Close

Rezultati i Sondazhit: Per sa kohe mendoni qe Shqiperia do te arrije te mos kete me probleme?

Votues
14. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • 10 vjet

3 21.43%
  • 20 vjet

1 7.14%
  • 25 vjet

1 7.14%
  • 30 vjet

3 21.43%
  • 35 vjet

0 0%
  • 40 vjet

1 7.14%
  • 45 vjet

2 14.29%
  • apo me shume

3 21.43%
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
  1. #-9
    Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043

Sa kohe i duhet Shqiperise te ngrije krye edhe te bashkohet me Europen?

A besoni qe Shqiperia do arrije te ngrihet edhe te mos quhet me shteti me i varfer i Europes, dhe per sa kohe mund te jete e mundur qe Shqiparia ta arrije kete sipas mendimit tuaj?

2. #-8
    i/e larguar Maska e Honezmi
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    287
    As qe ka per te ndodhur kjo ndonjehere.
    Ne nje vende ku -mjeranet -vriten, perbuzen, vidhen,poshterohen e telendisen dhe perseri ju japin voten sundimtarve KUSARE E VRASES, as qe mos te te veje mendja se ndonje dite keta mjerane mund ta ngrine ndonjeher koken dhe te bashkohen me EVROPEN.
    Te na rroje partija dhe udheheqsi Nano se dhe BARE do te hame.

3. #-7
    jeto i lire ose vdis Maska e shahisti
    Anėtarėsuar
    28-09-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    122
    perderi sa ne politike jane akoma ne krye uqerit e vjeter mos mendoni se shqiperia do bej perpare.Si mendoni ju do bej shqiperia perpara me keta bosa droge qe drejtojne shtetin!Kemi qe ne vitin 90 qe filloi demokracia cfar kane bere nanua apo berisha per kete popull, vetem po e shtryllin si ai limoni, njerzit po mbyte vareferia po vrasin veten se nuk po paguajne dote borxhet apo nuk kane lek tu blejne femijve nje gjel deti per vitin e ri.Dhe keta maskarenje si nanua apo berisha apo shume te tjere qe kane paturpesine me te madhe kur duan votat e ketij populli qe eshte zhytur ne halle.Si mendoni ju kure keta sharlatane nuk ben gje per kete popull qe ka 13 vjet demokraci,atehere do bejne tani e ne vazhdim? Nuk besoj se do kete ndonje ndryshim shqiperia perderisa keta mafjoze apo pseudopolitikane do te jene ne krye te shteti shqiptare
    Nuk ka me qorre nga ai qe nuk do te shohi me syte e tija[/FONT][/COLOR]

4. #-6
    I DASHURUAR PAS DETIT Maska e FJORIN
    Anėtarėsuar
    26-02-2003
    Vendndodhja
    E.U.** SHQIPTAR DHE JO FETAR
    Postime
    432
    Votova 30 vjete per ti bere qejfin vetes dhe shqiptareve te tjere ,se pa ikur nje tre breza nuk behemi ne
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  
    1. ARSYEJA E GRUAS QENDRON NE BUKURINE E SAJ ,BUKURIA E BURIT NE QENDRON NE ARSYEN E TIJ
    2.ESHTE E LEHTE TE BEHESH HOXHE APO PRIFT, POR ESHTE E VESHTIRE TE BEHESH NJERI
    WEN MY LOVE SWEARS THAT SHE IS MADE OF TRUTH, I DO BELIVE HER,THOUGH I KNOW SHE LIES....(W.Shekspire)

5. #-5
    i/e regjistruar Maska e marcus1
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    2,574
    Une besoj se Shqiperina do te rregullohet nga brezi i ri i politikaneve ne bashkepunim me te gjithe refugjatet Shqiptare qe ndodhen ne te gjithe boten.

Me kete dua te them se kthimi i shume shqiptareve per te hapur biznese ne Shqiperi, do jete fakti kryesor qe do rregulloje Shqiperine, por jo me keta politikane qe kemi sot, me brezin e ri, dhe pse jo, disa prej tyre qe sot marrin pjese ne forum mund te behen politikane te denje per Shqiperine tone.
    The experience of love, is not when you receive it, but when you give it! - Durin Hufford

6. #-4
    Love's Lover Maska e ice_storm
    Anėtarėsuar
    24-12-2003
    Vendndodhja
    fajv 1 for
    Postime
    1,043
    Une kam te njejtin mendim me ty liveintwoplaces por nuk besoj qe asnje shqipetar do te kthehet edhe te hape bisnes ne Shqiperi pa patur siguri per jeten edhe kjo gje eshte ne dore te shtetit,dmth politikaneve.Besoj se mjafton pak vullnet nga te gjithe dhe ngritja e Shqiperise nuk do te jete aq e larget.
    domini sumus
    sumus servi
    ubicumque
    nusquamque

7. #-3
    Me kete shtet se ka sot shqiperia besoj se edhe 20 - 30 vite te tjera ndoshat edhe me shum, neve nuk kemi politikan ne qeverisje por mafjoza, ndoshta edhe mafjoza jo por hajduta.

8. #-2
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    une votova *apo me shume qe te pakten kur te me thot sternipi :
    po ik er stergjysh se ti sna le gje
    ti them te pakten qe kam dhen nje vote per ate! qe

9. #-1
    BLACK_KNIGHT
    i/e ftuar
    Kurse une mendoj se eshte e gjitha ne duart tona, sepse presidenti me shoke varet nga ne edhe po deshem ne e heqim direkt. Kur them ne nuk e kam fjalen per 20-30 veta por per rinine shqiptare. Na duhet vetem nje presidenti i sakte qe te beje punen e tij edhe jo mashtrime e vjedhje, edhe besoj se per nej 10-vjecar jemi gati per europe.
    Edhe mos harroni qe futja ne europe eshte i vetmi shpetim per te gjithe shqiptaret ne vende te dryshme te saj edhe per te patur secili te drejtat e tij. Prandaj vellezer shpresa eshte mbi te gjitha, edhe kam shpresa se do tia arrijme qellimit tone. Nese do te jemi te gjithe ne nje mendje atehere ne(rinia) shqiptare do ta conte shume perpara Shqiperine.
    Endri

i/e regjistruar Maska e ChloeS
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Postime
    181
    n dekata...
    Life is B E A U tiful :)

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Premisa tė gabuara
    Nga Arrnubi nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 30-04-2012, 18:25
  2. Ē'mendoni mbi akademik Rexhep Qosja?
    Nga kosovar nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 1189
    Postimi i Fundit: 14-10-2009, 17:52
  3. Mehdi Bej Frashėri: "Pse ia dhashė Shėn-Naumin Serbisė"
    Nga ALBA nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 09-10-2007, 09:48
  4. Informacion i pėrgjithshėm mbi Republikėn e Shqipėrisė
    Nga bastardi nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 21-05-2004, 16:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •