jam prezantuar nje here me emrin lo bello por ajo ka para nja 1 vit e ca kshu qe po e boj dhe 1 prezantim tjeter....! :D
une quhem alban dhe kom lindur ne peshkopi por jom rrit ne tiron ne lagjen e laprakes.jam 20 vjec dhe qe kur kam qene ne moshe shume te re kam jetuar jashte shtetit (itali dhe ktu).une nuk jam larguar nga familja per arsye ekonomike por sepse prinderit e mi nuk mund te shihnin nje te ardhme per mu aty ku shume prej shoqnis time kane hy ne toke nga dora e e njeri tjetrit.Keshtu qe ka pese vjet jam larguar nga shqiperia.ne tiron kom qene vjet per hare te funit dhe qe atehere ktu ne angli se stbje koha me me levizur shume ngaqe kemi shume ngarkese ne shkolle por du me shkuar ne shqiperi veren qe vjen.
une si person jam tip shume nevrik.nganjehere e shof edhe vete qe jam nxe pa naj arsye te vertet.jam tip inteligjent(kshu thot mami.lol).flas ne menyre perfecte(dmth aty afer) italisht,anglisht dhe shqip.:P.tani po studioj spanjisht.
vdes per futboll dhe gjith jeten kom qene tifoz i MILANIT :*djallush .
hobet e mia jane kinemaja,me lujt futboll,interneti,clubs dhe vdes me i dhone makines me pas mundsi rri gjith dite ne timon.makinat e mia te preferume jane ato gjermone.(jo vetem ngaqe e imja eshte gjermone:P).
spo di cfar te them tjeter...!
nese keni ndonje pyetje feel free te pyesni.!
Me pespect.kriza
p.s po ju ve 1 foto.kot per qef.kte e gjeni dhe te nje teme tjeter qe e kam hap para ca ditesh.
keep it real
Krijoni Kontakt