Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-10-2002
    Vendndodhja
    brooklyn
    Postime
    4

Grupet e muzikes metal ne Shqiperi

un kisha nje propozim per te gjithe grupet e metalit ne shqiperi....duke filluar me thunderway (tashme nuk eksistojne me) deri ke crossbones...qe fjalet e kengeve te jene shqip..sepse un jetoj ne n.y.c edhe kur i nigjoj se si i thot fjalet elton deda te vjen per te qeshur..muzika ..si thunderway edhe crossbones eshte llaftar...po fjalet duhet te jen ne shqip..si thoni ju???
    LEXOJE..SHPERNDAJE..POR MOS JA DORZO ARMIKUT...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Vendndodhja
    somewhere
    Postime
    14
    metalaro grupet shqiptare per ta nisur ate tip "karieren"duhet me shkru ne shqip lali se shqipja eshte e llahtarshme,eshte me kapshme e kuptojne me mire(mgjithse s ka matalar shqiptar mos te dije anglisht)po ja q.... jeten eshte edhe gjuha jone o lal pse mos te tingelloje,mu do me llahtariste me shume nje kenge ne shqip se sa ne agnlisht s rrengjethet njelloj mishi apo s ehste keshtu,gjuha one eshte gjuha jone pastaj dhe lojen e fjaleve autoret do ta kene me te lehte ne shqip
    O "Zot" jepna fuqi te mos flasim kur s kemi gje per te thene

ne kerkim
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    10305
    Postime
    242
    METAPAPARE ose METAPALEKE.
    Ku ka si Shqipja mer plak. Shif grupet e rap-it Shqiptare dhe te gjithe kendojne Shqip. Kjo shpjegon dhe suksesin e tyre, kurse grupet e Metalit vuajne nga deliri i madheshtise dhe jane snobista.
    Tani per teni vetem Djemte e Detit po e mbajne flamurin e muzikes rok ne Shqipri dhe ata kendojne Shqip, biles kenga me e bukur e tyre eshte per Jakup Ferrin dhe eshte nje perpunim i nje kenge popullore. Kjo tregon fuqine e muzikes folk Shqiptare.
    Po fatkeqesia eshte se Metali ka pushuar se ekzistuari ne Shqiperi. Tani behen te gjithe repista sepse nuk do shume talent per tu bere i tille. Te vjen keq.

Z
    timeo Danaos et dona ferentes

In Flames Maska e dimegeni
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Vendndodhja
    Göteborg
    Postime
    371
    Ej,po te besh rap po marr nja dy jevgj te lagja po u boj dha ca lirika dhe u kenoqen pabukset.Te besh metal plako do b.the,qe edhe te te pelqehet.
    Kiki kur lexoj femra si ty,aq me teper me shtohet deshira te degjoj ose dhe ta bej vet nje grup metali.
    Juve rapistave ne lirikat e mia do ju quaj RAPGOJORE
    Discover me like emptiness.......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-05-2004
    Postime
    11

Per metalarin

Me vjen mire qe i ke permendur themeluesit e rockut shqiptar qe nga Thunderway e deri tek Crossbones. I kam miq te gjithe dhe kur i shoh tani, nje ketu, e nje atje, sinqersiht emocionohem kur ia lexoj emrin diku. Jam edhe une dakort me ty, qe Toni mund t'ja kete fut anglishtes, ketu e 9-10 vjet perpara, kur doli albumi i Thunderway, "The order excecutors", por a nuk je edhe ti me mua, qe rocku nuk shkon ne asnje gjuhe tjeter, pervecse ne anglisht??? As ne italisht, as gjermanisht, asnje lloj gjuhe tjeter.
    Faleminderit!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2006
    Postime
    8
    crossbones jane gjalle dhe do gjeni edhe tekste te tyre.
    une jam Ols Ballta vokalisti i Crossbones dhe sapo kam postuar nje prej teksteve tona :

