tte tjer na duan te tjer duam kjo eshte e vertet edhe ne fund perfundojm me te gabuar
me ka ndodhur personalisht tjeter me donte edhe me tjeter dilja
ne fund e kuptova se ca humba
te shkuara te kaluara ciao
tte tjer na duan te tjer duam kjo eshte e vertet edhe ne fund perfundojm me te gabuar
me ka ndodhur personalisht tjeter me donte edhe me tjeter dilja
ne fund e kuptova se ca humba
te shkuara te kaluara ciao
Partizoni
Hahahahhh....Arben!...kjo vlen per ju qe jeni te martuar!...Stereo Spasse ne romanin e tij "Pse",martesen e pershkruante keshtu;...Martesa eshte si nje keshtjelle ku ata qe jane te martuar duan te dalin jashte ndersa ata qe jane te pamartuar duan te hyjne brendaPostuar më parë nga Arben Kote
...megjithate,kjo thenie ka vlere per ate kohe se sot,askush nuk deshiron te hyje ne kete keshtjelle...per fat te mire apo per fat te keq,nuk di ta them!Fat i keq per te ardhmen e njerezimit....fat i mire per lirine e perjetshme.....te pershendes plako dhe uroj qe te mos jesh bere pishman qe je martuar se ne kete menyre na ndrydh edhe ne te tjereve qe jemi ne dileme,te hyjme apo te mos hyjme ne keshtjelle
![]()
Me pelqen shume kjo shprehje eshte me se reale, dhe personalisht e kuptoj fare mire dhe them qe eshte ironi e fatit asgje me teper.
Sinqeriteti i dikujt vlen me shume se nje justifikim i rastit
Po ta marrim si nje cikel te mbyllur kete: te tjera duam ...te tjere na duan....dhe me tjeter mbarojme ...mendoj eshte me se normale ne dashuri. Por nese ky cikel eshte i hapur dhe vazhdo pa mbarim athere athere nuk mund te quhet me dashuri.
Te Tjere Duam ,te Tjere Na Duan ,me Te Tjere Perfundojme !!!
Mos Ecni Shum Me Kete Pyetje ,se Mund Te Perfundosh Dhe Me Ate Qe Do Vertet !
Pastaj Kjo ,te Tjere Na Duan Nuk Me Duket Shume Reale Mua !!kush Jane Keta Te Tjere Qe Ne Si Duam Dh E Ata Na Duan ?ne Dashuri Cfar Do Mbjellesh Do Korresh !ke Dum Dhe Ke Nuk Duam Do Perfundojme Me Ate Qe Te Behet Shok Ne Jete ,duke Lene Mbrapa Cdo Gje Qe Shkoi !!!!
Nuk e kuptoj se si mund te quhet ky cikel i mbyllur normal ne dashuri?!...ne qofte se ti perfundon me dike qe nuk e do,atehere ku qendron dashuria?!...ta kultivojme me ate qe perfundojme, ne menyre qe ajo te rritet dhe te behet gjithnje e me e forte me kalimin e kohes!...a e kemi kete vullnet?!Postuar më parë nga vagabondo_nyc
Mos harro se ka edhe nga ata qe duan te behen shoke jete me ty por ti nuk deshiron qe ti kesh ne krah....ai ose ata jane te gatshem qe te bejne gjithshka vetem per te qene prane teje por ti i injoron per nje arsye apo per nje tjeter,Postuar më parë nga alnosa
ashtu si'c mund te injoroje dikush tjeter ndjenjat e tua...dikush te cilin ti mund ta duash me gjithe shpirt por ai asnjehere nuk te ka dashur dhe asnjehere nuk do te doje....dashuria eshte nje ndjenje e cile kurresesi nuk mund te imponohet.
Ajo gjithmone lind ne menyre spontane...
E thashe edhe ne fillim te temes,ne e quajme te tille(ironi fati),sepse nuk duam te pranojme faktin qe gjithmone i shperdorojme ndjenjat tona duke u perpjekur te jemi dikush qe nuk jemi dhe duke u perpjekur te kemi dike qe s'mund ta kemi...ne gjithmone perpiqemi te justifikojme paaftesite tona me shprehje te kesaj natyrePostuar më parë nga Rakel
pasi asnjehere nuk duam ta pranojme te verteten ashtu si'c ne te vertete eshte!
Ket shprehjen ai/ajo qe e nxorri do kete qene ndonje loser .
Une jam me parimin ate qe dua ate marr dhe pike .
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt