Po e hap kete teme per te krijuar mundesine te gjithe shqiptareve qe ndodhen ne Greqi te lidhen me njeri-tjetrin.
Une quhem Edi.Ndodhem ne Pire.Kam rreth 9vjet ketu.
Shpresoj se nuk do te ngurroni te shkruani.
Gjithe te mirat
Po e hap kete teme per te krijuar mundesine te gjithe shqiptareve qe ndodhen ne Greqi te lidhen me njeri-tjetrin.
Une quhem Edi.Ndodhem ne Pire.Kam rreth 9vjet ketu.
Shpresoj se nuk do te ngurroni te shkruani.
Gjithe te mirat
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
Esht i keq mergimi po c“ti besh ashtu e ka jeta.Shume Shqiptare kane mare rrugen e mergimit disa ne Greqi disa ne Itali,Amerike ne te gjith boten.Kudo qe shkon nje familje Shqiptare do gjesh.
Ne qe jemi ne Greqi ndoshta jemi nga ata qe jemi te perfituar ndoshta nga ata qe jane te humbur.Te perfitur jemi sepse e kemi Shqiperine afer dhe mund te shkojme me shpesh se te tjeret dhe te humbur sepse jetojme ne nje shtet qe nuk na duan, jan shum racista.
Do i uroj Shqiptareve qe jetojne te Greqi te kethehen sa me shpesh ne Shqiperi por dhe ata qe jane ne mergim.
Se nje gje eshte e sigurte Atdheu nuk harohet.
Ku ėshtė besa aty ėshtė dhe shpresa.
Qe nga pjesetaret e komunitetit tone ne internet,ndoshta ne jemi pakica,sepse mundesirat ketu jane me te kufizuara.
Shpresoj te shtohemi me vone![]()
Si po ja kalon edi dhe une ne greqi jam po pak larg teje ndodhem ne Selanik,megjithese zbres shpesh ne Athine.
Ja kalofsh mire
Sokoli
Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.
Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert
Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.
Pershendetje Sokol.Shpresoj qe te njihemi dhe me sa me shume forumsa te tjere.
Gjithe te mirat
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
Per shqiptaret e Greqise,udhezoj te klikoni ketu:
http://www.forumishqiptar.com/showth...&threadid=2395
Me Verte Kush Eshte Nga Qe Chaton Nga Greqia Pervec Kacaku_
dhe Noerti??
Sa te Rrosh Do Te Dashurosh! Juventus For Life!!
Per Superin nuk mora vesh c“pyetje bere por me duket se the kush esht pervec se ne te dy ne Greqi qe chaton .
Amoxili esht njeri dhe jan shum te tjere por nuk duan te flasin ketu ne forum, s'e di kan turp ndoshta:PPP
Nese sa per ne qe jemi ne greqi do ju thuaja gjith shqiptarve te jen mir te punoj te mesojn dhe sa me par ne shqiperi se na ka zen malli.
Ku ėshtė besa aty ėshtė dhe shpresa.
shpresoj se karavalet do ti kalojme bashke vitin qe vjen do kalojme bukur me respekt don-kishoti
PERSHENDETJE te gjithe shqiptareve ne greqi!
Urime dhe endrrat tuaja realitet!
Bye!
Prį, mallkue njaj bir Shqyptari,
Qi ketė gjuhė tė Perendķs,
Trashigim, qi na la i Pari,
Trashigim s'i a lźn ai fmķs;
Edhč atij i u thaftė, po, goja,
Qi e perbuzė ketė gjuhė hyjnore;
Qi n'gjuhė t'huej, kśr s'āsht nevoja,
Flet e t'veten lźn mbas dore.
AT Gjergj Fishta
Krijoni Kontakt