Jam munduar shume qe te gjej nje fakt konkret qe zoti egziston dhe akoma nuk e kam gjetur. A mund te me thote ndonjeri prej jush 3 fakte qe te vertetojne egzistencen e zotit?
Jam munduar shume qe te gjej nje fakt konkret qe zoti egziston dhe akoma nuk e kam gjetur. A mund te me thote ndonjeri prej jush 3 fakte qe te vertetojne egzistencen e zotit?
Hajt sa me shume sex, pare e warez bye!!!
Qe tek pyetja shpesh calon nje teme!
Prova - ne nje diskutim serioz, kjo fjale merr kuptim shume te gjere, po aq sa edhe shkenca apo menyra se si njeriu njeh e percepton dicka qe s'eshte vete eshte e shume shume llojshme!
Prandaj, varet ne ate se cfare prove kerkon ti, te se ciles natyre!
Pastaj, c'do te thote - tre prova?
Eshte nje numer i yti fakultativ i parendesishem? Eshte nje numer per te cilin ti mendon se eshte e pamundur te arrihet ne TRE vertetime te ekzistences se Zotit? Pse jo vetem nje, dy, kater etj?
Po sikur te sillet vetem nje prove e qarte per ekzistencen e Zotit, kjo nuk do te bindete ty per po?
==============
Pra e bej gjithe kete analize menyres se si ti e titullon edhe e hap nje teme te tille, duke e ditur se nga nje menyre e pasakte e formulimit te nje teme, me kete natyre, vijne shume keqkuptime, sorrollatje edhe mosmarreveshje...
...edhe nje arsye tjeter e analizes sime eshte sepse nga eksperienca ime e di se cilet persona jane te destinuar per pyetje te formuluara ne nje forme te tille!
Me respekt!
ledio1 desha te kujtoja historine kur djalli mori Jezu Krishtin dhe e coje ne maje te tempullit dhe i tha :" Hidhu qe ketej dhe nqs ti je vertet biri zotit engjejt do te presin dhe ti nuk do te biesh poshte" dhe Jezu krishti i tha:"Mos e provoko kurre zotin perendine tend ".. Keshtu po them dhe une por po te kerkosh prova ke sa te duash per ekzistencen e zotit njera prej tyre jane dhe engjejt...
I dashur ledio une e di qe zoti ekziston une besoj ne zoti jezu krisht ne ringjallja e tij etj etj.Pergjigje mund te te jap me shume se 3 por problemi qendron se ti me mendjen tende nuk do ti quash pergjigje prandaj une dua nga ty 3 pergjigje pse zoti nuk ekziston me respekt debatiku.
You can waste a whole lifetime
trying to be
what you thing is expected of you
but you'll never be free.
...3 prova qe zoti ekziston apo 3 qe s'ekziston???
e para eshte icik e veshtire) cyou ,ciaooo
Ju asnjeri nuk me keni dhene nje pergjigje konkrete. ça me nxirrni delet mua ktu etj...etj...Kshu pra njerez hiqeni nga mendja se s'ka zot ju kane rrejt priftat dhe hoxhat juve, hajt shnet!
Hajt sa me shume sex, pare e warez bye!!!
lexo kuranin dhe aty do te kesh jo 3 prova por me mijra prova..... kush te krijoi ty kush te pruri ne kete bote kush te fali bukurin kush krijoi gjith keta njerz ,natyren token ujin etj. kuptohet se zoti i krijoi te gjitha .... prandaj pendohu sa sesht ber von kupto se zoti egziston e ai eshe nje
sapo provova qe po mos te lexosh asnji liber do kesh jo tre prova po me mijera prova se kush te ka krijuar. Argajula eshte aq i persosur saqe nuk shkruan as libra sepse vete libri eshte imperfekt dhe fjala e TIJ do ndryshohej. ai flet drejperdrejt me ata qe zgjedhin te besojne ne TE sepse ai na ka lene vullnet te lire. Nqs besoni ne Argajulen do keni 269 virgjeresha dhe orgazem te perjetshme, pas vdekjes. Pendohuni dhe pranojeni ju ATE ne zemren tuaj. Argajula eshte i madh.
Une per vete nuk besoj ne kishe me shume besoj ne keto vendet e shenjta si telqet etj keshtu qe nuk kam se cprove te jap per zot kur nuk besoj as vet![]()
Ere mire mire
Prova me e madhe e ekzistences se Perendise eshte shpallja e fundit qe ajo i beri njerezimit , pra KURANI.Postuar më parë nga ledio1
Tani te te fol per mrekullit e KURANIT , nuk me del sikur te te shkruaj qe tani e deri ne dekjen time , andaj te kisha thene merre Kuranin , lexoj gjerat qe te duken si te verteta shkencore ne cdo lemi dhe vertetoj ata me shkencen aktuale dhe shiko a ka pasur mundesi a.s. Muhamedi ti di gjitha ato te dhena ?!!!
Nese e ben kete pune ndoshta do te marrish pergjigje ne ate se a ekziston Perendija ose jo !!!
Gostivari_usa
P.S. " Si referim te kisha thene te lexojsh artikulin e quajtur AMAZING KORAN - nga Garry Miller "
Krijoni Kontakt