Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    [L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678

TCL - Gjuha Tcl edhe mundesite qe te ofron

Keto kohet e fundit me eshte dashur te filloj te mesoj programim ne Tcl fillmisht si Eggdrop use (robot IRC) e me vone si aplokacjone me duket si gje teper interesante edhe shume e domosdoshme sidomos ne aplikime LINUX ... arsyeja per kete teme eshte qe perdorues te kesaj gjuhe te tregojne disa nga punet e tyre edhe ata qe jane te interesuar te kerkojne ndihme ne lidhje me kete gjuhe programimi per me shuem mund te kontrolloni tek www.tcl.tk

take care
    Ardi :\
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-12-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2
    Tcl/Tk eshte shume gje e bukur por shume programues sot nuk kane nerva te mesojne nje gjuhe te re. Une perdor PHP per faqet dinamike (qe e permbledh funksionalitetin e Perl ne vetvete) si dhe gjuhet gati te reja te scripting. Per programim normal ekziston edhe C++, mbase pak i veshtire por mjaft i fuqishem. Prape Tcl/Tk mbetet on the top dhe njerzit duhet te fillojne te mesojne ca...
    Ka thene XhAxHi:
    NJE PLUMB NJE ARMIK.

[L]{I}[N]{U}[X] Maska e Ardi_Pg_ID
    Anėtarėsuar
    28-01-2003
    Vendndodhja
    New York City Haven on Earth
    Postime
    2,678
    po ajo eshte e vertete qe PHP permbledh PERL e pak a shume edhe TCL edhe eshte perfekte per nje faqe dinamike dhe per faqe interneti me multi functions po duhet ditur qe tcl eshte nje gjuhe e re edhe ne zvillim po te them te drejten eksperjencen qe kam patur me tcl nuk e kam patur me PHP pasi i afrohet me shume nje gjuhe njerezore edhe me e bukura te jep mundesine te komunikosh me database lista tabela ne menyre perfekte mbase e ke idene se sa gjera fantastike kane aritur te ndertojne per redHAT9 me tcl pasi komunikon me lirshem me PERL e me compilertat baze qe perdor linux ... pastaj c++ eshte tjeter gje

nese me behet qefi qe ka njerez te interesuar
    take care
    :-)
    Forgiving Islamic Terrorists is Gods Duty, Our Duty Is To arrange the Meeting
    N. H. Schwarzkopf

made in Albania
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    unknown
    Postime
    26
    Une e kam perdorur per nje fare kohe Tcl per nje projekt por ne menyre te limitizuar sepse e kam perdor ne NS2 per MPLS.

Me shume me pelqen Perl

cheers,
    mySteRioUs
    Failing to plan is planning to fail!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-12-2003
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2
    ehh, une jam Win32 prandaj nuk i jam futur kesaj. megjithese para disa kohesh kam marre eggdrop per win dhe kishte nje fare manuali per Tcl po nuk mora vesh fare se si mund ta perdorja keshtu qe e lashe fare. tani mora gjithe Tcl/Tk, compiler dhe manual po prape nuk kam edhe aq nerva per tu marre me te (aktualisht po merrem me nje faqe php dhe s'kam shume kohe). po na trego ndonje cope kod Tcl qe merret me mySQL.

bye
    Ka thene XhAxHi:
    NJE PLUMB NJE ARMIK.

Tema tė Ngjashme

1. Personalitete te medha te kombit shqiptar
    Nga DEN_Bossi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 17:23
  2. Kombėtarja Shqiptare - (Lajme)
    Nga zeus nė forumin Sporti nėpėr botė
    Pėrgjigje: 158
    Postimi i Fundit: 01-03-2006, 16:22
  3. Mundėsitė pėr zgjidhjen e problemit tė Mitrovicės
    Nga mitrovicalia_81 nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 20-08-2004, 10:57
  4. Ndrysho Mundėsitė
    Nga drini_nė_TR nė forumin Pyetje - pėrgjigje
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 08-06-2004, 22:20
  5. Shkollat Kanadeze dhe mundesite e punesimit ne Evrope?
    Nga Robi nė forumin Mentori akademik
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-11-2003, 16:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •