Postuar mė parė nga MICHI
hey si i ne cfare vendi studiojne ato shoket e tuaj ne malajzi >>> dhe si i kane emrat ndoshta i takoj se jam me pushime ne malajzi tani une ?? hajt tung
Postuar mė parė nga MICHI
hey si i ne cfare vendi studiojne ato shoket e tuaj ne malajzi >>> dhe si i kane emrat ndoshta i takoj se jam me pushime ne malajzi tani une ?? hajt tung
Postuar mė parė nga Pilivesa
Me ket mund te justifikohet disi, sepse eshte e pamundur qe ne cdo cep me te humbur te botes te gjesh ndonje bashkatdhetar!
Qofshim te respektuar kudo qe jemi e te mbajme lart emrin e Kombin tone!![]()
Ta ha mendja se humbet raca.Edhe poshte gurit ,po ta ngresh
nje shqipo do te gjesh.
Never take life seriously. Nobody gets out alive anyway
Shqiptaret jane shperndare neper bote si ato bletet kur u eshte thyer kosherja ... dhe shperndahen kudo
Eshte mese normale qe te kete shqitpare ne Azi..
Pėr zemrushja,
E ke hapur temėn politikisht, por pėrfundove mjerisht.I shef pėrgjigjėjet qė ke marr,ti ke menduar se ka forumista qė hanė barė.
Gėzohu pak e mos u zemėro ēdohere.
Sbesoj te kete ne Israel shqiptare
Pse thuani?
Ku ėshtė besa aty ėshtė dhe shpresa.
O njerez ka njeri ne Japoni ? Se me ka ngel nje fature telefoni pa pagu ka nja 2 vjet tani. Me ndihmon dot njeri me numer telefoni ? Se nuk du te me mbajne peng ne Narita heren tjeter kur te shkoj ne japoni. :P
NeverAgainVolunteerYourself
Qyqja edhe ne Azi ka shqipetar????
Sthon kot qe ne jemi popull i gjithanshem...![]()
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
Postuar mė parė nga BluPower_blu
lool eh fama..Po c'deshi me kineze shqipo?Do tu shtonte popullsine?
Nuk e kuptoj perse u duket cudi disave qe ka shqiptare ne Azi, sepse shqiptare ka kudo..Ne Kine njeher di un qe ka plot, por dhe ne vende te tjera do kete padyshim.Nga forumi sikur nuk kemi shume "aziatike"..
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
hi une quhem cufi the jetoj ne japoni
ne qfar vendit jetoni juve
ne qof te se
email ,,
cufi@hotmail.co.uk
Krijoni Kontakt