a thua valle ato qe nuk jane te mbuluara nuk jane te nderit.
Postuar më parë nga Mision
Hahaha!!!
Po kjo ''thënie'',nga na doli??!!!
E ka dëgjuar ndonjëri këtë??!!!
Mos vallë e ke shkruar gabim sektin fetar??
Mos e ke për ndonjë sekt tjetër dhe e ke shkruar ''kristian''??
Po vallahi tamam e ka shkrujt MISIONI.krejt katalikt qe i njoh ashtu i thone ketyre motrave qe rin neper kisha.E ti daja aldo po kesh boshe,apo nuk po te shkon per shtati nuk e di.Nashta ti as qe njeh shqiptaret katolik kush e di...
ademir
Postuar më parë nga Ademir
Po vallahi tamam e ka shkrujt MISIONI.krejt katalikt qe i njoh ashtu i thone ketyre motrave qe rin neper kisha.E ti daja aldo po kesh boshe,apo nuk po te shkon per shtati nuk e di.Nashta ti as qe njeh shqiptaret katolik kush e di...
ademir
Mbase nuk i njoh shqiptarët katolikë mor Demir,por..........nuk kam nevojë të kem përkthyes...për postet e mia.
Se çfarë shkruan ti,vetëm përkthyesi mund ta dëshifrojë.
Hajt turrqeta e Demo
une nuk di qe te kete ndonje sekt me emrin "kristian".Postuar më parë nga *DJ-ALDO*
Hahaha!!!
une nuk di qe te kete ndonje sekt me emrin "kristian".Postuar më parë nga *DJ-ALDO*
Hahaha!!!
Sa mirë...mësove edhe diçka të re.!!!!Postuar më parë nga The exorcist
une nuk di qe te kete ndonje sekt me emrin "kristian".
Po ta them shqip atëhere...besimi i krishter.
Je në rregull tani??
Nuk po flitet për besimin MYSLIMAN,se mos i ngatërron ëëëëëëëëë??
PS:
Dhe nuk vendoset ne shqip ''emrin kristian'',por ''titullin kristian''
Ndryshuar për herë të fundit nga *DJ-ALDO* : 04-01-2004 më 03:22
Hey Dj Aldo mos na i bej si ndonje letrar i madh meqe ke mesuar te vesh ëëëëëëëëëëëë neper fjale sepse kuptimi jot prape i varfer do ngeli.
Titull nuk eshte sepse nuk e emeron njeri dhe ti jape titull per ndonje detyre apo arritje. Degjo muzike me mire se per fe sja ke haberin.
Si të urdhërosh zotrote do bëj, Papa Piu 25-të.Postuar më parë nga The exorcist
Hey Dj Aldo mos na i bej si ndonje letrar i madh meqe ke mesuar te vesh ëëëëëëëëëëëë neper fjale sepse kuptimi jot prape i varfer do ngeli.
Titull nuk eshte sepse nuk e emeron njeri dhe ti jape titull per ndonje detyre apo arritje. Degjo muzike me mire se per fe sja ke haberin.
Apo mos je myfit ti ??
Si urdhëron myfit efendi.
I bindem verbërisht urdhërit tuaj,.......për të dëgjuar muzikë.
Njatjeta
Ndryshuar për herë të fundit nga *DJ-ALDO* : 04-01-2004 më 03:40
Kjo tema perbeka nje paralelizem te madh me temen e hapur para ca ditesh nga e respektuara ALBA .
Atje , u kritikuan myslimanet per zakonet dhe rregullat e tyre dhe u mposhten nga te gjithe me idene qe " Nuk eshte e thene qe femra te mbulohet , per te treguar ndershmeri "
Normalisht qe ndryshimi qendron tek fakti qe , myslimanet diskutonin per grate e tyre ( te martuara dhe jo me te virgjera ) kurse tek katoliket kemi te bejme me " Murgeshat " qe nuk martohen dhe jane pothuajse te tera te virgjera.
Teme e lezetshme kjo. Nese shume kristiane kritikuan xhestin e myslimaneve ne ate teme , duke pretenduar qe ndershmeria nuk tregohet nga veshja , po kete si e justifikojne ?!
Krijoni Kontakt