Ky eshte nje program qe e kam shkruar per provimin qe kam patur ne shkolle. Programi vizaton nje makine, kater shigjeta per ta levizur makinen lart poshe, rrotullim majtas rrotullim djathtas, dhe gjithashtu ne nje dritare te trete eshte nje katror i kuq dhe kur shtypni ate programi ekzekutohet.
Duhet te merrni vesh anglisht sepse une programin e kam shkruar anglisht per te qene te suksesshem qe ta ekzekutoni.
Gjithashtu tek Microsoft Visual Studio .net duhet te keni te instaluar EZWindows qe eshte nje program per te vizatuar dhe levizur objektet e vizatuara. Programi eshte sic vijon me poshte (ne Anglisht eshte dhe "documentation" sepse ketu shkolla eshte ne gjuhen angleze dhe jo shqip.)
Pasi ta ekzekutoni programin mund te shkoni dhe me tej duke vizatuar makina tjera dhe mund te krijoni nje loje. U zgjata si shume me duket per ju qe kuptoni C++ do ta merrni vesh vete se cfare ben. Detyra ime ka qene te themeloj nje program qe te gjeje nje drite te cilen e vizaton duke klikuar ne nje nga kater qoshet e dritares. Dhe katrori vashdon e leviz dhe gjen driten duke u bazuar ne intesivitetin e rrymes se drites.
Pasi te jeni te sigurte qe keni tek Microsoft Visual .net dhe EZwindows mund ta beni copy/paste tek .cpp file qe ka linking me EZwindows dhe pastaj do te jeni gati per te bere Build dhe Run without debugging. *Nese nuk keni EZwindow dhe nuk mund ta gjeni me tregoni qe tu jap une nje link ku mund ta merrni dhe gjithashtu instruksionin si mund ta beni qe te punoje me Microsoft Visual .Net. Nese nuk e dini se per cfare po flas as mos u mundoni kot sepse do te jete humbje kohe per ju dhe per mua.
Do e perktheja udhezimet dhe shqip po eshte e kote sepse nje qe di C++ te shumten e rasteve kupton dhe anglisht.
Krijoni Kontakt