Bo sa keq tre her per te postu foton time me ne fund po postoj me te vertet foton time keshtu qe ne te parat genjeva sepse aty
jan thjesht foto kukullash
Tani shikoni dhe mu ku ne chat me gjeni me Nick
Turi_Dreq and Turi ose Djal_Dreq
Bo sa keq tre her per te postu foton time me ne fund po postoj me te vertet foton time keshtu qe ne te parat genjeva sepse aty
jan thjesht foto kukullash
Tani shikoni dhe mu ku ne chat me gjeni me Nick
Turi_Dreq and Turi ose Djal_Dreq
dreq o dreq sa i mire je! Apo nuk je dhe tifoz me Brazilin!
Akoma nuk te ka rremby ajo patriotja jote e?![]()
...in the end...we all walk alone!
shpirtiiiiiiiiii jem ylliiiiiiii drita e syve tmi VDEKSHA UN PER TY ma mire se te DU SHUME SHUME SHUME MUAHHHHHHHHHHHHH ylli jem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mashallah ca cifti, bukur...shume bukur!![]()
shkodrane ne nga nahija ime themi.... Arushe fare![]()
...in the end...we all walk alone!
Edi qe gocat nga qe jan xhentile nuk me shkruajn mu![]()
eh kur ske cte besh merzitesh dhe shkruan poezi![]()
Ne keto foto qe une kam ven kam qen ne moshen 18 vjec dhe kshu qe mos mendoni se kam ndryshu per tre vite dmth dmth asnje ndryshim se kam nga pamja por nga rritja dhe shendeti kam sepse jam rrit dhe jam shendosh pak![]()
Ku jeni mor ylla turi .........shkodraneforever........shume te mire jeni si zemra..........sa te mire dukeni bashke a me ardhe me ju pi ndonje kafe fejese kot......lol
A e dini se kena nje pershendetje per shkodranet turruni e bane nga nje pershendetje ju te dy atje jepni pak bukuri kendit shkodran..........lol lol
Fat ne jete per te dy....................![]()
SA HERE LARG TEJE DO JEM
GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....
Prettyshkodrane: thank you very moch se dhe ti do jesh e bukur por ne ste njofim sja kena iden se kush je ti pro beje dhe ti postim foton tende mos rri fshehasi dhe ti tani![]()
Nuk dua jo,sepse e kemi nje yll qe na perfaqson..........
Sduam te behemi shume yje se pastaj na kane inat per bukurine qe kemi........muahhhhhhhhh you are the best guys here![]()
![]()
![]()
SA HERE LARG TEJE DO JEM
GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....
Krijoni Kontakt