Mina nuk di nqs mund te me japesh ndonje keshille sepse shiko cfare me ndodhi.
vajta per te lyer floket mirepo ai debili nej nate me pare ishte be tape kshuqe kishte hangover edhe ca me beri. mi lyu nje here floket me boje te zeze a ku di une qe kur e pashe veten ne pasqyre fillova tu qa. me sa duket kishte perdorur gje me % amoniaku shume te larte edhe ma dogji flokun ne nje fare menyre qe nuk kisha pare te mundur ndonjehere. me rrinte kshu si i fryre...edhe kete boje qe me vuri nuk e mbajta ne koke fare sic ma vuri ma hoqi mbase ngaqe e dinte edhe vete qe floku prishej ....
pas kesaj mqs une nuk i desha te zeza floket mi vuri dekolorant edhe aty me iku truri. mirepo nuk mbaron me kaq mqs floket i desha sic i kisha me pare (qe ne fillim desha vetem te me bente edhe pjesen e flokut qe kishte dale sic e kisha me pare) mi leu prape.
tani mund ta marresh me mend se si u be floku im skandal i zotit me vinte gjynah. me zorr krihej ... tani sikur i kam nje cike me mire se keto ditet e fundit kam perdorur ca gjera qe i bleva kastile.
kam blere nje shampoo te klorane per floke te demtuara, nje conditioner po jo te klorane se mu duk me i mire nje i zhvarskop (se spo di si shkruhet) edhe nje si tip cremi per floke nga yunsey. bleva edhe ca ampula po ato sikur nuk me bene gje. tani e kam flokun shume me mire po prape se nuk e kam si perpara. edhe me duket sikur me eshte rralluar (kjo eshte mbase edhe ngaqe plasa duke ju vene gjera qe ti bejne me smooth) po 2 dite me pare edhe po ti kapja floket me dhimbnin rrenjet.
kshu puna ... tani jam e deshperuar dua thjesht te me behen si me perpara nuk du me ja dit si e qysh.
Krijoni Kontakt