Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 108
    patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga REG99
    me detektor duhet me hulumtu sa jan ne qytet qe me duan tani duhet me u martu me krejt pernjiher per hater haahha
    me rendsi esht un ke e DUA tani baj cmos me ja kthy ndjenjat e dashuris per mua e baj me u alivanos nga dashuria per mua dhe ne fund detyr e imja eshte :
    me Ruajt Zogun qe kam n Dor jo me leshua ate me vrapu pas Bylbylit n pyll dhe me perfundu si shoku tanku me tjera ! ahaha
    Po problemi eshte se zogu qe kemi ne dore nuk na pelqen...prandaj edhe rendim pas bylbylit ne pyll...duhet te mesojme te duam ate qe kemi ne dore
    por nuk duam te mesojme...na pelqen ta kalojme jeten duke rendur dhe per pasoje,humbasim neper pyll...

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Me perjashtoni mua nga ky grup ju lutem!

Une di te fokusohem.
    Ne realitet te gjithe mashkujt kan nevoje per kete.

Femra eshte si ankore e mashkullit, anije ne dallget e perjetshme te jetes ku fryjne erera pa cak as qellim. Po s'u gjet je femer qe di ta fokusoje (ankoroje diku) ai do te bredhe gjithe jeten duke menduar se po udheton per diku.
    Megjithese,
    udhetimi pa pikenisje s'ka asnje kuptim.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

patriot Maska e shoku_tanku
    Anëtarësuar
    18-09-2006
    Vendndodhja
    Tiranë
    Postime
    3,395
    Citim Postuar më parë nga Baptist
    Me perjashtoni mua nga ky grup ju lutem!

Une di te fokusohem.
    Ne realitet te gjithe mashkujt kan nevoje per kete.

Femra eshte si ankore e mashkullit, anije ne dallget e perjetshme te jetes ku fryjne erera pa cak as qellim. Po s'u gjet je femer qe di ta fokusoje (ankoroje diku) ai do te bredhe gjithe jeten duke menduar se po udheton per diku.
    Megjithese,
    udhetimi pa pikenisje s'ka asnje kuptim.
    Nuk desha te te prekja ne seder Baptist,te kerkoj ndjese!...me behet qefi per ty qe ke arritur te kesh instrumentet e duhura per kete udhetim ne det te hapur))
    Une per vete jam bere me keq se ata pionieret e eksplorimit qe shkonin nga ti conte era...po te pakten thuaj shyqyr qe bota eshte e rrumbullaket dhe do te shkoj nga do te shkoj e ne fund do te mberrij serish ne piken e nisjes...ndoshta nuk do te fitoj shume nga kjo eksperience pervec faktit qe do te rizbuloj se bota eshte e rrumbullaket

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684

Të tjerë duam,të tjerë na duan,me te tjerë përfundojmë!

Te tjere duam,te tjere na duan,me te tjere perfundojme,a ndodh gjithmone keshtu?dhe nese po, perse?
    personalisht mendoj qe kjo shprehje ka nje pjese te vertete,sepse sigurisht ndodh edhe ndryshe......pra si gjitmone pergjithesimet jane te gabuara.
    Ju çfare mendoni?
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

i/e regjistruar Maska e Auroraa
    Anëtarësuar
    02-07-2007
    Vendndodhja
    KOSOVA dhe USA
    Postime
    399
    ehe pse martohen njerezit atehere? nuk eshte as ajo jete nese tere kohen mendon per dikend tjeter...
    Always do right - this will gratify some and astonish the rest.

Canna-log Maska e Artson
    Anëtarësuar
    24-07-2007
    Vendndodhja
    Loading...
    Postime
    416
    Kjo shprehje eshte nje mbeturine e trasheguar nga kohet e mbleserive apo shkuesive.

Thjesht fakti qe nje dashuri e pakonsumuar mbetet perhere e tille te ngjall idene se ajo ka qene e ver8.

Tani eshte e ver8 qe jo vetem nje na do, jo vetem nje duam, por juridikisht me nje perfundojme.
    Kur jam rrethuar nga njerëz të vegjël s'ndjej madhështi, por mjerim! M.Roçi

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-10-2007
    Vendndodhja
    ne syte e tu qe adhurojne syte e mi.ne buzet e tua,qe puthin te miat cdo cast.ne frymen tende,se eshte dhe imja.ne gjakun tend,qe vlon per mua.zemra ime,Land.
    Postime
    783
    Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    Te tjere duam,te tjere na duan,me te tjere perfundojme,a ndodh gjithmone keshtu?dhe nese po, perse?
    personalisht mendoj qe kjo shprehje ka nje pjese te vertete,sepse sigurisht ndodh edhe ndryshe......pra si gjitmone pergjithesimet jane te gabuara.
    Ju çfare mendoni?
    kur duam te tjere dhe ata nuk na duan,ikim se kemi krenari.
    kur na duan te tjere dhe ne nuk i duam,perpiqemi te kuptojme,por prape ikim.
    tani per sa i perket te tretes,perfundojme me ate qe duam dhe na do.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-10-2007
    Vendndodhja
    Tirona Metropol
    Postime
    77
    Citim Postuar më parë nga augusta b Lexo Postimin
    kur duam te tjere dhe ata nuk na duan,ikim se kemi krenari.
    kur na duan te tjere dhe ne nuk i duam,perpiqemi te kuptojme,por prape ikim.
    tani per sa i perket te tretes,perfundojme me ate qe duam dhe na do.
    jam 100% DAKORT ME KETE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga land Lexo Postimin
    Ju çfare mendoni?
    kjo eshte e bazuar ne realitet, ne shumicen e rasteve keshtu eshte.
    Por kjo nuk do te thote se ne fund ne perfundojme me dike qe nuk e duam,
    thjesht qe ne dashuri eshte e veshtire te gjesh reciprocitetin, ne shumicen e rasteve na duan dhe nuk i duam, ose i duam dhe nuk na duan. Deri sa te gjejme ate qe na e kthen dashurine.

Ngelem unë! Maska e DI_ANA
    Anëtarësuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Të tjera duam,të tjera na duan,me të tjera përfundojmë!

Kam patur gjithnje idene se kjo eshte nje shprehje sintetike e atyre qe e kane gjetur jeten dhe veten e tyre te misheruar ne kete thenie!
    Nder te tjerat per mua eshte nje thenie teper hilanjose sot,me duket si nje thenie qe i ben bisht realitetit te dashurive te medha....te perjetshme..
    Eshte si puna dhelpres me rrushte.
    Une dhe shume te tjere si ju nqs nje dite martohemi,gjejme njeriun e jetes dhe ndajme me te fatin tone,atehere themi:"Njeriu dashuron ate qe dashuron.Ai dashuron vetem ne nje dashuri te madhe,vetem nje here!
    Njeriu qe gjen dashurine e vertete eshte i lumtur perjetesisht"!
    Po fatkeqesisht jane shume te pakta fitimet dhe atehere,na duhet ajo qe quajme "ngushellimi i vetes" dhe per fatin tone te mire....kemi gjetur nje shprehje!!!
    "Carpe Diem"

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •