Kush mendoni se e fiton Kampionatin Italian sivjet me qe eshte dhe me bukuri i votuar nga ju ne nje teme tjeter.Per mua Milan. Eshte me te vertet skuadra me e forte per momentin. Argumentojeni ju lutem zgjedhjen tuaj.
Milan
Roma
Juventus
Lazio
Inter
Parma
Tjeter
Kush mendoni se e fiton Kampionatin Italian sivjet me qe eshte dhe me bukuri i votuar nga ju ne nje teme tjeter.Per mua Milan. Eshte me te vertet skuadra me e forte per momentin. Argumentojeni ju lutem zgjedhjen tuaj.
ஐ███▓▒ -=][.. _| |_| |_ | ..][=- ▒▓███ஐ
Sivjet ka shume skuadra qe luftojne per titull prandaj une mendoj se sivjet do jet e veshtire ta percaktosh se kush do ta fitoje gjithsesi une kam votuar Milan.
bsdev (03-03-2017)
hahahahahah car pytje Interi ne mos e diskutoni mo kte muhabet i ka vdek nona 100%
Inter the one..e ka thon Zoti kte jo per gjo........![]()
bsdev (03-03-2017)
hahaha kur shkruan 100%Tironce imagjino vllain tim bo booo edhe ai eshte i cmendur mbas Interi luan menc hahahahah, po nejse o tironce e di ca shkruanin Gazetat sportive dje ne Shqiperi shkruanin:
QUMESHTI PARMALAT E PRISHUR PER INTERI
hahaha prandaj ske goje te flasesh urdhero ja :P
bsdev (03-03-2017)
bledo ja kan fut nja 2 gota ato ne kon shkrujt aty ngazet...
po nga inati car nuk bejne njerezit apo jo
kshu qe mos u gzo shume ti![]()
bsdev (03-03-2017)
Shpresoj qe kampionatin e sivjetem italian do ta fitoj Milani.Mendoj qe meritojne kete sivjet ta marrin titullin.Por do te shohim deri ne fund.
Pershendetje!![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
bsdev (03-03-2017)
hsahahhahaha na ti ri ato e kishin shkrujt ene ahaaa keni humbur gjithsesi ju tironcet qenkeni pak meniemodh :P (shaka)Postuar mė parė nga 100% TIRONCE
bledo ja kan fut nja 2 gota ato ne kon shkrujt aty ngazet...
po nga inati car nuk bejne njerezit apo jo
kshu qe mos u gzo shume ti![]()
Bledoooo.....![]()
bsdev (03-03-2017)
do te fitoje ajo skuader qe u zgjodh si me e mira e vitit .
E kush tjeter pervec Milanit e meriton kete titull?
Shpresoj te mos mbeten vetem me skudeton, se jane vertet me te miret. Dua vetem qe te mos iu ike prej duarsh lojtari me i mire i te gjitha koherave, dmth Maldini.
bsdev (03-03-2017)
E ndaj mendimin e njejte me okubona.
Pershendetje!![]()
We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.
Krijoni Kontakt