Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    58

Bashke kohore

E ulur prane tavolines ku kam nje kafe.qe shume rralle hurp ne te,nen tymin denga denga te cigares bluaj mendimet e mija se si po shkojne ditet,si po ndrrojne motet e bashke me to dhe zakonet.Shumecka del jashte modes si ndonje fustan i blere pra gjashte muajsh.
    Doli jashte modes dhe fjala me e bukur ne shqip"te dua"!Ishte e bukur dje,po sot s`te ngjall asgje perpos neveri.
    Me e bukur me duket kur ma thone ne gjuhe te tjera.Kemi deshire qe te dashurin jo shqiptar ta reklamojme aq shume.Kur aji eshte anglez mburremi duke thene: -Ah,si eshte aji!Vetem ta shohesh. E dini qe i ngjson tamam Berkampit?!Aq me shume po na ra ne hise ndonje braziljan!
    _O motra,ju betohem qe po ta shohesh eshte tamam Romario.Apo si ka ata sy kur me veshtron kur me veshtron?...etj,etj. Nese eshte merikan me siguri qe do i njasoj Bill K. E drejta te them kur shoh bashke-kombas te mi e ndryshoj rrugen .
    Do zoti te jem vetem ne kete katrahure qe me ka zene.E di qe s`eshte mire, po ja mu ka ngjit si nje semundje e keqe.

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    hej zana... e vizitorit apo zana vizituese.
    si shume patriotike ne kontekst kjo pjesa jote...mbase duhet vene ne ndonej faqe tjeter te forumit jo ke meditimet. pa dashur te them me tej... se ishte me shume padi ne veten e pare ndaj te tjereve. Po krejt puna eshte se ke kush po i padit?
    ....
    E megjitheate .... duhet te jesh lodhur duke e thene ne shqip e duke mos e deshuar as ne shqip as ne kinezce kete "te dua" qe po te shijon e po te genjen e po te ...( ku e di une ) thenia ne shume te tjera gjuhe e ne asnje gjuhe )
    zere se nuk te mora vesh. Megjitheate jam pergjysem e zhgenjyer nga te mmarrurit vesh leterisa prej teje . edhe pse kjo nuk eshte aspak teme letrare , por eshte dritare e ne forumin e letersise. Nuk ishte as meditim , as letersi , ishte pordhe ne pe.... e di ti kujt i thone pordhe ne pe. Ishte hic...se as kontekstin patriot nuk e ka mirfilli te shprehur bukur e kendshem . sdhume personalizuese.... te mungojne metaforat ose mjetet te tjera qe e zjgerojne mendimin.
    .... Po te ishe nga shqiperia do te thoja se ke qene mesuese marksizmi. Por kuptoj nga avashlleku i mendimit se je nga kosova e nuk po me nxe mendja asnje lloji profesioni.
    Megjitheate , ma bej hallall per sa thashe pa mujt me i ndal mendimet ose pa mujt me i ba hipokrizi.
    hajt tung!!!

( nuk digjet jorgani per nje plesht)- mos e harro!!!
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    58

Mace

ajo qka une te kam shkruajt tek tema jote ska lidhje me ate qka kam shkruar me poshte une.Eshte e drejta jote Ciko te thuash mendimin ten edhe pse sta kerkova.
    Sigurisht se nuk pretendoj te kem shkruejt diqka qe te pelqen ty(nga ndertimi artistik,metafora e ku ta di une qka ti ke parasysh)
    Po nese ti e gjen ndoj lidhje atehere une skam medituar aq keq.
    Te gjesh profesjonin tim....??!! Je shume e vogel.

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    jam shume e vogel?
    Zane, edhe pse jam ka pertoj shume me tu pergjigj, thjesht per subjekt objekt vrimash me te cilen ti i mat njerezit duke e mbushur ose duke mos e mbushur (tinezisht) do te me falesh te te them.... ( se ia ke fut krejt kot ciko, por meqe je ne moshe per te qene ime bije (per nga mosha), po e ze se nuk ke thene asgje, ndonese je shume tendencioze)....
    ne asnjeren nga te tria shkrimet e kam fjalen ketu edhe per ate qe nuk duket(besoj s eme kupton ku e kam fjalen). Megjitheate flm qe ke menduar te me ftosh gje te cilen nuk e besoj pasiti ke disa lloji opinjonesh te tilla per mua sa.... as nuk e mendon dot nje ftese e aq me pak ta besh.
    edhe njehere flm per vemendjen ....(ky flm eshte i sinqerte )
    Per vogelsi....ka gjasa bijo qe ti nuk me mat dot ne asnje lloj parametri. (ritu te mesosh te matesh paralel qendruesit e tu)
    Hajt tung.... e tan te mirat
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

Tema tė Ngjashme

1. Kėshtu foli Tahir Zemaj
    Nga Nice_Boy nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 123
    Postimi i Fundit: 01-01-2014, 18:52
  2. Kush ishte Fehmi LLadrovci?
    Nga komandosi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 12-05-2009, 03:28
  3. Shqiptarėt duan tė jenė bashkė nė njė shtet tė pėrbashkėt
    Nga feratkoca nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 07-11-2008, 23:48
  4. Opozita e majtė, protesta nė mbarė vendin
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 101
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 05:07
  5. Ismail Kadare-Ese per ballkanin
    Nga StormAngel nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 22-11-2004, 17:17

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •