Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i/e pa regjistruar Maska e miri
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    My HeArT iS yOuRs...YoUr MinD iS mInE...!
    Postime
    300

Nxenesit e MIT-se behen pronare ne Kazinote e Las Vegas.

Gjithmone kur permendet MIT, te shkon mendja tek nxenes me IQ superiore dhe krijues te shekullit 21.
    Media ka bere te ditur qe nje grup nxenesish nga MIT pasi kane studiuar "Statistikat" ne thelbin e tyre, kani ikur ne Las Vegas dhe duke perdorur formula kane arritur te fitojne rreth 1 milion dollare. Leket i kane prishur mos me pyesni mua se cfare kane blere .

Thoni qe nuk jane "genius". Kam takuar nje grup nga CalTech. njehere me te marr mendjen e kokes. Dhe une kam qene dhe jam i mendimit qe MIT eshte numri 1 ne bote per shkence/engineering.
    Pershendetje.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga miri : 15-09-2003 mė 20:54
    Goodbye DEBUG, hello reboot...

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anėtarėsuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Kam takuar gjithashtu njerez nga MIT, por ka kolegje qe kan njerez shume me te zgjuar se ata qe shkojn ne MIT dhe ne mosha shume me te reja. nuk dua qe te ul prestigjin e kolegjit, por mos harrojm qe MIT ka qene nje vocational skill school type deri para luftes se dyte boterore. Shume vone u ngrit ne nivelet e tanishme. Major me i mire ne MIT esht economics(me duket se kane programin me te mire ne nivelin bachelor ne gjithe ameriken).
    Persa i perket matematikes, ne Princeton ka njerez qe bjen me e vertete cudira. Po te krahasosh dhe kurrikulumin ne Princeton esht shume me perpara se cdo shkolle tjeter.
    Swarthmore esht nje tjeter universitet qe ka gjithashtu nje departament matematike shume te fuqishem si dhe studentet jane shume te rinj.
    Programi CUNY i Hunter College, nje lloj programi special per gifted student esht shume me i avancuar se shume kolegje te rangut 35K+.
    Per mua esht e veshtire me vendos kush esht me i miri sepse edhe shume cmime jane spekullative. Ka njerez qe shkojn me mendimin se me i shtrenjti me i miri, ose vetem me emrin e nje shkolle. Berkley psh nuk sht me ai qe ka qene dhe ky esht fakt. MIT ka ndryshu keto 50 vjetet e fundit.
    Ka plot shkolla per inxhinjeri ne Hollande qe jane shume me te mira se shume shkolla ketu. Mos harrojm se ketu universiteti me i vjeter ska me shume se 300 vjet me duket. Ne evrope kan mijevjecarin.
    Un do te doja te vazhdoja studimet ne trinity college ne iralande psh se se me ndonje kolegj me emer ketu.por ce do ai dreq emri ka te beje ne ket vend.

Mos harrojme qe rusi qe i pari qe e coi ate satelit ne hapsire e jo keta, mos harrojm ate tragjedi para nje viti kur anija ra. Programi spacial i rusise dhe evropes ne pergjithesi esht rreth 20 vjet perpara amerikes me ate disfate qe paten keta vjet.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 18-05-2009, 12:43
  2. Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 14-05-2009, 03:19
  3. Komuniteti tė vendosė mbi kazinotė
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 19-03-2005, 18:11
  4. Nxėnėsit shqiptarė nė fund tė renditjes
    Nga Orku nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-08-2003, 12:57
  5. GAQO GOGO, veterani i Sporteve.
    Nga Brari nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 16:26

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •