Per disa egzistenca e nje Zoti besoj se do ishte e para. Per disa te tjere paraja, shendeti, familja.. etj. Cfar mendoni se mund t'ju bente te lumtur dhe a mendoni se do ishte kohegjate.
Per disa egzistenca e nje Zoti besoj se do ishte e para. Per disa te tjere paraja, shendeti, familja.. etj. Cfar mendoni se mund t'ju bente te lumtur dhe a mendoni se do ishte kohegjate.
Per mendimin tim ajo qe do na bente te lumtur do ishte harmoni e dashurise me parane dhe me jetgjatesine. Nese ke keto te tria a nuk quhesh i lumtur? Kur them dashuri nenkuptoj ne pergjithesi, pra s'do kishte vrasje, ambicie, shpirtligesi, tradheti e shume gjera te tjera.
ajo qe do te me bente te lumtur ne kete momente do ishte te isha atje ku kam lindur afer familjes dhe shoqerise
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Me te lumtur, do te me bente lindja e nje femije!
Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere
pershendetje
cfare do te me bente mua me te lumtur? nje jete e lumtur familjare,te jem e suksesshme ne nje profesion te caktuar, dhe dashuria e vertete dhe e sinqerte qe zgjat pergjithmone. mendoj se keto gjera do benin te lumtur kedo, apo jo?
Vjosa! Dashuri, para, jetgjatesi? Harmoni midis tyre??? Si nderthuren keto?
Malli duket nostalgjike (po e le rehat lol).
Mina dhe alud buddy thone qe paskan lindur vec per te lindur?
Kurse princeshen korcare e beka te lumtur nje jete e lumtur (lol). Pastaj suksesi, dhe dashuria e perjetshme...? Cfare do te thote kjo?
lumturia eshte per mua paqja dhe dashuria qe dikush ta jep pa te kerkuar kete e gjen vetem tek perendija dmth eshte dicka qe ti nuk e paguan qe ta ndjesh po eshte atje qe ti ta shijosh por kjo e tremb njeriun sepse eshte mesuar te paguaje dhe ka frike mos e quajne Hajdut
UNE JAM I LUMTUR
You can waste a whole lifetime
trying to be
what you thing is expected of you
but you'll never be free.
kam lindur per te lindur ?! pse keshtu tingellon ajo qe thashe?
lindja e nje femije eshte nje garanci per nje ndryshim afatgjate, dhe dedikim pa gabuar nje qenieje tjeter. eshte momenti kur heq dore nga egoizmi. disa jane te tille tere jeten, shumica sot jo. prandaj eshte shkaterruar familja, dmth shoqeria e sotme, se filluan te lindin femijet me prinder te papregatitur e pa durim, per shkak te egoizmit. keshtu mendoj.
te fala! genci.
GJEJA QE DO ME BENTE TE LUMTUR.
TE SHIKOJA EDHE NJE HERE BABAN TIM.
EDHE PSE E DI QE NUK NDOHE KURRE.
Forza Milan
Krijoni Kontakt