Mirembrema te gjitheve kudo qe te jeni ne te kater anet e botes!
Pavaresisht qe ka shume kohe qe marr pjese ne forum vetem tani e gjeta rastin qe te bej prezatimin. Ne fillim kur u regjistrova ne forum e shkruajta prezantimin por nuk dija si ta postoja etj etj.
Quhem Flutura dhe ka 5-vjet qe jetoj ne Angli. Me origjine jam nga Tropoja por banoj ne Lezhe. Ne Shqiperi kam mbaruar Akademine e Rendit Public or sa e mbarova erdha ne perendim keshtu qe nuk kam patur rastin qe te filloj pune si oficere policie.
Ne Shqiperi jam marre me karate biles kam qene edhe kampione por ne Angli ngaqe jeta eshte shume e ngarkuar sic e dini dhe vete, nuk kam patur mundesi ta vazhdoj.
Tani per tani studioj ne universitet per Accounting and Finance me falni qe nuk di ekzaktesisht se si ta perkthej ne shqip.
Shoqeria me njohin si vajze e sinqerte dhe gallate. My IQ is 144 keshtu qe mbahem per shume mencur.................ha ha ha. Jam weety and sexy, por jam dhe modelle.
Me pelqen matematika dhe financa, dhe mercedes cars. Me pelqen te shkoj holiday ne vende te ndryshme te botes.
Hobi im eshte muzika, filmi, travelling, noti, tenis, ne pergjithesi te gjitha sportet.
I urrej gjarperit dhe me pelqejne macet.
Ngjyra qe me pelqen me shume eshte blu dhe vecanerisht baby blue.
Me pelqejne cunat e embel si puna e Albos!!!!!!!!!!!!!!
Kaq edhe nga une se u zgjata ca si shume.
Ju uroj te gjithe te mirat kudo qe te jeni
jo vetem ju qe do te me doni
por edhe ju qe mund te me urreni!
Krijoni Kontakt