Kosina eshte fshat minoritaresh vllenj dhe une e njoh mire si fshatin dhe fshataret e tij. Bile kam qene ne Kishen e Shen Marise se Kosines ne gushtin e 1992, kur besimtaret e shkelen Kishen shekullore per here te pare. Dhe brenda saj pashe gropa te hapura nga ata fshataret e "pafajshem" qe "u behet vone per eshtrat e tyre" te cilet germonin me shpresen se do te gjenin florinj.Ty s'po te vjen keq qe dhunohen keshtu eshtrat e Permetareve ( ku dhe ti ben pjese ) ?
Pra nuk jane greket ata qe kane vene kazmen te paret ne ate Kishe, jane vete ata cobente e Kosines qe sot u japin leksione patriotizmi juve qe nuk i njihni, se mua qe i njoh se cfare brumi jane nuk me japin dot leksione patriotizmi.
Por meritat per kete furtune ne nje filxhan kafeje i ka Gazeta e Duces ne Tirane dhe jo ata fshataret e varfer te Kosines!
Nese ti zgjedh te behesh pjese e turmes, ky eshte problemi yt e jo i imi. Dhe po te lexosh ato qe une kam shprehur dhe ato qe rrodhen me kohe, doli fjala ime dhe jo fjala e turmes qe do nje shkak per te uleritur.Me vjen keq qe lexoj tek postimet e tua nje fryme shume tendencioze a thua se TI ke te drejte , je me i zgjuari dhe NE te tjeret dalim budallenj ...
Ky eshte dallimi midis nje njeriu qe gjykon me mendjen e vete situaten dhe atij njeriut te pushtuar nga emocionet e turmes ne rruge.
Albo
Krijoni Kontakt