Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 49
    In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anëtarësuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417

Cfare beni kur u jane bere nervat kacurrel?

Do doja te dija se si i shfryni nervat kur u jane bere kacurrel

Une per veten time marr celesat e makines dhe JUST DRIVE per kohe te gjate. Ndoshta ca here shume shume shpejt por ngarja e makines me qeteson sepse me jep mundesi te reflektoj.
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

Larguar.
    Anëtarësuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    Ndersa une nuk dua te me flasi njeri me goje kur jam e nxehur

Nga nje here vendos muzik me ze ne maje per te hequr vemendjen

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anëtarësuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Kam degjuar qe nje gote uthull eshte ilac.
    Edi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-07-2003
    Postime
    726
    Nuk dua te flas me asnjeri. Se po me drejtuan sillem keq. Gjithashtu me pelqen te vrapoj kur jam me nerva duke degjuar muzik.
    Be yourself and you will always be in fashion.

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    e ti moj misi moj misi.. kjo esht nje consipracy qe ke vendosur ketu ... do na qisesh te gjithe budallenj ne e di un perfundimin e kesaj teme.. me ndonje disorder .. do publiskosh ndonje liste aty
    he se bej shaka

vallaj me thene te drejten ka raste qe shkoj e flej , ka raste qe thyej car te gjej para per te mos demtuar ate personin qe kam inat se vallaj behet hataja po te filloj... megjithese mosha dhe ben te veten emigrimi vetem gjithashtu dhe tani se fundi vetem shkoj e flej me mendimin se nervat do ikin ne boten tjeter te endrrave

tung
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Eks-plorator Maska e kolombi
    Anëtarësuar
    27-05-2003
    Vendndodhja
    Mes oqeaneve...............
    Postime
    3,720
    Kur jam me nerva dua vetem te dal dhe te eci pa mbarim,te gjej diku nje vend te qete ,nje gote uiski te me kthjelloje mendjen e turbulluar.Diku aty shpesh me vjen frymezimi dhe hedh vargje ne leter.
    "Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"

GETE

In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anëtarësuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    Cyclotomic, jo me jo....cfare konspiracie. Lol! Vetem desha te shikoj se sillen bashkmoshataret e mi kur jane te nevrikosur. Te pakten tani e di qe jam normale
    Hej, dhe mua me ka ndodhur qe kur jam shume e merzitur (3-4 here me ka ndodhur gjithsej), truri me shut off dhe bie menjehere ne gjume te thelle. Dhe me thane qe eshte nje mekanizm mbrojtes (defense mechanism).

Kolombi, dhe une kur jam me nerva, drive to the ocean...dhe ulem tek guret....larg njerezve dhe shikoj anijet, varkat, jet skiis , pulebardhat dhe deti m'i merr te gjitha mendimet negative.
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

T'majt e jotja. Maska e Reiart
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    Atje ku arrin tymi i SHARRES
    Postime
    621
    Per zotin ne shqiptaret kemi lindur me nervat kacurel. Kur me ngrihen kacurelat perpjete nuk dua te me flase njeri me goje, dua nje vend te qete, vetem, dhe te shikoj larg sa me larg me syte e mendjes dhe te humb ne largesi.
    Injoranti eshte......
    Injorant nuk eshte ai qe nuk di, por ai qe nuk meson!

Authentic Maska e DeuS
    Anëtarësuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Blej nga ato qe perdorin femrat per te drejtuar kacurrelat ( qe i bejne straight ) dhe direkt bie rehat

Nje teke whisky per ate cunin me lart dhe ju shtofte deshira per te " Hedhur disa kujtime mbi karte " loooooooool Aman ishalla nuk behesh shpesh me nerva se boll libra dramatike e tragjike kemi lexuar. Nuk duam me

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Postuar më parë nga Veshtrusja
    Ndersa une nuk dua te me flasi njeri me goje kur jam e nxehur
    gjithashtu dhe un, dhe nganjehere shkoj ne krevat dhe fle gjume, ose vizatoj...

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •