Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 53

A vdesim ne pėr flamur?

Kam 3 pyetje:

Pse jemi kaq Patriote kur bejm debat ndermjet njeri tjetrit!?

Edhe a do vdisnit per flamur nese SOT jo neser por SOT nese do na pushtonin, do hidhej njeri ne lufte??

Edhe nje te fundit, do ishte me mire sikur neve te na merrte ndonje shtet tjeter, p.sh si mori Anglia Hong Kongun i beri njerez edhe me vone e leshoi!!??

kaq kisha.

i/e regjistruar Maska e Fabio_gr
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Vendndodhja
    Grecce (Thessalonikh)
    Postime
    128
    Pershendetje dhe urime per temen
    Atehere persa i perket pyetjeve te tua jane shume pyetje te qelluara dhe qe prekin shume karakterin tone Shqiptar.
    -Per pyetjen e pare do te thoja qe ne nuk duam qe te na ofendoj Atdhen tone..edhe pse ne shumicen e rasteve i kemi vetem fjale por mundohemi me sa te mundemi ta mbrojme ate.
    -Per pyetjen e 2-te: per te vdekur nuk i dihet ndoshta po shdoshta jo kjo varet vetem nese shpeton ne lufte dhe nese arrihen gjerat deri ne lufte me ndonje shtet tjeter te gjithe burrat jane te detyruar te shkojne per te luftuar,sic dihet,keshtu qe duam apo jo neve ne lufte do te shkojme.
    -Per te 3-ten e kam thene shume vite me pare qe sa mire do te ishte me mire shume here me mire te na mbante Italiani qe nga viti 1939 qe kur Zogu ja shiti Italianeve Shqiperine....e them kete pasi te pakten nuk do te vuanim per minimalet e jeteses sone nuk do endeshim neper rruget e Europes per te fituar buken e gojes dhe per mos patur te drejten e fjales te qendrimit ne ate shtet qe ke zgjedhur..d.m.th nuk kemi mundesi as ketej te gezojme te drejtat si qenie njerezore..
    fabi..

Bravo Fabio je pergjigj shume drejt.. edhe te puna e luftes me pelqeve, sepse ke then DUAM APO SDUAM NEVE NE LUFTE DO SHKOJME.

Gje qe eshte me detyrim, jo sepse e ndjejm te bejm lufte.. apo edhe e ndjejm?

i/e regjistruar Maska e hope31
    Anėtarėsuar
    23-11-2002
    Vendndodhja
    ketu
    Postime
    1,054
    shume shqiptare kane vdekur per flamur,

kur shkon ne lufte, asnjehere nuk i dihet se cfare mund te ndodhe dhe kete shqiptari e ka treguar brez pas brezi, qe flamurin, gjuhen dhe lirine i ka te shtrenjta

mendimi im
    Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
    Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
    :^proton

nuk thashe cka qene, thashe SOT.

Kjo vlen per te gjitha ata qe duan te na tregojne historine.. E KAM FJALEN PER SOT, se kam as per dje as per neser.. SOT

i/e regjistruar Maska e Fabio_gr
    Anėtarėsuar
    18-02-2006
    Vendndodhja
    Grecce (Thessalonikh)
    Postime
    128
    Varet nga lloji i personit te secilit prej nesh por gjithsesi kam pare shume dokumentare per luftera dhe ne nje dokumentar njeri ushtar qe ishte ushtar profesionist tha: (Qe askush nuk do te mari gjak,te vrase njerez por kur je ne lufte te ze gjaku dhe ben gjera te pakontrolluara pasi kur shikon qe shokun tend me te mire apo vellain tend ta vrane nuk te intereson asgje tjeter dhe lufta ka edhe nje ligj,nese ti nuk e vret armikun do ta bej ai me ty pra menyra me e qarte eshte kush mund ta vrase njeri-tjetrin sa me shpejt per mos te rrezikuar jeten tende....) nuk e di se sa me kuptove
    fabi..

zhapik buster Maska e drity
    Anėtarėsuar
    11-01-2006
    Postime
    1,237
    Citim Postuar mė parė nga Morning star
    Edhe nje te fundit, do ishte me mire sikur neve te na merrte ndonje shtet tjeter, p.sh si mori Anglia Hong Kongun i beri njerez edhe me vone e leshoi!!??
    per hir te se vertetes duhet te permendim disa arritje te tjera britanike.

Palestina, Pakistani, Gambia, Nigeria, Jemeni, Ghana, India, Malaysia, etc....
    When you are in it up to your ears, keep your mouth shut.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Kam 3 pyetje:

Pse jemi kaq Patriote kur bejm debat ndermjet njeri tjetrit!?

Edhe a do vdisnit per flamur nese SOT jo neser por SOT nese do na pushtonin, do hidhej njeri ne lufte??

kaq kisha.
    Jam i gatshem ne c'do moment te vdes per flamurin tone,dhe disi i kam dhene provat per kete,por s'eshte nevoja te diskutohet ketu!
    Dhe do beja c'mos te isha, dhe nje nga ushtaret me te eger kunder armikut,te pakten emri im atehere nuk do harrohesh neper shekuj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Endless : 23-08-2007 mė 07:48

Evidenca Maska e RaPSouL
    Anėtarėsuar
    09-03-2006
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    17,464
    Une do vdisja per flamur , 100% , dhe nese tregoj trimeri ne forum , qe se bej at pune , e mbaj edhe ne jeten reale.
    Sui generis

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    p.sh si mori Anglia Hong Kongun i beri njerez edhe me vone e leshoi!!??
    Une e dija qe vetem King Kongu eshte fis majmunesh, por na doli edhe Hong Kongu...

lol...starri

Sa per temen, c'te bej mos vdes pa dashje, se me dashje s'vdes kurre !
    Where does a thought go when it's forgotten?

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Rugova: Kosova duhet te kete flamur te vete
    Nga Shėn Albani nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 85
    Postimi i Fundit: 12-10-2006, 14:51
  2. Pafajėsi skocezit racist me flamur shqiptar
    Nga Shijaksi-London nė forumin Emigracioni
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 09-03-2005, 14:56
  3. Kenget e Azemit
    Nga Dita nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 06-08-2004, 09:58
  4. Flamur Nallbani
    Nga Albo nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-12-2002, 04:04
  5. Maqedoni, festa pa flamur
    Nga Beqari002 nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 29-11-2002, 03:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •