Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12
    El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492

pritesit tim.

Fjatore e ndrojtur pa asnje faj.Nese te mungova sot, te mungova ty dhe aspak pritjes tende.
    ...Ti tashme je leja e rilidaljes time. Te gjitha lirite e mija lidhen pas emrit tend, dhe besimit se ti je mikja ime me e ngushte e me e drejte e me e denje per te qene(une) e lire kufizisht. Krejt pak dine padronet e mije teksa thone e besojne ne miqesi. Pasi kjo fjale krejt e vogel per permbushjen e asaj qe eshte midis meje e teje, pa c'ka se une marr lirine time te lidhur pas emrit tend e shkoji gjetiu, e mbaroji lirine e kthehem pa te pare... e renduar me mungesen tende, dhe tregoje takime te sajuara ne deshiren time, pa shterngime duarsh ose pa krahaqafje.Kam nje fat kur filloje e rrefej takimet tona fantastike. Te dyja palet..une dhe padronet e mije e flasim dobet gjuhen e vendit ku jetojme emigrueshem. E keshtu qe ata besojne copeza fjalish nga ata qe fantazoji une dhe i normalizojne duke qene te bindur se kam dashur te them nje gje krejt normale po e thashe disi perqart thjesht per efeketmosdije te gjuhes.
    Nuk e kane idene as ato , mbase as ti ku e shpenzova lirine . Urave te shpuara te shiut, gjumit enderr-zhgjenderr, takimeve te rrema qe i bej vetem ne premtim telefoni. Moj, me ka zene frika nga te gjitha takimet. Cudi! Ti jo me kot me ke thene e cmendur.
    Ti nuk genjen kurre. As kesaj here nuk ke genjyer teksa e ke thene pa bindje te plote se une jam vertete e cmendur.
    Ne e kemi kapercyer uren ku varej miqesia dhe rrime te dyja ne teh te dhimbjes time fajtore dhe mallit tend te ngrire.
    ...
    Nuk kam per tiu bindur me mosecjes ...(po ti mos e merr si premtim)
    Dhe e di pse? Eshte e diela e pare qe jam e pasigurte ne te gjitha sigurite e tua.
    Me quaj si te duash deri sa te vij, vec mos me ler pa me dashur , pune e madhe se pak me pak se dje ...mjaft te me duash qe te kem arsyen e guximshme te vij.
    ............
    A te perqaf pak?

Maska e Liridona
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Mancester.Uk
    Postime
    165

Mace!

Jam me keq se ti.E lodhur,e vetmuar,e trishtuar dhe,e harruar ne shtratin e nje perroji qe s`me le as` s`me merr.Sido qe te jete,mbaje premtimin e shko;-shko per vete,shko per mua.Ku?-do thuash.Aty ku do te shkosh ti,merrme dhe mua me vete.Do jem e lumtur me bindjen qe e di se ku do shkosh.
    A te percaf pak?Jo.Po te prshendes ashtu sic din te pershendes Dona.Tung
    Liridona

hidhert
    Anėtarėsuar
    26-07-2002
    Postime
    172
    nje krijim i shume bukur mace ( jemi ne lufte apo jo atehere duhet te luftojme)

si gjithmone

aty ku pritej ardhja jote , lengezoheshin thirrjet e nates qorre. dhe hutimi i pabese degjonte per nje klithje te vetme ;udhezim per naten ky.valezoheshin nuhatjet mashtuese dhe me ndillnin deshiren , kurven e iluzjoneve , me lajkatimin qe ti ishe prane.dhe boshlliqet kohore filluan te zevendesojne carjet e nates pikerisht aty ku ndarja optimale vezullonte . aty do te takohemi !
    lilith
    Who am I to judge a vowel more alluring than the words it generates ?

hidhert
    Anėtarėsuar
    26-07-2002
    Postime
    172
    sa mire qe shkruhet
    kur ajo del nga nje person i ndryshem nga ne ( sepse jemi dy)
    ah kte pjese e admiroj shume ne cdo njeri
    vecanaeisht ne ata qe i njohin cdo pjes ( macia, liridona, liliella)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2002
    Postime
    184

vazhdimi

ajo qe pres une te ngjan TY, aspak atyre qe kam pritur deri me sot. aspak atyre qe me kane ardhur. ajo qe pres une eshte (nuk eshte shume)nje perqafje e mallte, dy syte e tu plot trishtim kapricoz ( dhe une ne detyren dhe deshiren per te te perkedhelur floket), nje derdhje e kohes e thene shpejt, pa ndalim, nje te qeshur te cmendur ose edhe nje habi ne syte e te dyjave per ngjashmerine...
    ajo qe pres une eshte mesuar me lirine qe i kam dhene per te shkuar pas deshirave te saj, po eshte gati te me shikoje me cudi dhe mosbesim nese une dua te dal me lirine time.
    ajo qe pres une me ka derdhur nje det dashurie dhe... hem... nuk me le te notoj ne te.ndryshe nga gjithe te tjeret, vazhdon te kerkoje ne levizjet e mia sigurine e saj,kembengul t'i perseris sa e dua, mgjthse e di qe zemra ime rralle dashuron keshtu ne madhesi dhe thellesi.
    ajo qe pres une me ben te buzeqesh me premtimin e ardhjes.por, jo se nuk dua te vije, po pak e besoj se do vije.ia kam varur fytyren e ardhjes dhe shpreses ne cdo cep fundjave.nganjehere i kthej oraret mbare e mbrapsht, psh kur duhet te iki- fle, kur duhet te punoj - rri...POR, ajo qe pres une me ka kapur nga bishti i durimit dhe deshires dhe nuk vjen.ajo, nderkohe luan me mua, me veten dhe e dini sesi??? thjesht duke humbur kohen.
    ajo qe pres une eshte e ajert.tashme e kam kuptuar se vec dashurise duhet ta dua si ajer, dhe si ere.hapu, zemer. edhe pak.gelltitu.rrezoje deshiren egoiste per ta dashur si njeri.ju betohem se po perpiqem ta dua foooooooooooort dhe shooooooooom edhe ne kete forme te re.
    ate qe pres une e kam buzeqeshje,lot,mall...
    ajo qe pres une eshte...
    nje perqafim????kur te vish te shohim.
    nese nuk vjen...erdhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa]
    e poshter... more hak....
    qavaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    e besovaaaaaaaaaa fuqishem se me dooooooooooooo
    ejaaaaaaaaaaaaaaaaaa,pls..pls..pls.....
    (te kam lene nje djall-engjell.... e di do kenaqesh.)
    ajo "prym nga nje here me duket se jam une e pershkruar nga ti....)
    uiiiiiii sa bukur me je pergjigjur....mooooooj

te gjithe te tjereve, iu nis pershendetjen me te thelle te zemres..ka qene nje ndjesi qe me ka munduar, dhe nje mike qe me ka munguar per arsyet e mija.... etj etj...
    gje kjo qe ndodh tek shume njerez...(me sa pashe ne shenimet tuaja)
    kenaqem nese vertete e kam perligjur ne njafare menyre edhe mallin tuaj ....per dike tuajin...
    macia sonte shume e dashur, shume e sigurte shume e ngrohte me e cmendur se e cmendur....
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

hidhert
    Anėtarėsuar
    26-07-2002
    Postime
    172
    Stani i shpirtit tim

ne nje turishte te hapur po mrizoj

poshte nje hije

eshte

guri i varrit tend.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-06-2002
    Vendndodhja
    Kurrkundi
    Postime
    132
    E di cfare El`?
    Asnjehere nuk bej komente ne shkrimet e tua...
    se shqipja ime nuk shkon deri ne mjeshterine e lavdeve qe i nevojiten rastit...
    Thjesht i dua shume dhe mjaftohem me aq se po fola dicka me teper magjia ...njerezohet...
    The path of excess leads to the Tower of Wisdom.(Blake)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-05-2002
    Postime
    184

java tjeter

erdhi apo nuk erdhi?prita apo nuk prita?nuk di me.per nje gje vec jam e sigurt qe ikuuuuu.pa shenja.eshte diku afer nje pylli dhe ngaterron gjethet e saj.a ku di une c'ben ajo!!!!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •