Hey peeps!
Emrin e kam Migena. Jam nga Lezha; studente qe prej 5 viteve ne Angli e per momentin jam ne etapen e fundit kryesore te karrieres sime akademike....dmth ne universitet dhe me kokretisht po studioj Filozofi dhe Ekonomik (viti i dyte) ne London School of Economics and Political Science....nese po mendoni qe eshte nje almamet diplome gaboheni nje cike se eshte e tille qe ne plot raste floket me kthehen me kacurrela sec i kam nga stresi. Gjithsesi, eshte interesante ne shumicen e rasteve ndryshe nuk do isha duke e studiuar akoma.
Ky eshte viti i dyte per mua qe jetoj ne Londer dhe nuk e di ne shume prej jush qe e lexojne kete prezantim timin kane qene ndonjehere ne Londer...por per mua eshte bere si nje shtepi e dyte...eshte qytet shume kozmopolitan ku ke mundesine te takosh plot njerez interesante e me pas dhe vendet e argetimit qe njihen ne rang boteror dhe nuk ka shume rendesi te zgjatem ne kete aspekt.
Kam shume gole akoma per te realizuar ne rrugen e jetes sime. Me pelqen shume politika dhe jam shume e vendosur ne vetvete qe gjithnje do e mbaj lidhjen me Shqiperine e dashur.
Per momemntin vemendja ime eshte e perqendruar me teper ne dhenien fund me sukses te studimeve dhe pas universitetit te njek nje karriere afat shkurter ne sektorin e bankave investitore (para e madhe me besoni....por duhet te sakrifikosh shume ne aspektin e jetes personale pasi eshte pune teper impenjative)
Pas thuaj 5 viteve karriere ne kete sektor dua te kryej nje masters ne nje nga 3 universitet me te dalluara ne bregdetin lindor te Amerikes (harvard, yell ose princeton)
E me ne fund andej nga te 40tat te kthehem per 'pelqeri' ne Shqiperi ku do dhe kontribuoj aq sa mundem ne permisimin politik se pari gjithashtu dhe ekonomik te ketij vendi.
Gjithsesi, ne rast deri ne kete pike jeni gati ta pushoni se lexuari kete prezantim timin, e respektoj. Por ne jeten e perditshme nuk jam (akoma per fat) askpak aq serioze sa paragrafet e deritanishem.
Hobet e mia me te pelqyera jane...nje cike mondane por argetuese....te vete ne bare te elegante me shoqerine; koktejet jane dobesia ime (blackcurrant&apple bision eshte me i miri...hmmmm); te kercej,cdo lloj muzike zakonisht (pervec tipi i backstreet boys...), eshte ilaci im me i mire te me beje te ndiehem ne forme (si vete shprehja)....hmmmm....dhe...epo dhe plot gjera te tjera po nuk do i petmend te tera se 1) nuk ka shume lezet...dhe 2) jane nje cike ilegale e nje cike si teper tabu per formimin social shqiptar...le te themi....![]()
Ok ahere shpresoj qe te ju kete bere ndonje cike fare pershtypje prezatimi im dhe ...alla popullore....bujrum komenteve, repliakve apo ku ta di une.
Tung te terve dhe ...dhe.....
Gezojuni jetes me ate qe keni!!!Megs
Krijoni Kontakt