...

dhe ke kujdes me fjalor se injorant u tregove ti ketu e jo un...

Perberje kokosi...
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Po te them edhe njehere,na mjaftojne dhe na teprojne genjeshtrat me thes qe perhapin gazetat e huaja,ti mos ju bashko atyre,Ka Shqiptare kriminela,siē ka gjermane,angleze,italiane,franceze kriminela,siē ka ne te gjithe boten,gje e mire eshte qe ne nuk kemi kamikaze,si ata plerat e arabise.Keshtu qe mafie shqiptare,nuk ka,ok
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dosja antishqiptare e Greqisė, 1912-2007
    Nga BARAT nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  2. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  3. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16
  4. Cili ėshtė synimi i AKSH-sė?
    Nga Faik nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •