te Lumt zotri Petersen
te Lumt zotri Petersen
Ma mir neser se dje
Duhet permendur se ne kete mbledhje, Presidenti Serb, Tadic, ka kerkuar qe bisedimet per status te shtyhen per 20 vite.
Tash shtrohet pyetja, po Hashim Tacicit, nga i ka ardhur ideja per nje moratiorium 5 vjeqar?
Dicka po zihet...
Ate qe kerkoj Tacici para shume muajsh, tash e kerkon Tadici...
Sido qe te jete, kjo kerkese e Presidentit te Shkijeve u kundershtua nga Kryeministri Kosumi, si dhe Ambasadori Amerikan.
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Arb tregona se cka ashtu ka kerkaur Hashim Thaci, ku e kur, sic e cekni ju!Postuar më parë nga Arb
Edhe nje Arb
Ne gjdo shkrim tuajin i perdorni fjalet serbisht
Ja nja dy shembuj
Ne gjuhen shqipe eshte THACI, ndersa ju i thuani apo e shkruani TACICI !
Ne gjuhen shqipe eshte QOSJA, ndersa ju i thuani apo e shkruani QOSIC !
ARB mos valle aq shume ju mungon shume gjuha dhe shrimi serb, qe aq shume e perdorni!!!
Ariani po per bes si ushqimi e uji qe eshte i nevoishem per organizem keshtu gjuha e shkieve eshte e nevoishme per disa ketu ne ket forum
po veq shko vizito nji sontath se cila gjuh eshte me e mira nja 5 vota pes ia kishin dhane shkinishtes e keta dihet se kush jane haaaaaa
qas po mbajke kjo toke
Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Hic spo te kujtohet propozimi i Tacicit per moratorium a?Postuar më parë nga ARIANI_TB
Tash, Tacicu me takimin e fundit me vellain e tij Shka, u vendos qe nga 5 te kerkohen 20 vite pauze per bisedime rreth statusit...
Micheal Jordan
ARB edhe njeher sa e verteton ma shume, se me te vertete te mungon gjuha dhe shkrimi srb!!!Postuar më parë nga Arb
Ne Gjuhen Shqipe shkruhet THACI, ndersa ju e shkruani apo e thoni Tacicit!
E qysh me e ba nje Shka si Tacici, Shqiptar bre?Postuar më parë nga ARIANI_TB
Micheal Jordan
Natyrisht se veshtire e keni te shkruani ne gjuhen shqipe, sepse keni frig mos ta haroni gjuhen tuaj te preferuar!!!Postuar më parë nga Arb
E cka na thane dy T-jat edhe ni here?Postuar më parë nga ARIANI_TB
Micheal Jordan
ARB a ka mundesi ta dije se cka ashtu Thaci ka propozuar ku dhe kur?
Krijoni Kontakt