Mos luaj me zjarrin

Rock never dies

grupet e metalit ne shqiperi te vazhdojne te kendojne anglisht
    rammstain kendojne ai-zvai-polizai-ske dhe per mu aty e dhjesin.. po akoma i kam qejf se me kenoqin me rrifs n beat.
    ngaqe me sa kam kuptu une..nje shqipetar duhet te bej i here fame jasht-shtetit qe te behet i famshem ne shqiperi.. keshtu qe metalaret, tja kpusin anglisht e te fitojne fansa neper evrope qe ti respektojne ne shqiperi... vetem shqip...umm duhet te jene te zot sa rammstein.
    edhe sa per metal ato grupet e tjera ca i permeni kot ato, une kam kerku per metal dhe vetem Crossbones kan qene heavy as puck ne krahasim me te tjerat qe nigjova me nji cd-shop ku punote nje e njofmja ime rroko-metalare, dhe disa nga grupet i permenet me lart.. qe une i quj rock ene ca soft
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga cupo : 03-06-2006 mė 23:08
    ca bone?

ILIR NĖ GEN Maska e flory80
    Anėtarėsuar
    03-12-2006
    Vendndodhja
    Buzė Vjosės Kaltėroshe
    Postime
    1,531
    Citim Postuar mė parė nga cuci Lexo Postimin
    Me vjen mire qe i ke permendur themeluesit e rockut shqiptar qe nga Thunderway e deri tek Crossbones. I kam miq te gjithe dhe kur i shoh tani, nje ketu, e nje atje, sinqersiht emocionohem kur ia lexoj emrin diku. Jam edhe une dakort me ty, qe Toni mund t'ja kete fut anglishtes, ketu e 9-10 vjet perpara, kur doli albumi i Thunderway, "The order excecutors", por a nuk je edhe ti me mua, qe rocku nuk shkon ne asnje gjuhe tjeter, pervecse ne anglisht??? As ne italisht, as gjermanisht, asnje lloj gjuhe tjeter.
    Faleminderit!
    Aspak e vėrtetė!
    Rroku shkon nė Shqip mė mirė se nė Anglisht. Por vetėm atėherė kur bėn art dhe jo viau viu kot me kot me kitarė.
    Njė shembull klasik ėshtė kėnga e Gent Pjetrit "Doktorit" qė nuk ngopem duke e dėgjuar kėtu e 5 a 6 vjet tani apo edhe Djemtė e Detit
    Sidomos kėta artistat tanė nuk kėndojnė dot nė Anglisht, qoftė edhe ndonjė qė ka jeton nė Amerikė kėtu e dhjet vjet tani pėrsėri kėndon si Kinezėt kur kėndojnė Labēe
    EH I ZIU NJERI, GĖLLTIT DIKU NJE LUGĖ ĒORBĖ TĖ PRISHUR, EDHE VJELL PASTAJ PĖR GJITHĖ JETĖN!

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    rock-u pershtatet ne gjuhen shqipe shum mir
    por pytja esht se a ka rock muzikanta shqiptar te kalibrit botror?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    26-10-2008
    Vendndodhja
    Republic oF Kosovo
    Postime
    1,162
    Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    rock-u pershtatet ne gjuhen shqipe shum mir
    por pytja esht se a ka rock muzikanta shqiptar te kalibrit botror?
    Busavata ..po ka ... keta jan :

-Asgje Sikur Dielli -
    -Jericho - / keto te dy Grupet kan mbajt koncerte ne Kroaci edhe Slloveni ( j neper dikoteka ku ka veq shqqiptar , por k'ta jan kan te ftum nga ministria e kultures kroacis dhe sllovenis) ku ikan ndegju shum kroat dhe slloven , kuptohet ka pas edhe tjera nacionalitet.

Tani kem edhe Rock / Metal - grupe tjera qe un them se krahasohen me rock grupe botrore ...psh :

Troja -
    Toxin -
    Blla Blla Blla -
    Diadema -
    - etjer...

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 13-12-2010, 10:02
  2. Miti i 'tolerances fetare' nė Shqipėri
    Nga Qafir Arnaut nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 05-08-2006, 05:26
  3. Ortodoksia dhe Shqipėria
    Nga shendelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16
  4. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29
  5. Konferenca Islamike + Terrorizmi ne Shqiperi
    Nga Brari nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 82
    Postimi i Fundit: 16-04-2003, 14:48

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •