Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    i/e regjistruar Maska e samer
    Anėtarėsuar
    21-09-2003
    Vendndodhja
    atje ku ka ere te paster dhe qiell te kalter
    Postime
    129

cmendim keni per martese me te huaj?

Mendimi im ne asnje menyre te martohesh me te huaj
    Humb nje pjese te draditave te tua. Nga nje ane je i e gezuar qe ke gjetur njeriun qe te pershtatet ty por nga ana tjeter ke humbur ate qe ti u bere deshmitar te prinderve te ty. ato qe nena dhe babai jot perpiqej te mesonte
    nuk gjen dot as gjerat me te thjeshta pepara teje vetem cdo gje qe kerkon te lutesh qe te ta bejne i ta kene parasysh, ku e lejme dhe fjalorin duhet te mesosh dhe gjuhen qe flasin qe kuptosh dhe ti, pra e veshtire sepse kur i ke arritur te mesohesh ka mbaruar dashuria, ka lene vetem qe une u mesova me kete njeri

Larguar.
    Anėtarėsuar
    04-08-2003
    Postime
    2,152
    cmendim keni per martese me te huaj?
    nuk e preferoj

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    sikur e diskutuam njehere kete teme lol ;P

pink
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    Canada
    Postime
    90
    martohu dhe mos e mendo dy here them une. e pse jo?? Cfare te keqe ka?? pse diskutohet kjo gje?? a nuk jane dhe te huajt njerez? Biles te huajt jane pak me njerzor ndoshta se shqipot.
    Remember your yesterdays
    Live your todays
    Dream your tomorrows!

yep thats me Maska e Lumturie_100
    Anėtarėsuar
    14-11-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    28
    jam dakort me ty samer
    me mire martohu me ndinje njeri nga vendi yt
    @@@linda@@@@

In God I Trust! Maska e MisCongeniality
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    QHC
    Postime
    417
    Samer,

mire e ke ti ne teori po per mendimin tim lumturia e personit eshte gjeja me e rendesishme.
    S'eshte fakti nese eshte shqiptare apo jo; e rendesishme eshte sa shume te do dhe sa eshte willing qe te beje per ty si person.
    Njoh shume vajza amerikane ketu qe jane martuar me djem shqiptare dhe kane asimiluar shume nga kultura dhe gjuha jone. Dhe femijet po i rrisin si shqiptare.
    What bond is there between me and the world? I am like a rider on a summer day who takes shelter to rest under the shade of a tree, then goes on his way. ~ Profeti Muhamed Salallahu Alayhi Wa Salam

Hey, how do i look? Maska e Aragorn I
    Anėtarėsuar
    20-09-2003
    Vendndodhja
    Your five years in solitary confinement are at an end. You've paid part of your debt to France.
    Postime
    323
    Kur behen pyetje si c'farei mendoni per martesen me nje te huaj?', ne radhe te pare duhet te keni parasysh qe nuk behet fjale per krahasime midis shqiptareve dhe te huajve. Pra per nje moment mos i vini ne peshore se kush eshte me i 'mire', ose me i pershtatshem, por jepni mendimin tuaj, nese jeni dakord apo jo. E dyta, nese duhet te vihen ne peshore, 'shqiptari' me te 'huajin', atehere behet fjale per nje te huaj dhe nje shqiptar me kapacitet intelektual, emocional dhe moral te njejte. Pra pergjigje te tilla si 'me mire nje i huaj qe te do se sa nje shqiptar qe te rreh' nuk jane te vlefshme.
    Nga halli,
    derrit i thuhet dajo.

Ndjesė pastė nėna e shtrenjtė..
    Sa shumė vėllezėr paska patur!

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anėtarėsuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Nė botėn e ēudirave
    Postime
    755
    helloo o popull.o Samer si te erdhi ty o vlla qe hape kete teme po nejse se po e them dhe une opinionin tim per mendimin tim kush thote qe eshte gabim te martohesh me te huaj eshte jashte realitetit sepse nqs njeri qe jeton jashte atdheut dhe qe eshte ambjetuar me mentalitetin atje si mund ti thuash atij qe ktheu ti o njeri dhe martohu me patriote dhe te kthehet prape i gjori tek mentaliteti qe mezi u mundua te lej mbas prandaj per mendimin tim mire eshte te maresh gur nga vendi jot por nqs kuptohesh dhe ndiesh mire me nje te huaj nuk ka pse te ekzistojne keto mendime te ndryshkura per mendimin tim.bye dhe ja kalofshit mire
    .........................

i/e regjistruar Maska e valeri
    Anėtarėsuar
    22-10-2002
    Vendndodhja
    ne itali
    Postime
    21
    Pse jo!cte keqe ka?!jemi njesoj te gjithe besoj dhe sduhet te mendojme keq per te huqajt kur vete kerkojme qe mos na shohin me syrin qe na shohin ato:ajaja shqiptar!na vjen keq kur na dallojne ,na vjen keq po te na ofendojne si shqiptare.atehere nese jemi jashte dhe jetojme ne token e tyre duhet te lidhim nje lloj komunikimi e mos shikojme keto gjera:i huaj JO KURRE!ne kerkojme shume si popull por kur eshte per te dhene ahhhhh frenohemiastaj 5them se keto varen dhe nga njerzit me te cilet lidhemi.une kam shume vjet martuar dhe se shikoj kete dallim dhe e di pse:se derisa ai me do duhet te me respektoj mua,familien ,traditat,gjuhen, dhe shume here them se keshtu marrim gjerat e mira nga njeri tjetri persa i perket ideve te dy njerzve me kultura te ndryshme.si perfundim them se ja kam arritur ta bej gjys3em shqiptar tim shoq.prandaj them nese duam te emancipohemi ,te jetojme jashte ,te jemi me te lire mos vazhdojme ti veme re akoma keto gjera se jane pa baza!nese duam te ruajme traditat tona sjane te tjeret qe na e ndalņojne por jemi ne qe shume here i shmangemi.cdo gje qendron tek ne per te mbrojtur ate qe duam jo tek te tjeret.sbesoj se ma merrni per te keq por mendimi im eshte ky!

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Cfaredo lloj kombesie qofte partnerja , sado e forte qofte dashuria , ju siguroj qe do vije nje dite ku mosperputhjet ne mentalitet , deshira , etj do sundojne shtepine.

Kjo qe thashe nuk eshte absolute por ama ka ndodhur ne shumicen e lidhjeve per te cilat kam degjuar.

Pershendetje dhe ishalla nuk na mbarohen vajzat shqiptare !

Tema tė Ngjashme

1. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  2. Arabi, gjykata bllokon martesen e 13 vjecareve
    Nga brooklyn2007 nė forumin Toleranca fetare
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-03-2009, 11:15
  3. Krahasoni: Nanon me Berishen!
    Nga Julius nė forumin Problematika shqiptare
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 05-07-2006, 03:43
  4. Femra ne Islam.
    Nga FLORIRI nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 55
    Postimi i Fundit: 08-07-2004, 15:52
  5. Cmendim keni rreth femijes se pare te klonuar......?
    Nga Enkela B. nė forumin Shkenca dhe jeta
    Pėrgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 17-04-2003, 11:30

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •