-C'fare ndodhi?
-Si c'fare ndodhi?
-C'fare ka ndodhur me ty qe je keshtu?
-Gerta, nuk e di perse e ke fjalen?
-Me ty ka ndodhur dicka.
-Te gjitheve u ndodh dicka edhe mua po ashtu dhe une nuk kam nder mend ta diskutoj me ty tani
-Nuk ka problem,nuk them ta diskutosh po shkruaje ne nje leter shume here deri sa mos te te bej pershtypje.
-Ne rregull-ja ktheva shkurt
Nuk kisha qejf ti futesha nje bisedimi psikologjik ne kete ambient ku isha.Po e pasqyroj pak,Gerta ishte ulur ne krah me mua,Eugeni i dashuri i saj po kerkonte nje CD po pa rezultat se ishin te gjitha metal jo te pershtatshme,Juliana e dashura ime po mbushte gotat me pije.
Mua dhe Julianes na pelqente ti ftonim te shtepia te dy,aq me teper qe une me Eugenin ishim shoke jo shume te ngushte po ja kalonim mire gjthmone.Dua te pohoj dhe dicka tjeter.....me pelqente Gerta,shume e zgjuar dhe mund ti thoje me plot gojen nje femer e bukur.Nuk e kuptoja se pse duhet te me shkonin syte te ajo pasi Juliana ishte nje goce shume e zgjuar dhe per nga bukuria ishin gati njesoj.
Gerta ishte e paprekshme per shume arsye.E para ishte shume besnike Eugenit dhe e donte jashte mase,e dyta Eugenin e kisha shok dhe e treta i kisha premtuar Julianes qe nuk do ta lendoja me pas asaj nate kur me kapi ne nje cep te diskos duke u puthur me njeren.Po nuk ishte komplet faji i imi se ajo me provokoi,me erdhi afer dhe mu ngjit kur po bleja pijet ,kur kercyem nga menyra se si i levizte gjoksi u dukte qe ishte pa sytjena keshtu nuk e mbajta dot veten.
Prandaj me mire ta harroja Gerten ne ate aspekt se luheshin shume ndjenja ne mes, ajo gje mund te ndodhte vetem po te........nuk mund ta besoja iden fantastike qe me erdhi ne mendje.
-Ho me Eugen te pelqen gje nga keto CD?
-Dime, dhe ti vetem metal degjon!!!
-Jo kam dhe ca CD te tjera,si te duket Madona?
-Mire fare.....Gerta na mbush dy gota te lutem!
U ulem.Gocat u futen nga aneksi.
-Eugen nuk te besohet cfare i ndodhi nje shokut tim-i thashe
-C'fare?
-Ai kishte nje shok,te dy te martuar,po ishin te lodhur dhe u ishin bere gjerat e merzitshme.Keshtu vendosen nje dite per ti dhen kenaqesi dhe eksitim jetes qe te ndrronin grate.
-Mos ja fut kot-
-Pa shaka e kam dhe me bukura ishte se nuk donin qe dhe grate ta merrnin vesh.
-Dhe?-nuk ju durua Eugenit pa me prer
-Dhe ja arriten qellimit
U detyrova ta prisja ne mes se Juliana na solli pije(mu duk mua apo Eugeni se si e pa kete rradhe...me nje shikim tjeter se sa zakonisht)
-C'fare po te tregon ky Eugen?-e pyeti Juliana
-Ka histori eshte i modh fare-ia ktheu Eugeni,me syte qe ishndriten cuditerisht
-Juliana e le Gerten vetem-i thashe si per ta kujtuar
Sa iku Juliana Eugeni mu hodh
-Si ja arriten qellimit,Dime?
Krijoni Kontakt