hi ne qofte se ka shqipetar ne japoni <
ne qofte se do te flasim
cufi@hotmail.co.uk
hi ne qofte se ka shqipetar ne japoni <
ne qofte se do te flasim
cufi@hotmail.co.uk
Po ne afrike , a do kete shqiptare valle
Lidhjet e faqeve personale mund ti vendosėsh vetėm tek profili i llogarisė suaj!
une kame deshir te ik ne japoni po si duhet nuk e di
amerik po, afrik po, azi po. cfar nuk a mo shqipja shkret.
une kam patur nje oferte per pune ne osaka! po se di a ja vlen apo jo!
osaka eshte yll fare mer, po ik....ke shume qytete aty afer
NeverAgainVolunteerYourself
Aje si je FTN djali? tkam pas ma t'mirin shok ktu
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
popull i gjithanshem!!!!! shqiptarin e ka ngrene emigrimi se ska buke te han ne trojet e tyre, kjo thote jemi te gjithanshem kur dihet shume mire qe nje pjese e mire e tyre bejne pune nga me te keqijat per te mbijetuar. po ti kishim te gjitha kushtet ne shqiperi do te ikte ndonje jashte ne emigrim?
krishti, mesija eshte afer duke ardh,duani dhe ndihmoni njeri tjetrin,faluni qe tju falan mekatet
Turqija osht 95% Azi!
Mos mi pas turqizu shqiptart ne turqi atje (turqi, azi) sod ishin tu jetu ma shum shqiütar se ne balkan, po cka mi bo shqiptarve, qeshtu jena, ja dojm kujshijes shqiptar te keqen dhe te huajt na sundojn, na coptojn, na mbushin propagand kunder vetveten, edhe nje daj i jem e kishin pas mbush me nacionalzem turke 80 vjet mbasi jan largu turqit pi balkanit, po aj nacionalizm turk ne popull shqiptar ka en politik e serbve, nacionalizmi osht send satanike, pa mar parasysh se cillin popull e ze smundja nacionalizmit osht sherr...
Morepeace, deklarata amatoriale jote rreth natyrs t'nacionalizmit nuk do ishte kaq skandaloze sikur te dije qe nacionalizmi klasifikohet ne dy kategori dimensionalisht te kunderta. Nacionalizem Agresiv dhe Nacionalizem Liberal...
Yevgeny Rodionov
Rroft AMERIKA!
Krijoni Kontakt