Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    :::::****::::::
    Anėtarėsuar
    05-03-2003
    Postime
    194

Universiteti Sn.Clements

Pershendetje!

Te nderuar miq desha te merrja propozimin tuaj per diēka qe ka lidhje me studimet online.
    Puna qendron ketu :
    Nje shoku im me ka ofruar nje ide per te marre Bachelor Degree by Distance Learning nga universiteti Snt Clements(me qender ne Australi) me nje pagese prej 1200 $.Programi mesimor eshte "conversion program", pra eshte nje vjeēar (per shkak te aftesive qe ka studenti te fituara me pare nga institute te ndryshme).
    Provimet jane te gjithe online dhe duhet te pergatitesh vete ne shtepi self-study.
    Pyetja ime per ata qe kane ekperience nga D-learning eshte si ju duket juve kjo ide, po ajo pagesa si ju duket juve?
    Dhe e dyta a e njihni kete universitet a keni degjuar me pare per te , shkurt muhabeti a te pine uje ndokund ajo diploma qe merr nga ata?

Pershendetje dhe gjithe te mirat!

Promete (i lidhur) Maska e Kryeplaku
    Anėtarėsuar
    12-09-2002
    Vendndodhja
    nė realitetin e hidhur
    Postime
    2,218
    Pershendetje!
    Te maresh bachelor per nje vit per mua eshte sikur ke fitu llotarine. Sido qe ta bejme sot bachelor perben nje shkalle per me lart (master ose doktorat, se kto hajne buke sot) pra te intereson besoje une (megjithese me duket si e pamundshme)!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •